Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To był naprawdę dłuuugi spacer...wczoraj i dziś także.Dziś Rufi był tylko z Ewą.Nad rzeką chodzi sam bez smyczy,przychodzi przywołany,zatrzymuje się kiedy i my się zatrzymujemy,ciągnie na smyczy w znanym sobie terenie,w nieznanym chodzi przy nodze.Trąca nosem żeby go pogłaskać i już co raz lepiej się czuje.Rana nadal jest przemywana...we wtorek dalsze ustalenie co do pobytu Rufusa w lecznicy.Jutro pewnie też spacer...;)

Posted

Melduję się dziewczyny:loveu::loveu:.
Wybaczcie, że nawaliłam z obecnością, ale cały czas jestem z głową w chmurach;), albo jak wolicie w Kędzierzynie:evil_lol:
Rozumiem, że jutro będziemy znać decyzję co dalej z Rufciem i kciuki potrzebne:cool3:
Oby to było już jutro!!!!:thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='sylwiaso']cioteczki byłam dziś w lecznicy niestety Rufusio musi jeszcze zostać w lecznicy ok tygodnia!!!koszt za dobę 25zł[/QUOTE]

Fatalnie, a tak czekałam na dobre wiadomości:-(:-(

Posted

[quote name='sylwiaso']I ja też czekałam, kojec przygotowany bieda nasza Kochana!P.Doktor mówi,że jest bardzo grzeczny, cudny psiak![/QUOTE]

A jaka jest Sylwuś przyczyna? Aż mi trudno uwierzyć, że do dzisiaj rana się nie zagoiła.

Posted

[quote name='sylwiaso']P.Doktor mówiła,że jeszcze cały czas robią mu opatrunki i chodzi w kołnierzu i boją sie że w boksie sobie może zdjąć!!![/QUOTE]

Oki, rozumiem:shake:.

Posted

Jutro jadę do schroniska z dziadziusiem,który się do mnie przybłąkał!szkoda mi go bardzo,ale nie mam innego wyjścia!skręcę do p.doktor jeszcze raz zapytam.Myslę o nim codziennie!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']Jutro jadę do schroniska z dziadziusiem,który się do mnie przybłąkał!szkoda mi go bardzo,ale nie mam innego wyjścia!skręcę do p.doktor jeszcze raz zapytam.Myslę o nim codziennie!!![/QUOTE]

Sylwuś, nie martw się:glaszcze: Staruszek ogłoszenia ma, może się uda z domkiem:)

A w sprawie Rufuska czekam na dobre wiadomości!! Nieustająco :thumbs:

Posted

Tak potwierdzam to co napisała mamusianabank!a ja chcę jeszcze dopisać,że dostałam smsa od Ewci Rufusiu był dziś znów z Ewą na długim spacerku i co tam pisać Kocha Cię Ewuniu!!!Ja jutro dzwonię do P.Mai i pytam czy możemy go zabierać!

Posted

[quote name='irenaka']Sylwuś, nie martw się:glaszcze: Staruszek ogłoszenia ma, może się uda z domkiem:)

[/QUOTE]

Wiedziałam, że o czymś zapomniałam. W imieniu tego Dziadeczka i swoim bardzo Ci dziękuję!!!

Posted

Irenuś nie zauważyłam Twojego postu-przepraszam!Ja też Ci bardzo Dziękuję za Dziadunia,jeszcze siedzi blisko mnie,ale we wtorek muszę z nim jechać,odżywiłam go,ale na samą mysl o schronie robi mi się słabo!Myślałam,żeby go zostawić,ale boję sie bo musiałabym dać go do boksu z suniami nie wiadomo czy ta psina jest zdrowa.

Posted

Nie ma za co dziękować dziewczyny, będę puszczać ogłoszenia staruszka nawet jak będzie w schronie.
Sylwuś, ale mam prośbę.
Nie gniewaj się, że walę prosto z mostu;), bo wiesz, że nie robię tego złośliwie.
Napiszę szczerze, że te zdjęcia, które mam są kiepskie do ogłoszeń, a zdjęcia to podstawa.
Gdyby udało Ci się zrobić temu maleństwu:loveu: jakieś lepsze, przed wydaniem go do schronu, to byłoby super.
Gdyby Ci się nie udało, to gorąca prośba do dziewczyn, które jeżdżą o schronu, aby coś cyknęły:modla::modla:.