sylwiaso Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 nic nie napiszę tylko wkleję siebie:grab::tard::bigcry::wallbash: Quote
jogolcia@pdx Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 sylwiaso napisał(a):nic nie napiszę tylko wkleję siebie:grab::tard::bigcry::wallbash: Sylwuś - nie świruj please ... sytuacja jest taka jaka jest i trzeba się do tego dostosować... wyrywanie włosów nie pomoże... już nie mówiąc o tym, że bez Ciebie nie ma życia dla wielu psiaków... teraz już będzie z górki (mam nadzieję ;-))... coraz więcej osób dołącza do wydarzenia Rufuska :) Quote
sylwiaso Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jolciu wiem,że świata nie zbawimy,bo nie damy rady.Mam tylko nadzieję,że Rufusiu jak najszybciej wyjdzie ze schronu i........chwilkę będzie u mnie,a potem znajdzie domek tym bardziej tak jak piszesz coraz więcej ludzi dołącza do niego! Quote
jogolcia@pdx Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 sylwiaso napisał(a):Jolciu wiem,że świata nie zbawimy,bo nie damy rady.Mam tylko nadzieję,że Rufusiu jak najszybciej wyjdzie ze schronu i........chwilkę będzie u mnie,a potem znajdzie domek tym bardziej tak jak piszesz coraz więcej ludzi dołącza do niego! Sylwuś - a ja myślę, że może i zbawimy ;-), ale nie wyrywaniem włosów z głowy, albo tymi innymi, tfu, tfu (wklejonymi)... Tylko spoko, małymi kroczkami, ale idziemy do celu, hihihiihi... Quote
irenaka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Sylwuś - a ja myślę, że może i zbawimy ;-), ale nie wyrywaniem włosów z głowy, albo tymi innymi, tfu, tfu (wklejonymi)... Tylko spoko, małymi kroczkami, ale idziemy do celu, hihihiihi... Proszę mi tu za przeproszeniem nie pluć po ekranie, bo aż do Krakowa doleciało:evil_lol: :evil_lol: Oczywiście, że ratujemy. Biadolenia na wątku nie będzie:evil_lol::evil_lol: [quote name='Romka']Dobrze Sylwuś,byłam dziś w schronisku,siedział biedaczek w kącie boksu tuż przy kratach z drugiej strony wejścia do boksu i tylko uszy strzygł w naszym kierunku słysząc nasze głosy... A powiedziałaś Rufuskowi na uszko:loveu:, że lada moment stamtąd wyjeżdża?:cool3: Niech się nasz chłopak nie poddaje, przecież go nie zostawimy w tym schronie:-( Quote
irenaka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Mamy pierwszą wpłatę 20,00 dla Rufuska, od Pani Kasi M:iloveyou: z Warszawy. Ogromnie dziękujemy!!!:) Domyślam się, że to wczorajsza wpłata z FB:Cool!: Quote
Donata Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 irenaka napisał(a):Mamy pierwszą wpłatę 20,00 dla Rufuska, od Pani Kasi M:iloveyou: z Warszawy. Ogromnie dziękujemy!!!:) Domyślam się, że to wczorajsza wpłata z FB:Cool!: W poscie nr 2 podałam już aktualne konto dla Rufusa. Zapraszam wszystkich Quote
jogolcia@pdx Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Mam nadzieję, że mnie za to nie zaciukacie, ale muszę to zacytować... Dziewczyny "alleluja i do przodu" :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
sylwiaso Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 No to lecimy-do ROBOTY!!!!!Rufusiu do góry psinko! Quote
irenaka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Mam nadzieję, że mnie za to nie zaciukacie, ale muszę to zacytować... Dziewczyny "alleluja i do przodu" :Cool!::Cool!::Cool!: Alleluja:cool3: Jeżeli tak, to specjalna dedykacja dla Ciebie Jo:loveu:, z podziękowaniami za to, że z nami jesteś :laugh2_2::laugh2_2: [video=youtube;YrLk4vdY28Q]http://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q&feature=artist&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXcSsPZsO1Gy12NvUkx8XZp6[/video] sylwiaso napisał(a):No to lecimy-do ROBOTY!!!!!Rufusiu do góry psinko! Sylwuś:loveu:, czy Ty śpisz?:-( Quote
sylwiaso Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dziś od 5.00 nie śpię,ale to tylko godzinka wcześniej niż zwykle u nas bardzo padało i wstałam!Kocham ranne wstawanie! Quote
