Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZARODZIEJ:) napisał(a):
Nie wiem kto z nim wyszedł. Jedno jest pewne, powinien bardziej go pilnować!!!

Nie róbmy z tego zamieszania!Był pod najlepsza opieka i nie stało sie nic.

Posted

edzia.71 napisał(a):
Nie róbmy z tego zamieszania!Był pod najlepsza opieka i nie stało sie nic.

Nie chcę z tego robić zamieszania. Napisałem tylko jakie jest moje zdanie. I masz rację na szczęście nic się nie stało...

Posted

A według mnie to skrajna nieodpowiedzialność. Kto jak kto, ale on tym bardziej powinien wychodzić na smyczy. Jest niewidomy i nie zna lasu, mógł sobie krzywdę zrobić. To że jest pewniejszy siebie też w tym przypadku działa na jego niekorzyść. Takie jest moje zdanie...

Post czarodzieja troche ubarwił sytuację w której nie było nic niebezpiecznego (mówię o sobotnim wyjściu moim i Ewy z Rufusem). Ale tak to jest jak się wypowiada na temat w którym się nie uczestniczyło i którego się nie widziało ;)

Posted

desktop19 napisał(a):
Post czarodzieja troche ubarwił sytuację w której nie było nic niebezpiecznego (mówię o sobotnim wyjściu moim i Ewy z Rufusem). Ale tak to jest jak się wypowiada na temat w którym się nie uczestniczyło i którego się nie widziało ;)

Nie pisałem na temat tego wyjścia tylko na pomysł wychodzenia z Rufusem bez smyczy. Zostałem źle zrozumiany, ale tak to jest jak posty czytane są bez zrozumienia:-)

Posted

Nie pisałem na temat tego wyjścia tylko na pomysł wychodzenia z Rufusem bez smyczy. Zostałem źle zrozumiany, ale tak to jest jak posty czytane są bez zrozumienia:-)

Rozumiem co czytam i wypowiadam się na tematy w których uczestniczę bezpośrednio..

Posted

desktop19 napisał(a):
Rozumiem co czytam i wypowiadam się na tematy w których uczestniczę bezpośrednio..

Z dogryzania sobie nic dobrego nie wyjdzie. Masz racje nie bylo mnie przy tym i nic nie widziałem ale niestety takie sa zasady i my musimy ich przestrzegać. Pies ze schroniska musi wychodzić na smyczy, dla naszego i swojego bezpieczeństwa. Przepraszam moze zbyt ostro zareagowałem ale postaraj się też mnie zrozumieć i moje intencje...

Posted

Rozumiem i nic do Ciebie nie mam, ale nauczony doświadczeniem innych for internetowych nie chcę żeby zrobiła się afera z sytuacji gdzie ktoś pisze coś na temat na który jest nie do końca doinformowany a w efekcie końcowym wychodzi z tego zupełnie coś innego niż miało miejsce w rzeczywistości. Peace V

Posted

Romka napisał(a):
Oczywiście,pokój bracia!

Dobrze powiedziane! Nie dość, że Was tylko dwóch, to jeszcze tego brakuje, żebyście się pozabijali na wojnie, o nie! Samice Alfa mówią SPOKÓJ :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
Dobrze powiedziane! Nie dość, że Was tylko dwóch, to jeszcze tego brakuje, żebyście się pozabijali na wojnie, o nie! Samice Alfa mówią SPOKÓJ :loveu: :loveu: :loveu:

No i zaraz Ci się dostanie,że oni nie Beta i nie Omega...(nie mam emotikonów w fabryce)

Posted

mamanabank napisał(a):

ale przecież jest spokojnie.
Romka napisał(a):
No i zaraz Ci się dostanie,że oni nie Beta i nie Omega...(nie mam emotikonów w fabryce)

Ja chętnie mogę zostać Omegą :lol:

Posted

desktop19 napisał(a):
ale przecież jest spokojnie.

Ja chętnie mogę zostać Omegą :lol:

No to niech stracę mogę zostać tym samcem alfa:-P. Skoro samica jest to potrzebny jest też samiec w tym stadzie...

Posted

mamanabank napisał(a):
Nie jest potrzebny jako Alfa. Tzn. jest potrzebny ale nie koniecznie jako alfa :-)

:-( :-( Ale tylko alfa został wolny... Paweł to omega, Wojtek beta, wiec zostaje tylko alfa. A was ktoś musi pilnować:-P :-P

Posted

Rany,jak Rufus wczoraj tęskinił...wył cały czas,podnosząc łepek do góry...musiał nas słyszeć pod schroniskiem,jak rozmawiłam z panią Tobiego...wył cały czas...on potrzebuje być z ludzmi...podobnie zachowują się Jantar i Figaro...

Posted

perdusia1 napisał(a):
A jutro ktoś będzie w schronie?

Jak będziecie to koniecznie wezcie Rufka na spacer...tęskni...jak się uda to Jantara i Figaro...także bardzo tęsknią...wyją cały czas,byłam pod schroniskiem dwukrotnie i słychać tylko ich...:-(