Romka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 sylwiaso napisał(a):Romciu z Irenką nie ma żartów!musimy pamiętac o Tym aż się boję czy ja podołam!!!! Że niby nie podołasz jak jak będę odpoczywać od dogo?:eviltong: Quote
irenaka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 sylwiaso napisał(a):nie zostawiajcie mnieeeeeee!!!!!! Przybiegłam na ratunek;) Romka od wczoraj ma dogomaniacki urlop;), więc ja oprócz sprzątania, dorzucam sobie pilnowanie wątku:megagrin::megagrin: Quote
Romka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Rozmawiałam dziś z panem od karmy ,będzie przejeżdżał w następnym tygodniu przez Łowicz to przywiezie karmę;)...nie możemy liczyć na stałą dostawę ale na początek coś dostaniemy...bardzo dziękujemy:lol::lol::lol:i czekamy na wizytę...dobre i 2 worki karmy... A ja szukam dalej... Quote
irenaka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Rufuska i swoim !!!:Rose: Romka:loveu:, nie zapomnij włożyć mini;), żebyś mogła odpowiednio:razz: podziękować naszemu darczyńcy:multi::multi: Od nas mogą być tylko wirtualne buziole !!!:calus: Quote
Romka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='irenaka']Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Rufuska i swoim !!!:Rose: Romka:loveu:, nie zapomnij włożyć mini;), żebyś mogła odpowiednio:razz: podziękować naszemu darczyńcy:multi::multi: Od nas mogą być tylko wirtualne buziole !!!:calus:[/QUOTE] Nie wiem czy to dobry pomysł...ale blondynka(ki)to pewnie jak najbardziej...:lol: Quote
Felka z Bagien Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 E wiecie z tym mini,to przesadzona sprawa.Z moich dzisiejszych obserwacji(robotnika na budowie)to tylko na chwilę działa(szybko musi wrócić do murarki).Natomiast jak chcemy działać długoplanowo(chodzi nam, nie o jednorazową deklarację przecież),to trzeba zadziałać na zmysły z innego obszaru mózgu(o ile jest dostępny i czynny).Długość kiecki nie gra roli,natomiast trzeba uaktywnić "ponętne kształty",zapisać się głęboko w pamięci,użyć piżma i zagrać kolorem.To moja priv.opinia Quote
agata51 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Romka']Witaj Agato,Twój Argus ma spojrzenie naszego Rufusa:-(..Jak tam Twoja jagdterierka? One, te niewidzące onki, mają podobne spojrzenia. Ku pokrzepieniu serc - zdarza się, że znajdują cudowne domki: http://www.dogomania.pl/threads/139129-JuryŚ-juŻ-u-ronji!!!!szukamy-domu-i-prosimy-o-ogŁoszenia!!!/page67 Moja jagdterierka ma się nieźle. Z nami jest tak, że im lepiej ona się ma, tym gorzej ja. Ciekawe, że w drugą stronę to nie działa. Z nimi w ogóle nic nie działa. Po prostu tak mają. Ale nie sposób ich nie kochać. A kochać to wybaczać nomen omen, cholera. http://www.mbkp.info/swieci/agata.html Quote
sylwiaso Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Rufusiu działamy w miarę naszych możliwości!codziennie o Tobie myslę! Quote
sylwiaso Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Bardzo się cieszymy Kocurku:multi::loveu::lol: Quote
irenaka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dziewczyny, mam prośbę. Czy ktoś, kto będzie w schronisku może porobić Rufuskowi nowe zdjęcia? Chciałam zamówić taki odlotowy zestaw;) Wykupiłam na bazarku filmik dla mojego Amorka i Rufusa, przyda się do ogłoszeń. Potrzebuję ok. 20 zdjęć, część ściągnę z wątku. Mam nadzieję, że autorki nie będą mieć zastrzeżeń, do ich wykorzystania w tym filmiku. Quote
sylwiaso Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Irenko Dziękujemy za wszystko w imieniu Rufuska!!!! Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='irenaka']Dziewczyny, mam prośbę. Czy ktoś, kto będzie w schronisku może porobić Rufuskowi nowe zdjęcia? Chciałam zamówić taki odlotowy zestaw;) Wykupiłam na bazarku filmik dla mojego Amorka i Rufusa, przyda się do ogłoszeń. Potrzebuję ok. 20 zdjęć, część ściągnę z wątku. Mam nadzieję, że autorki nie będą mieć zastrzeżeń, do ich wykorzystania w tym filmiku.[/QUOTE] Jakie to mają być zdjęcia? Quote
irenaka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Romka']Jakie to mają być zdjęcia?[/QUOTE] Dobre;). A tak poważnie, to nie mam pomysłu na film dla Rufusa, bo standardowo jestem optymistką i wolę zdjęcia zadowolonego i uśmiechniętego psa. Z drugiej strony, jak ma wiać optymizmem z tekstu i zdjęć przy adopcji niewidomego Rufusa? Może macie jakieś pomysły dziewczyny? Myślałam, żeby zaprosić na wątek Kamilkę, która ma film robić, zapewne coś doradzi. Może Wy myślcie i wpisujecie swoje pomysły a ja biegnę zaprosić Kamilkę. Oki? Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Irenko pytam bo na wątku jest mnóstwo zdjęć(cudnych)Rufusa może te wystarczą? Quote
sylwiaso Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A ja bym nakręciła filmik wchodzimy do schroniska oczywiście napis na wejściu schronisko!szczekanie psów i kamera widzi siedzącego smutnego Rufusia,który czeka na głos i myśli kto to idzie a potem głos osoby którą zna i Rufusio szczęśliwy idzie na spacerek nagrać troszkę Rufusia na spacerku ja bym tak to widziała! Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Mamanabank napisz w tytule wątku,że poszukujemy 110zł deklaracji stałych...WAŻNE I PILNE!!! Napisz też jakie są deklaracje jednorazowe!!! Quote
Felka z Bagien Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A ja myślę tak:właściwy człowiek dla właściwego psa.Tzn.jak pies ma z natury "pomysły" to trzeba to pokazać, aby dotarł do właściwego"pańcia", a jak lubi leżeć na kanapie,to trzeba pokazać jak leży i z pewnością "pańcio-kanapowiec" się po niego zgłosi,bo nie ma rzeczy wspanialszej,jak wspólne "kanapowanie":loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaso Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dobra myśl Felko tylko to wejście i napis"schronisko"i smutny Rufusio(przykro mi to nawet pisać)to złapie za serce!!!Ale Twój pomysł też ciekawy! Quote
sylwiaso Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dziękujemy cioci Agatce,że jest z Rufusiem i z nami to bardzo ważne! Quote
Romka Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Rufus był dziś na spacerku...a potem nie chciał ogóle wracać do boksu...jeszcze trochę mały... Quote
Felka z Bagien Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='sylwiaso']Dobra myśl Felko tylko to wejście i napis"schronisko"i smutny Rufusio(przykro mi to nawet pisać)to złapie za serce!!!Ale Twój pomysł też ciekawy![/QUOTE] Spotykam w schronisku różnych ludzi i widzę,że z reguły przychodzą oni po psy "bezproblemowe",pewnie radosne i spokojne. Więc jeśli jest szansa,aby na tę zaletę psa "złapać za serce" właściwego człowieka, to czemu tego nie zrobić? Quote
Recommended Posts