Romka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Paula03 napisał(a):Jak chłopcy się dogadują? Bardzo dobrze,póki co...boję się tylko czy szalony Easy nie przeskoczy przez ogrodzenie... Quote
Paula03 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Mam nadzieję, że między chłopakami będzie spokój, a Easy nie wyskoczy nigdzie. Quote
anawa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Romka napisał(a):Dziś w schronisku roszady ,razem z Rufusem siedzi teraz Easy...robi się naprawdę ciasno... Ja, od Wielkanocy, znalazłam u siebie już 5 psów!!! A jeszcze daleko do wakacji........... Quote
Romka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 anawa napisał(a):Ja, od Wielkanocy, znalazłam u siebie już 5 psów!!! A jeszcze daleko do wakacji........... U nas to samo...nie ma już gdzie wkładać psiaków...a nie wszystkie mogą być z innym psem...maskara...a adopcje tak jak u wszystkich prawie żadne... Quote
Romka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Wczoraj mieliśmy w schronisku wizytę zoopsychologa...Rufus i Leon to dwa psy,którym najpilniej musimy pomóc...obydwa na cito potrzebują domów...obydwa super wrażliwe,nieradzące sobie ze stresem i schroniskiem...ciocia Sylwia już wie,ze Rufus jest pilnym przypadkiem...i już z nią rozmawialiśmy...jeszcze trochę Rufusku...jeszcze trochę... Quote
Romka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Cytuję z wątku łowickiego fragment relacji Mamanabank po wizycie zoopsychologa: "Przy Rufusie prawie się łzy polały... on też nie powinien być w schronisku. I nie jest to raczej pies 6 letni ale o wiele młodszy." Rufus bardzo się boi jak nie słyszy znajomych głosów...przywiera cały do ziemi ze strachu i jest przerażony...potrzebuje dużo miłości i uwagi... Quote
anawa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 A czy Rufus jest ogłaszany, bo już się pogubiłam.......... Ja cały czas ogłaszam Greja, Leona i Irysa. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6178575_szukasz_przyjaciela_wlasnie_znalazles.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12247695_to_ten_ktorego_szukasz.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12199355_grej_duzy_pies_z_wielkim_sercem.html Romka, zajrzyj, proszę, do tych ogłoszeń i powiedz, czy może trzeba coś zedytować......... Quote
Romka Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='anawa']A czy Rufus jest ogłaszany, bo już się pogubiłam.......... Ja cały czas ogłaszam Greja, Leona i Irysa. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6178575_szukasz_przyjaciela_wlasnie_znalazles.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12247695_to_ten_ktorego_szukasz.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12199355_grej_duzy_pies_z_wielkim_sercem.html Romka, zajrzyj, proszę, do tych ogłoszeń i powiedz, czy może trzeba coś zedytować......... Anawa,Rufus nie ma ogłoszeń...nic nie zmieniałabym w ogłoszeniach dla:Leonka,Greja,Iryska...a dobra wiadomość jest taka,ze za około 2 tygodnie Rufus prawdopodobnie nie będzie już w schronisku...tylko w hoteliku...w poniedziałek spróbuję porozumieć się z gminą w tej sprawie... Quote
sylwiaso Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Rufusiu zrobimy wszystko,żebyś psinko jak najszybciej był już z nami w "lasku brzozowym" Quote
anawa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Romka napisał(a):Anawa,Rufus nie ma ogłoszeń...nic nie zmieniałabym w ogłoszeniach dla:Leonka,Greja,Iryska...a dobra wiadomość jest taka,ze za około 2 tygodnie Rufus prawdopodobnie nie będzie już w schronisku...tylko w hoteliku...w poniedziałek spróbuję porozumieć się z gminą w tej sprawie... Ojej a dlaczego Rufus jeszcze nie ma ogłoszeń????? bez ogłoszeń marne szanse na znalezienie domu. Nie można go skreślać z powodu ślepoty. Niejeden taki ma już swój własny dom i pana. Dziś zrobię mu jakieś ogłoszenia tylko proszę się nie znieczulać - ja robię tylko na "gratce", "cafeanimal" i "tablicy". Jak chcecie więcej to .......... do roboty :) Quote
Romka Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 anawa napisał(a):Ojej a dlaczego Rufus jeszcze nie ma ogłoszeń????? bez ogłoszeń marne szanse na znalezienie domu. Nie można go skreślać z powodu ślepoty. Niejeden taki ma już swój własny dom i pana. Dziś zrobię mu jakieś ogłoszenia tylko proszę się nie znieczulać - ja robię tylko na "gratce", "cafeanimal" i "tablicy". Jak chcecie więcej to .......... do roboty :) Anawa,bardzo dziękuję za pomoc ,zamówiłam już pakiety na bazarku ogłoszeniowym...ale brakuje czasu... Quote
Romka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Rufus jako pierwszy był dziś ze mną na spacerku...rany jak dziś ciągnął...chodziliśmy po lesie i Rufus chciał chodzić tylko po tych ścieżkach leśnych,które już zna i które już zaznaczył...obok szedł szalony Easy... Quote
sylwiaso Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Rufusiu od jutra działamy!mam nadzieję że ok 1,5tyg.i już będziesz z nami! Quote
Figafiga Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ciotka Sylwia zakochana na zabój w Rufusku!!! :-) Quote
Romka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Tak to bardzo łagodny psiak i bardzo kontaktowy,zawsze tak się ustawia do głaskania jak usłyszy znajome głosy...a to moje zdjęcia:Rufus i Easy: Quote
Romka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Rufus na spacerku zEasy'm i rezydentką Perełką: Quote
Romka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Poruszone ale widać jak chłopakom służy spacer po lesie: Quote
mamanabank Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 sylwiaso napisał(a):Rufusku będziesz miał Super gościa na wątku! Udało Ci się wysłać link? ;-) Quote
irenaka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 mamanabank napisał(a):Udało Ci się wysłać link? ;-) Jeżeli to o mnie;), to tak, udało się Sylwii wysłać mi link:evil_lol:. Wątku jeszcze nie czytałam, ale poczytam. Jedno na dzień dzisiejszy wiem na 100%, Sylwia kocha Rufusa nad życie, niewyobrażalnie, do szaleństwa:loveu::loveu::loveu: Czy kobiecie w takim stanie;) można odmówić wejścia na wątek?:evil_lol: Już wczoraj mi się gotowały;) druty telefoniczne:evil_lol:, boję się;), więc wpadłam:evil_lol: A teraz poważnie, potrzebuję ok. tygodnia na zaległości jeszcze z banicji i będę na baczność;) Quote
sylwiaso Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Rufusiu jest z nami na wątku nasza Kochana Irenka!:cunao::calus::buzi:obiecała i jest!!!!! Quote
Recommended Posts