Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie się cieszę, że widzę nowe twarze;) na wątku:multi:
Caryca:loveu:, Felka:loveu: bardzo dziękuję, że jesteście:calus:.
Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda się znaleźć domek dla Rufusa.

Posted

irenaka napisał(a):
Romka:loveu:, ja mogę przesłać pieniądze na dowolne konto, może być nawet na konto Sylwii.
Choć szczerze, to bym wolała, aby Sylwia nie była obciążona rozliczeniami.
Może znajdzie się jakiś ochotnik?;)
Po drugie, czekam z niecierpliwością jak przebiegną rozmowy na szczycie;) w sprawie karmy i zaciskam kciuki:thumbs:

W sprawie karmy będę wiedziała coś w środę...rozmawiałam dziś z panem od karmy,w środę wiążąca odpowiedz...pan ma wątek Rufuska i nas czyta...;)

SZUKAMY SKARBNIKA DLA RUFUSKA!!!

Posted

Romka napisał(a):
W sprawie karmy będę wiedziała coś w środę...rozmawiałam dziś z panem od karmy,w środę wiążąca odpowiedz...pan ma wątek Rufuska i nas czyta...;)

SZUKAMY SKARBNIKA DLA RUFUSKA!!!

Dopiero teraz piszesz?:mad:;)
Do fryzjera bym poszła i jakieś mini założyła:megagrin::megagrin::megagrin:
A dlaczego ten Pan tak długo myśli?;) Zawsze to kobitki są niezdecydowane i marudzą:evil_lol:
Może trzeba użyć podstępu i nasłać bandę:loveu: blondynek :cool3:

Posted

irenaka napisał(a):
Dopiero teraz piszesz?:mad:;)
Do fryzjera bym poszła i jakieś mini założyła:megagrin::megagrin::megagrin:
A dlaczego ten Pan tak długo myśli?;) Zawsze to kobitki są niezdecydowane i marudzą:evil_lol:
Może trzeba użyć podstępu i nasłać bandę:loveu: blondynek :cool3:

Ja mam inne spostrzeżenia co do marudzenia...ale banda blondynek pewnie by coś wskórała...:p

Posted

Irenko jestem i u Rufuska i tak jak w przypadku Leyli wplace grosika w sierpniu:)

Przepiekny psiak,a schronisko w Lowiczu-z cala pewnoscia mozna podac za przyklad dla innych....

No i ten staw....:)....no ale to zawsze schronisko.

Rufusku trzymam kciuki,obys znalazl domek wspanialy:a i hotelik sie szykuje tez cudny:)

Posted

Super,że są pierwsze wpłaty na chłopaka:multi:.Ja jestem od "białej magi",mieszania w kotle, spluwania za siebie i zawsze mam czarnego kota w domu(pomaga zawsze w sytuacjach kryzysowych).Dopisuję swoje póki co "5PLN" na "zaczyn dla sił czystych":eviltong:, a potem zobaczymy jak to "wszystko pracuje",byleby skarbnik nie "skićkał roboty":diabloti:
Nie mogę doczytać, co z tym drugim oczkiem?Jest szansa?A jest możliwość nakręcić jakiś filmik,czy Rufusek( nomen omen mój pies ma tak na imię) reaguje na jakieś gesty ludzkie?Czy podąża za człowiekiem w odległości, czy trzyma się nogi, żeby ją czuć:evil_lol:(w sensie jej bliskości-ja wiem,że po całym dniu pracy,to "buta" i "bezwęch"wyczuje:diabloti:)

Posted

Felka on nigdy nie będzie widział:shake:..tak mówi medycyna konwencjonalna po wszystkich możliwych badaniach(przeczytaj uważnie cały wątek)...ale jak zamieszasz w kotle...przy pełni księżyca dodasz oko ropuchy i skrzydło nietoperza a Twój czarny kot albo Ty splunie do tego kotła:diabloti:...to kto wie;)...na razie przyjmujemy,że wszystko jest możliwe.:lol:Filmik też jest...przeczytaj cały wątek,jak położysz spać ,Twojego czarnego kota po ciężkim dniu stania nad kotłem...:lol:

Posted

Wiem,że wszystko jest,tylko ja jestem niecierpliwa:mad:.Książki czytam od końca i zdania też, bo ....nie mam czasu!!!!
A koty w nocy grasują, a w dzień się wylegują,więc nic z tego,żebym Czarnego położyła spać.Nie pozostaje mi nic innego jak "konwencjonalnie" przeczytać wątek,choć z natury jestem niekonwencjonalna i to mi utrudnia życie:diabloti:.