irenaka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 sylwiaso napisał(a):Dziś od 5.00 nie śpię,ale to tylko godzinka wcześniej niż zwykle u nas bardzo padało i wstałam!Kocham ranne wstawanie! To powinnaś chociaż chodzić spać z kurami:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Raczej z Kurczaczkiem 3-letnim do 21.30 wytrzymuję,ale po 21.30 to resztkami sił!:puppydog::puppydog::puppydog: Quote
jogolcia@pdx Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Kochane kobitki - czy to ważne ile śpimy, gdy Cohen gra nam tak cudnie ??? Miałam tu już nie być, ale trudno się od Was odseparować.... Irenko, skąd wiedziałaś (czarownico kochana) ;-) To teraz odpowiem dla wszystkich nas lecących do przodu, hihihih: [video=youtube;FlpOvaKawvc]http://www.youtube.com/watch?v=FlpOvaKawvc&feature=youtu.be[/video] Quote
Romka Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 A powiedziałaś Rufuskowi na uszko, że lada moment stamtąd wyjeżdża? Niech się nasz chłopak nie poddaje, przecież go nie zostawimy w tym schronie Ja mu non stop to powtarzam:lol:...tylko nic nie wspominam o obcięciu jajek...:cool3: Quote
Romka Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='romka']był pan z firmy produkującej karmę...dostaliśmy 22kg karmy dla rufuska,karmy bardzo dobrej...pojechałam z panem do schroniska ,żeby mógł poznać rufuska i inne nasze psiaki...mamy obietnice,że pan będzie pamiętał o rufusku.bardzo dziękujemy!:multi::multi: Donato,to też trzeba dopisać do 2 postu! Quote
irenaka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Kamilko:loveu::loveu: pięknie dziękujemy za filmik!! Robi furorę :multi::multi: [quote name='Romka']Ja mu non stop to powtarzam:lol:...tylko nic nie wspominam o obcięciu jajek...:cool3: Romka:loveu:,:loveu:,Ty masz odpowiednie podejście do mężczyzn, będę o tym pamiętać:evil_lol: Wczoraj wysłałam na konto Donaty kwoty 130,00 czyli 20,00 od Pani Kasi M:loveu::loveu:. z Warszawy oraz moją deklarację 110,00 I jeszcze jedno, czy ktoś wrzucał prośbę o pomoc na stronkę www.owczarki.eu i profil Owczarek w Potrzebie na facebooku? Quote
Romka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='irenaka']Kamilko:loveu::loveu: pięknie dziękujemy za filmik!! Robi furorę :multi::multi: Romka:loveu:,:loveu:,Ty masz odpowiednie podejście do mężczyzn, będę o tym pamiętać:evil_lol: Wczoraj wysłałam na konto Donaty kwoty 130,00 czyli 20,00 od Pani Kasi M:loveu::loveu:. z Warszawy oraz moją deklarację 110,00 I jeszcze jedno, czy ktoś wrzucał prośbę o pomoc na stronkę www.owczarki.eu i profil Owczarek w Potrzebie na facebooku? Na FB to na pewno nie...na owczarki zobaczę wieczorem... Quote
irenaka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Romka napisał(a):Na FB to na pewno nie...na owczarki zobaczę wieczorem... To wrzuć Rufusa na owczarki , jeżeli go tam jeszcze nie ma. Link też by się przydał;) Quote
jogolcia@pdx Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Czy mogę polubić wasze wpisy ? Hihihihi ....;) Quote
kamilqax95x Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 irenaka napisał(a):Kamilko:loveu::loveu: pięknie dziękujemy za filmik!! Robi furorę :multi::multi: Nie ma za co ;) Quote
mamanabank Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Na potrzeby gości fejsbukowych, i nie tylko, pierwszy post zaktualizowany. Quote
Donata Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wczoraj wysłałam na konto Donaty kwoty 130,00 czyli 20,00 od Pani Kasi M:loveu::loveu:. z Warszawy oraz moją deklarację 110,00 I jeszcze jedno, czy ktoś wrzucał prośbę o pomoc na stronkę www.owczarki.eu i profil Owczarek w Potrzebie na facebooku? Potwierdzam wpływ tych pieniażków i nie tylko tych; wczoraj wpłynęło 300, zl a dzisiaj 150,- zl. Łącznie na 15.07.2011 mamy 450,-zl. Dokladna identyfikacja wpłat znajduje sie na poście Nr 2 - watek Rufusa. Mamy również pierwsze wpłaty i deklaracje dla ...................zgadnijcie kogo? Quote
jogolcia@pdx Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Romka, masz zapchaną skrzynkę więc odpowiem tutaj... to nie ja robiłam ogłoszenia dla Rufuska, więc nie dam rady pomóc :( Quote
Recommended Posts