Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donata']W kwestii rozliczeń RUFUSA :
Po zapłaceniu ostatnich zobowiazań w dniu 21.10.2011 za leki w kwocie 94,- zl na koncie Rufiego zostało 406,96 zł.
Za m-c październik zapłaciłam Sylwi 110,- zl ( za 21 dni należy się 74,52 zl), więc do zwrotu na konto Rufuska jest kwota 35,48 zł.

Łącznie po dokonaniu zwrotu z hoteliku zostanie na koncie Rufusa 442,44 zł.
Darczyńcy niech się wypowiedzą co zrobić z tą pozostałą kwotą.

Koszt benzyny jest w granicach 160,- zl plus opłata za autostradę 16,- zl co daje łączną kwotę 176,- zl.
Kwotę tę traktuję jako mój wkład rzeczowy na koncie Rufusa a tak osobiście to mój przyczynek do tego aby dojechał cały i by ł szczęśliwy w nowym domu.
Pa RUFCIU niech Ci się dobrze mieszka w tych krakowskich okolicach.
Donato,BARDZO DZIĘKUJEMY!BARDZO!:lol::lol::lol::lol:

Posted

Wyjeżdżam i nie będzie mnie do piątku,będę więc pierwsza,która wypowie się w kwestii deklaracji.Licząc od listopada 2011r.,kwota moich deklaracji wynosi 130zł.Proszę o przekazanie 100zł na konto Laseczki z mojego podpisu(deklaracje stałe),30zł na konto skarbonki psiaków ze schroniska w Łowiczu.
http://www.dogomania.pl/threads/214852-Skarbonka-psiak%C3%B3w-ze-Schroniska-w-%C5%81owiczu?p=17856955#post17856955

Posted

sylwiaso napisał(a):
Czyli wpłacę na konto P.Donaty 35,48zł Szczęście Rufunia jest najważniejsze!bardzo się cieszę!

Tak,tak i poproszę jeszcze o podanie ile karmy zostało,dołożymy i będzie dla Elmo i Erniego.:lol:

Posted

Wracam po długiej nieobecności na Dogo, a tu TAKIE CUDNE WIEŚCI!!!!!!!!
Jestem szczęśliwa :loveu:

Danusiu, Cioteczki, czy to znaczy, że moje skromne 10 PLN mogę już w tym miesiącu przeznaczyć na inną biedę?
Buziaki i miziaki dla Rufina :*:*:*

Posted

Wczoraj Pani Rufuska zapytała mnie podczas rozmowy tel. czy Rufus szczeka :evil_lol: Zapewniłam, że szczeka całkiem głośno i jest bardzo czujny, prawdopodobnie jeszcze nie czuje się pewnie, ale niedługo zaprezentuje swój piękny głos :lol: Dowiedziałam się, że jest spokojny, czyściutki i grzeczny. Zgodnie współżyje z innymi zwierzętami w nowym domku. Chodzi na spacerki w czerwonych szeleczkach i na czerwonej smyczy, zjada karmę, otrzymuje leki, sypia przy piecu na futrzanym posłanku lub mięciutkiej kołderce. W nocy odwiedza sypialnię swoich opiekunów- kontroluje czy wszystko jest OK ;-) i wraca do ciepłego pieca. Gdy usłyszał gwizd z TV, postawił uszy i zerwał się na nogi (ja przywoływałam go gwizdaniem :oops:). Otrzymuję codziennie zdjęcia Rufunia, oczywiście zostaną zamieszczone, (wybaczcie, brak czasu). Nasz kochany Rufusek...:loveu: Bardzo się cieszę, że ma cudowny dom :multi::multi::multi: Dziękujemy Klaudii za dom i wielkie serce dla zwierząt.

Posted

Funky napisał(a):
Wracam po długiej nieobecności na Dogo, a tu TAKIE CUDNE WIEŚCI!!!!!!!!
Jestem szczęśliwa :loveu:

Danusiu, Cioteczki, czy to znaczy, że moje skromne 10 PLN mogę już w tym miesiącu przeznaczyć na inną biedę?
Buziaki i miziaki dla Rufina :*:*:*

Oczywiście że tak, dziękujemy za pieniązki dla Rufusa a teraz mogą pomóc innym bardzo potrzebujacym psiakom.
Jeszcze raz mocno dziękuję za wsparcie nie tylko finansowe ale zainteresowanie losem Rufusa.

