Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juz odpowiadam cioci Romce, nie było problemu z dziewczynami wszystkie przyjęły go bardzo dobrze ale ja staram się aby rufunio był jak najwięcej obok nas nawet dziś wszedł bez problemu do domu!to jest Cudo nad Cuda!!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Juz odpowiadam cioci Romce, nie było problemu z dziewczynami wszystkie przyjęły go bardzo dobrze ale ja staram się aby rufunio był jak najwięcej obok nas nawet dziś wszedł bez problemu do domu!to jest Cudo nad Cuda!!!!

A jak z chłopakami?

Posted

Nie puszczam go,bo u mnie wszystkie chłopaki nastawione bojowo do niego jedynie Zoranek ze spokojem tylko przez siatkę go wąchał!Rufusio kroczy spokojnie nawet przez korytarz hotelikowy w stronę wybiegu,ale staram się,aby był jak najbliżej domu.

Posted

Potwierdzam wplyw pieniażków z rozliczenia Feliksa ( deklaracje Romki) na konto Rufusa - kwota 30,- zl.

Natomiast 10,-zl od Sylwi z rozliczenai Feliksa rozliczę w dniu 31.08.2011 poprzez potrącenie kwoty 10,-zl przy platności za hotelik za m-c 09; jest to równiez deklaracja Romki - przeniesiona jako deklaracja stała na konto Rufusa.

Posted

Dziś byłam w hoteliku i zrobiłam zdjęcia Rufusowi.
To bardzo mądry pies i normalnie idealny. Nie zważa na ślepotę, pięknie chodzi, nie zaczepia innych psów. Cudo!!!A jaka sierść błyszcząca, ciotka Sylwia chba nabłyszczaczem nabłyszcza ;-)

Romka możesz dać jak chcesz na pierwszą wątku.

Posted

idzie za ciotką :evil_lol: a nóż widelec wyjmie z kieszeni jakiś smakołyk ;-)

e chciała tylko pobiegać :diabloti:

......by potem uściskać mnie :loveu:

no dobra lecę pobiegać ;)

Posted

sylwiaso napisał(a):
Figuniu z całego Serca Dziękujemy z Rufusiem za fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też dziękuję!:lol: I sześć nowych fotek uroczego chłopaka na FB już wrzuciłem.;)

Posted

sylwiaso napisał(a):
Witamy serdecznie u Rufusia Olivin!!!ciociu u mnie wszystko dobrze dziś była cioci Figunia i zrobiła mi piękne fotki zobaczycie jaki jestem Super chłopak!!!

No cóż... i ja się zalogowałam :roll:, bo jakoś pusto na wątkach naszych psów. Zdjęcia są cudowne, naprawdę profesjonalne. Dzisiejszy spacer z Rufim, Romką i Arisą w ten upał był wyczerpujący, Rufi był szczęśliwy i to jest najważniejsze.

Posted

[quote name='Olivin']No cóż... i ja się zalogowałam :roll:, bo jakoś pusto na wątkach naszych psów. Zdjęcia są cudowne, naprawdę profesjonalne. Dzisiejszy spacer z Rufim, Romką i Arisą w ten upał był wyczerpujący, Rufi był szczęśliwy i to jest najważniejsze.
No widzę,że Oliwin też się zalogował...no to super,potrzebuję tekstu o Rufusku,może być taki trochę wyciskacz łez,wrzucę tekst na wątek owczarków...OLIVIN CZY MOGĘ CIĘ PROSIĆ O TAKI TEKST,ZNASZ RUFUSA NAJLEPIEJ?Sprawa pilna!

Posted

Donatko,bo tu chodzi przede wszystkim o Rufuska,a ja wyjątkowo nie lubię pozować i lansować się na wątkach!Dopisuję info.dostałam od Donaty 57zł za hotelik-sierpień to jest za 16dni Bardzo Dziękuję!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Rufunio całą niedziele spędził z nami byliśmy na spacerku,to jest naprawdę wyjątkowy psiak!A optymizm Rufuska jest tak powalający,że tylko brać z niego przykład!

wszystkie osoby , które miały przyjemność bezpośredniego kontaktu z Rufusem potwierdzają zgodnie, że jest to wyjątkowo spokojny i szlachetny pies.

Posted

Miałam bezpośredni kontakt z Rufusem w niedzielę...prosto po schronisku pojechałyśmy z Ewą do Rufusa...ale był upał!a to są zdjęcie ze spacerku: