Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, też jestem zdania, że na siłę nie powinno się tego oczka usuwać......
Na zdjęciach widać, że Rufus widzi na jedno oko, no cóż, musi mu wystarczyć.
Trzeba to biedactwo zacząć ogłaszać, bo niełatwo będzie z adopcją.
Jak tylko będziecie mogły, to napiszcie coś więcej i zróbcie więcej pięknych zdjęć..............

Posted

Pani doktor jest jak najbardziej za konsultacją z dr Garncarzem,będziemy teraz szukać możliwości zrefundowania leczenia Rufusa a potem jedziemy na konsultacje...

Posted

Romka mamanabank zadzwońcie w wolnej chwili do mnie w sprawie Rufusa, (potrzebuję kilku informacji jeszcze).

Proponuję szybko zrobić bazarek cegiełkowy na konsultacje Rufusa, założę go, tylko zróbcie mi opis sytuacji odnośnie groźby usunięcia oka itd. itp.

Posted

Dzwoniłam wczoraj do lecznicy dr Garncarza,nie ma problemu ze skonsultowaniem Rufusa...teraz trzeba tylko oszacować koszty leczenia i znależć kogoś kto Rufusa zawiezie do lecznicy do Warszawy...Koszt pierwszej wizyty od 40-45zł w zależności jaki lekarz przyjmuje...tak mało bo Rufus jest psem schroniskowym...doktor Garncarz bierze tylko połowę stawki...

Posted

[quote name='Cantadorra']Rufusiu, wyglądasz na przestraszonego. Biedaczku kochany.[/QUOTE]
On jest zdezorientowany,bo żle widzi...teraz siedzi sam w boksie i już nie musi się bać innych psiaków...czasami mamy wrażenie,ze i na drugie oczko żle widzi...

Posted

Na razie bez zmian, poszukujemy wśród nas, kogoś kto mógłby poświęcić czas i pojechać z Rufusem na wizytę do Warszawy. I bardzo trudno kogoś dysponującego jednocześnie czasem i samochodem znaleźć...

Posted

To trochę dla mnie za daleko jechać do Łowicza a potem do Warszawy i znów do Łowicza ale gdyby ktoś z Was zechciał przyjechać z Rufusem do mnie i dalej moim autem do Warszawy to tak mogę pomóc. Od soboty zaczynam urlop (wolne do końca miesiąca).

Posted

anawa napisał(a):
To trochę dla mnie za daleko jechać do Łowicza a potem do Warszawy i znów do Łowicza ale gdyby ktoś z Was zechciał przyjechać z Rufusem do mnie i dalej moim autem do Warszawy to tak mogę pomóc. Od soboty zaczynam urlop (wolne do końca miesiąca).

Anawa,bardzo dziękujemy Ci za pomoc ale już znalażłyśmy kogoś kto pojedzie...Ty wypoczywaj i czytaj nas...umówiłam Rufusa z doktorem Garncarzem na czwartek na godzinę 18 45...mam już transport teraz poszukam tylko opieki dla Rufusa,jest kilka osób chętnych...:lol::lol:

Posted

Ustaliłam też z p.doktor,ze jutro odbierzemy z lecznicy kartę informacyjną...powiadomię też z p.Marka ze schroniska,ze w czwartek zabieramy Rufusa na konsultacje...

Posted

Jako opieka z Rufusem pojedzie,Ewa i Czarodziej,nasi nowi wolontariusze...obydwoje,a szczególnie Ewa ma wspaniały kontakt z Rufusem,który jak mi powiedziała poza boksem świetnie sobie radzi...tylko w boksie jest tak bardzo smutny...