Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przystojniak z tego naszego Rufuska...:loveu::loveu::loveu: Mam teraz dobry dostęp do wydarzenia FB, bo dostałem uprawnienia do administrowania. Mogę już zmieniać i tytuł, i opis... Namiary Romki podałem na samym początku tekstu

Napiszcie może, kto zrobił ten wzruszający film Rufusie jeszcze z czasów schroniska?
Chciałem podobny film zamówić Rebusowi. Jeśli to był bazarek, chętnie zasponsoruję...

[video=youtube;eqru2nQfFqM]http://www.youtube.com/watch?v=eqru2nQfFqM&feature=youtu.be[/video]

Posted

Pięknie sie Rufusik prezentuje a przede wszystkim wyglada na psa szczęśliwego. A te głaski; widać że to wielki przytulasek.

Cudowny psiak a dla niego jutro wędrują juz pieniążki.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Po rozmowie z Romką stwierdziłyśmy,że Rufunio może biegać w dzień i w nocy z moją Stelcią,która uwielbia Rufunia!Zostawiam im otwarty budynek tam jest posłanko narazie nie jest tak zimno.Jesteśmy w trakcie robienia hoteliku w środku budynku to potem pomyślimy co dalej!Dzis z rana usłyszałam jak Rufcio szczekał obraniał podwórka!niesamowite przemiany Rufcia.

Ciociu, czy Rufus biega po podwórku?

Posted

Plino,Pyrdko witajcie na wątku Rufuska i zostańcie z nami...mało nas.:lol::lol::lol:Sylwia dziękuje za zdjęcia,chyba po raz pierwszy tak blisko Rufi podszedł na spacerku do...krowy,to musiało być nowe przeżycie dla psiurka.;)
A teraz dla wszystkich cioteczek zdjęcia Rufuska z ostatniego spacerku nad rzeką: