Romka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 A teraz wrzucam na wątek zdjęcia Rufka z wrześniowego spacerku,z ostatniej niedzieli... Quote
Romka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 I jeszcze trochę Rufcia dla wszystkich wielbicieli: Quote
Romka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Na koniec całuski z ciotką Ewą: I głaski od ciotki Romki: Wszystkie zdjęcia Wielebny Quote
Romka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Podziwiajcie!!!:lol::lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Przystojniak z tego naszego Rufuska...:loveu::loveu::loveu: Mam teraz dobry dostęp do wydarzenia FB, bo dostałem uprawnienia do administrowania. Mogę już zmieniać i tytuł, i opis... Namiary Romki podałem na samym początku tekstu Napiszcie może, kto zrobił ten wzruszający film Rufusie jeszcze z czasów schroniska? Chciałem podobny film zamówić Rebusowi. Jeśli to był bazarek, chętnie zasponsoruję... [video=youtube;eqru2nQfFqM]http://www.youtube.com/watch?v=eqru2nQfFqM&feature=youtu.be[/video] Quote
sylwiaso Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Zdjęcia Rufusia i cioci Oliwin piękne!! Quote
Cantadorra Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Rufi się prezentuje świetnie :) Elegancki chłopczyk :) Quote
Donata Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Pięknie sie Rufusik prezentuje a przede wszystkim wyglada na psa szczęśliwego. A te głaski; widać że to wielki przytulasek. Cudowny psiak a dla niego jutro wędrują juz pieniążki. Quote
Olivin Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 sylwiaso napisał(a):Po rozmowie z Romką stwierdziłyśmy,że Rufunio może biegać w dzień i w nocy z moją Stelcią,która uwielbia Rufunia!Zostawiam im otwarty budynek tam jest posłanko narazie nie jest tak zimno.Jesteśmy w trakcie robienia hoteliku w środku budynku to potem pomyślimy co dalej!Dzis z rana usłyszałam jak Rufcio szczekał obraniał podwórka!niesamowite przemiany Rufcia. Ciociu, czy Rufus biega po podwórku? Quote
plina Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Kochany :loveu: A jaką ma błyszczącą sierść! Quote
sylwiaso Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tak biega i zostaje na noc z narzeczoną a jak szczeka,aż nie mogłam uwierzyć! Quote
Pyrdka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Oj znalazłam wątek Rufusika. Biega chłopak po podwórku- sama widziałam radosnego psiaka. Cudny i szczęśliwy pies. Quote
sylwiaso Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Pyrdusiu nie mogę za Tobą nadążyć i u Rufunia jesteś bardzo Ci DZIĘKUJĘ!!!!! Quote
Pyrdka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ja jestem szybka baba;) tak się ucieszyłam jak znalazłam wątek Rufuska.:lol: Quote
Donata Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 No proszę nasz Rufusek nawet spotkał rasową krówkę na łące ; musiał ją obwachać i stwierdzić co to za duży stwór. Brawo Rufus. Quote
Romka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Plino,Pyrdko witajcie na wątku Rufuska i zostańcie z nami...mało nas.:lol::lol::lol:Sylwia dziękuje za zdjęcia,chyba po raz pierwszy tak blisko Rufi podszedł na spacerku do...krowy,to musiało być nowe przeżycie dla psiurka.;) A teraz dla wszystkich cioteczek zdjęcia Rufuska z ostatniego spacerku nad rzeką: Quote
Romka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 A teraz uprawiam prywatę:cool3:: ...no musicie to znieść...:p Te wszystkie piękne zdjęcia wykonał Wielebny. Quote
Pyrdka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Piękne zdjęcia. Rufusik cudny i widać, że szczęśliwy. Może ktoś chłopaka wypatrzy i zakocha się. Tego mu z całego serca życzę. Quote
sylwiaso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Brawo-Wielebny wreszcie mamy ciocię Romkę na fotkach,bo ciągle sie ukrywała z boku a jaki Rufusio szczęśliwy,że jest obok Ciebie!Zdjęcia Cud-Malina! Quote
sylwiaso Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zabawy z koleżanką Stelcią :) i już po zabawie...odpoczynek Quote
Recommended Posts