mamanabank Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dotarły wpłaty Romki, Czarodzieja i Edzi, dziękujemy :-) Quote
Romka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Czy ktoś zna adres tej organizacji "jaguary"...bo ja nie wiem o jaką organizację chodzi?A chciałabym zastosować się do sugestii dziewczyn i poprosić o wsparcie,to jeszcze tylko 40zł... Quote
mamanabank Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Rufus jest piękny, po prostu piękny i swoją łagodnością budzi morze pozytywnych emocji, sierść ma czystą i gładką jak aksamit dzięki opiece Ewy i Czarodzieja :-) Quote
kajkoowa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A ja przeklejam bannerki, które zamówiłam u Oli164. Quote
Romka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 No to mamy do wyboru banerki...bardzo ładne...wklejać kto może... Quote
toyota Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Już myślałam, że Rufusek znalazł dom w Grudziądzu , a on jedzie na diagnostykę ... Czy w Warszawie nie macie dobrych lekarzy, że aż do Grudziądza ;)? Quote
edzia.71 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Romka napisał(a):No to mamy do wyboru banerki...bardzo ładne...wklejać kto może... Znowu coś popsułam . Nie umiem chyba tych banerków wklejać:shake: Quote
desktop19 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 I ja oczywiście się dorzucam do badania tak jak obiecałem - 40 zł i mamy całość :) Jedź Rufusku i wracaj z dobrymi wieściami. Anito, wyślij mi nr konta bo zgubiłem gdzieś. Quote
Romka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 desktop19 napisał(a):I ja oczywiście się dorzucam do badania tak jak obiecałem - 40 zł i mamy całość :) Jedź Rufusku i wracaj z dobrymi wieściami. Anito, wyślij mi nr konta bo zgubiłem gdzieś. O,kurcze Desktop,zaglądasz z rzadka ale jak już zajrzysz...to no,no...DZIĘKUJEMY BARDZO!;):lol:Możesz mi jutro przynieść do schroniska,są u mnie...:lol:wszyscy dziś tak przekazali kasę dla Rufuska...no chyba,ze wolisz na konto... Quote
Romka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 toyota napisał(a):Już myślałam, że Rufusek znalazł dom w Grudziądzu , a on jedzie na diagnostykę ... Czy w Warszawie nie macie dobrych lekarzy, że aż do Grudziądza ;)? Toyoto,ten gabinet w Twoim mieście został polecony przez dr Garncarza,tylko w tym gabinecie robią to badanie(ERG,badanie siatkówki) bez którego nie będzie wiadomo czy można poddać operacji Rufuska...i czy będzie widział na to jedno oczko... Quote
toyota Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Na pewno chodzi o dr Mederskiego ? Jeśli potrzebujecie jakiejś pomocy, żeby trafić do gabinetu, to mogę poprowadzić ;). Quote
Romka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Nie,to jest gabinet dr Natalii Nestorowicz...piszę o tym gdzieś wyżej...a za pomoc dziękujemy,kto wie może skorzystamy...;) Quote
desktop19 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Romka napisał(a):Możesz mi jutro przynieść do schroniska,są u mnie...:lol:wszyscy dziś tak przekazali kasę dla Rufuska...no chyba,ze wolisz na konto... Pewnie że możemy tak, jutro się "policzymy" ;) Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To jest niesprawiedliwe...ja w pracy a wy wszyscy dzisiaj dobrze się bawicie. Pogode macie piękną, Rufus ze szczeniakami się bawi a ja tego nie widzę:-( :-( :-( Quote
mamanabank Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 desktop19 napisał(a):Pewnie że możemy tak, jutro się "policzymy" ;) Desktop, wielkie dzięki! Już dopisuję Cię na słodką listę deklarowiczów :-) Quote
Romka Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Mamy całość pieniędzy na konsultacje Rufusa...dziś w schronisku otrzymałam pieniądze od Desktopa i Perdusi...BARDZO DZIĘKUJEMY!W poniedziałek potwierdzę naszą wizytę w Grudziądzu i ustalę z p.Karolem(pan,który pomaga przy transporcie Rufusa)ile będzie kosztowała podróż do Grudziądza...całkiem dobrze nam to wyszło...;):lol::lol: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Romka napisał(a):Mamy całość pieniędzy na konsultacje Rufusa...dziś w schronisku otrzymałam pieniądze od Desktopa i Perdusi...BARDZO DZIĘKUJEMY!W poniedziałek potwierdzę naszą wizytę w Grudziądzu i ustalę z p.Karolem(pan,który pomaga przy transporcie Rufusa)ile będzie kosztowała podróż do Grudziądza...całkiem dobrze nam to wyszło...;):lol::lol: Bo my to zgrana ekipa jesteśmy:evil_lol: Quote
perdusia1 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Romka napisał(a):No to mamy do wyboru banerki...bardzo ładne...wklejać kto może...Ja nie umiem, kurcze.:placz: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 perdusia1 napisał(a):Ja nie umiem, kurcze.:placz: Pokieruje Cię:p Quote
Ania i Kajber Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pozdrowienia dla przepięknego "ślepka" Rufusa :-). Quote
Romka Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Potwierdziłam w Grudziądzu nasza wizytę z Rufusem,czekają tam na nas... Quote
edzia.71 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Romka napisał(a):Potwierdziłam w Grudziądzu nasza wizytę z Rufusem,czekają tam na nas... Ciesze sie!. Czarodzieju, Szykujcie sie z Ewa na podróż.:lol: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 edzia.71 napisał(a):Ciesze sie!. Czarodzieju, Szykujcie sie z Ewa na podróż.:lol: Tym razem nie siedzę z tyłu:shake: :megagrin: Quote
Recommended Posts