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
Wiem,że wszystko jest,tylko ja jestem niecierpliwa:mad:.Książki czytam od końca i zdania też, bo ....nie mam czasu!!!!
A koty w nocy grasują, a w dzień się wylegują,więc nic z tego,żebym Czarnego położyła spać.Nie pozostaje mi nic innego jak "konwencjonalnie" przeczytać wątek,choć z natury jestem niekonwencjonalna i to mi utrudnia życie:diabloti:.

Coś o tym wiem...Rufus ma fajne ciotki jak widać...

Posted

Agata51 Witamy Cie serdecznie u naszej biedulki:sweetCyb::klacz::buzi:a co do Irenki to znam ją osobiście wspaniały Kochany człowiek,a siła jej perswazji działa i daje motor do działania!:lol::lol::multi:

Posted

sylwiaso napisał(a):
Agata51 Witamy Cie serdecznie u naszej biedulki:sweetCyb::klacz::buzi:a co do Irenki to znam ją osobiście wspaniały Kochany człowiek,a siła jej perswazji działa i daje motor do działania!:lol::lol::multi:

Obawiam się;) Sylwuś, że w przypadku Agatki, zastosowałam bardzo niekonwencjonalne metody perswazji:evil_lol:
Witam serdecznie Kocurka, czyli Asię:loveu: i oczywiście Agatkę:loveu:.
Mam nadzieję, że nasze fan club Rufuska będzie się jeszcze powiększać:)

Posted

Romka napisał(a):
Mamy allegro,mamy ogłoszenia...może ktoś na FB umieściłby Rufuska,my w Łowiczu niefejsbukowe...

Pzeciez Maciek zajmuje sie naszymi psiakami na FB. Zadzwońcie do niego ...

Posted

edzia.71 napisał(a):
Pzeciez Maciek zajmuje sie naszymi psiakami na FB. Zadzwońcie do niego ...

Edziu a Maćka vel Czarodzieja to nie ma na wątku Rufusa czasami?Niech taki nie będzie tylko coś napisze...to chodzi o Rufusa,naszego Rufusa...:lol::lol::lol:

Posted

Romka napisał(a):
Edziu a Maćka vel Czarodzieja to nie ma na wątku Rufusa czasami?Niech taki nie będzie tylko coś napisze...to chodzi o Rufusa,naszego Rufusa...:lol::lol::lol:

Wiesz pewnie, że będę Cię teraz prześladować?;) Co Ty tu jeszcze robisz?:mad:;)
O FB już pytam. Spoko, może się uda:kciuki::kciuki:

Posted

irenaka napisał(a):
Wiesz pewnie, że będę Cię teraz prześladować?;) Co Ty tu jeszcze robisz?:mad:;)
O FB już pytam. Spoko, może się uda:kciuki::kciuki:

Wiem o co chodzi;)...jutro będzie wiadomo co z karmą...zaraz jak wrócę z pracy dam znać co ustaliłam...

Posted

[quote name='agata51']Stawiam się na wezwanie Irenki (ta to ma siłę perswazji!!! można się tego nauczyć, czy to wrodzone?) Nie poczytam już dzisiaj, ale zapisuję i wrócę.

A skoro tak kochacie niewidzące onki, to zapraszam na wątek Argusa:

http://www.dogomania.pl/threads/107919-ARGUS-NIEWIDOMY-ON-EK-CHCE-PRZERWAĆ-CIEMNIĘ-SAMOTNOŚCI.......Rzeszów!!!!/page49
Witaj Agato,Twój Argus ma spojrzenie naszego Rufusa:-(..Jak tam Twoja jagdterierka?