Romka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Selenga']Rufus ma obserwatora na allegro Trzymam kciuki!Selengo,konto na PW,poproszę...kasuję wiadomości...dziękuję... Donato,w lecznicy trzeba zapłacić 79zł za leki Rufusika... Quote
Olivin Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Selenga']Rufus ma obserwatora na allegro[/QUOTE] Super, mam nadzieję, że znajdzie się dla kochanego Rufuska cudny domek. Quote
plina Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 "BUN" 6, kiedy norma jest od 7? To chyba nie najlepiej, ale nie najgorzej? Quote
Romka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='plina']"BUN" 6, kiedy norma jest od 7? To chyba nie najlepiej, ale nie najgorzej?[/QUOTE] Plino,objaśnij choć trochę dla niezorientowanych... Quote
Romka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Selenga']Rufus ma drugiego obserwatora[/QUOTE] O rany,bardzo się cieszę!:lol: Quote
Romka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Romka']Trzymam kciuki!Selengo,konto na PW,poproszę...kasuję wiadomości...dziękuję... Donato,w lecznicy trzeba zapłacić 79zł za leki Rufusika... Donato,czy w lecznicy już zapłaciliśmy za leki Rufuska? Quote
sylwiaso Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 cioteczki Rufcio tak szczeka w nocy, obrania podwórka,że naprawdę nie mogę w to uwierzyć!!!jak mi wyjdzie z ukrycia wieczorem postaram się nagrać Rufcia szczekanie! Quote
Donata Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Donato,czy w lecznicy już zapłaciliśmy za leki Rufuska. Nie, ale jutro jadę do lecznicy i płacę. Quote
Donata Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='sylwiaso']cioteczki Rufcio tak szczeka w nocy, obrania podwórka,że naprawdę nie mogę w to uwierzyć!!!jak mi wyjdzie z ukrycia wieczorem postaram się nagrać Rufcia szczekanie![/QUOTE] Az miło czytać że Rufus jest takim dzielnym obrońcą domostwa. Quote
Kocurek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No dajcie sie Rufuskowi "skupic"......:)Co za ciotki....zdjecia z ukrycia robia....:) Quote
Olivin Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Rufus niezależnie od okoliczności wygląda rewelacyjnie!!! Kochany jest :lol: Quote
Donata Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kocurek']No dajcie sie Rufuskowi "skupic"......:)Co za ciotki....zdjecia z ukrycia robia....:)[/QUOTE] I to w jakiej sytuacji został złapany? Za leki juz zapłacone. Mamy rachunek, wszystko Ok. Quote
sylwiaso Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Padało otwarty budynek murowany a nasz Rufusio za nic nie chciał wejść tylko wygłupiał się z narzeczoną Stelcią,a ja robiłam fotki,wszystko do wglądu!! Quote
Olivin Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Czekamy cioteczko na nowe fotki Rufunia, wyściskaj go mocno ode mnie. Quote
Romka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Pięknie wyglądają!Rufus radosny...:lol: Quote
Kocurek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Harce,swawole...:)A ten czarny to kto?:) Quote
Recommended Posts