Rufusek ma już swoich opiekunów. Jutro wrzucę na forum zdjęcia z wyjazdu i podróży Rufusa do nowego domku ( do dzisiaj byłam mocno zajęta zawodowo).

Posted

UBOCZE napisał(a):
Psie FB też bardzo się cieszy i cichutko prosi o foteczki...;)

Przekazałam wszystko co miałam Romce :lol: Romka, ratuj :p wrzuć foteczki :eviltong:

Jeśli kogoś lubi, jeśli komuś ufa, jeśli chce nawiązać kontakt: nasz Rufunio ma zwyczaj podszczypywać delikatnie dłonie lub uda :lol: Osobiście uwielbiałam, kiedy tak robił i śmiałam się z Romki, gdy prosiła Rufunia, że też tak chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Klaudia przekazała mi ostatnio, że ma siniaki na nogach ;)- Rufunio Ją szczypie :multi::multi:

Posted

[quote name='UBOCZE']Psie FB też bardzo się cieszy i cichutko prosi o foteczki...;)

Przepraszam, że tak późno... zgłebiam tajniki internetu i zamieszczania zdjęć na forum. A oto moje wyniki ;)))
Rufus na trasie do Krakowa - pożegnanie Rufusa...

Posted

[quote name='Donata']

Jutro wrzucę na forum zdjęcia z wyjazdu i podróży Rufusa do nowego domku ( do dzisiaj byłam mocno zajęta zawodowo).

A to juz zdjęcia Rufusa w Krakowie, podczas powitania z domownikami i ze spaceru w nowym terenie.....

Posted

[quote name='Romka']Wyjeżdżam i nie będzie mnie do piątku,będę więc pierwsza,która wypowie się w kwestii deklaracji.Licząc od listopada 2011r.,kwota moich deklaracji wynosi 130zł.Proszę o przekazanie 100zł na konto Laseczki z mojego podpisu(deklaracje stałe),30zł na konto skarbonki psiaków ze schroniska w Łowiczu.
http://www.dogomania.pl/threads/214852-Skarbonka-psiak%C3%B3w-ze-Schroniska-w-%C5%81owiczu?p=17856955#post17856955

Ja już podjęłam decyzję w sprawie moich deklaracji.Zostały jeszcze tylko Cantadorra i Daria.U:
Cantadorro,Rufusek otrzymał od Ciebie deklaracje aż do lutego 2012r...zostały więc deklaracje za 4 miesiące czyli od listopada 2011 do lutego 2012r.łącznie:4x15zł czyli 60 zł.Czy możemy przeznaczyć te pieniądze na skarbonkę psiaków ze schroniska w Łowiczu czy masz innego potrzebującego psiaka?Jeśli tak prosimy o konto na które Donata przekaże pozostałą kwotę.;)
A to jest link do skarbonki naszych psiaków:
http://www.dogomania.pl/threads/214852-Skarbonka-psiak%C3%B3w-ze-Schroniska-w-%C5%81owiczu

Donato,trzeba także zapytać p.Darię U co zamierza zrobić ze swoimi deklaracjami przekazanymi na Rufuska.Pani Daria deklarowała kwotę 25zł.Pozostały deklaracje za 6 miesięcy czyli 6x25złczyli 150 zł.Pani Dario,uprzejmie prosimy o podjęcie decyzji,umożliwi to mi szybkie rozliczenie wątku Rufuska.:lol:
Bardzo dziękuję!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cantadorro to Olivin leży na stole!!A Rufcio jest duży!!!Fotki piękne!!!Rufuniu codziennie myślę o Tobie!!!

Nie leżę :evil_lol: Dopieszczam maleńką Nukę, która siedziała sobie na kanapie :lol: Romka, wrzuci zdjęcia wszystkich wierzaków Klaudii.