Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Informacje dodatkowe:
Rufus będzie otrzymywał leki osłonowe na wątrobę:2 tabletki dziennie na czczo(na razie przez tydzień) oraz karmę Royal Canin Hepatic.Po zakończeniu kuracji skonsultujemy z p.doktor czy celowe jest dalsze karmienie Rufusa karmą Royal Canin Hepatic.Być może wystarczy karmienie Rufusa dobrą karmą.Ponowne badanie krwi wykazało,że wyniki są dobre!:lol::lol::lol:Sylwuś wyniki badań są do odbioru u pani Mai,jak już je otrzymasz to wrzuć proszę na wątek!

Informacja dla Donaty,
wydatki ze skarpety Rufka:
100zł-pierwsze badanie krwi
80zł-drugie badanie krwi
100zł-pobyt w hoteliku,od 25 lipca Rufus nie figuruje już w ewidencji schroniska
19zł-leki osłonowe na wątrobę
Razem:299zł
Donato jak wrócisz z urlopu,uzupełnij proszę post dot.wydatków.Dziękuję!

Donato,należy przyjąć,że Rufus jest u Sylwii od 16 sierpnia(połowa miesiąca)od tego czasu należy też liczyć wszystkie wpływające deklaracje stałe(podkreślam stałe) i odpowiednio je korygować,być może okaże się,że niektóre osoby mają deklaracje dłużej niż zostało to zapisane,np:Cantadorra.Deklaracje są od lipca 2011r a powinny być liczone od 16 sierpnia 2011r.tak więc Cantadorra ma o 1,5 miesiąca dłużej zapłacone.Uwzględnij to proszę po urlopie!
PONADTO PODZIEL PROSZĘ WSZYSTKIE WPŁATY NA DEKLARACJE JEDNORAZOWE I DEKLARACJE STAŁE,dla wszystkich będzie czytelniej.Przy stałych najlepiej zrobić wpływy za konkretny miesiąc!Wypróbowana praktyka na forum.:lol::lol::lol:

I oczywiście bardzo ważne o czym zapomnieliśmy na wątku ale nie w realu opłata za hotelik:57zł ze skarpety Rufusa za okres od 16 sierpnia do 31 sierpnia.Kwota zostanie przekazana na konto Sylwiaso.Donato ,popraw mnie jeśli kwota jest inna.
Sylwia,jak otrzymasz pieniądze potwierdż na wątku.

Posted

Mamy już wszystkich sponsorów stałych Rufusa. Uzgodniłam z Pania deklarujacą pomoc dla Laski o przeniesienie swej deklaracji dla potrzebujacego Rufusa.
Tak że mamy 110,- zl deklaracji stałych dla Rufusa i 300, zl deklaracji stałych dla Laski.
Bardziej szczegółowe informacje na wątkach wskazanych psiaków, a więc zapraszam...

Posted

Donata napisał(a):
Mamy już wszystkich sponsorów stałych Rufusa. Uzgodniłam z Pania deklarujacą pomoc dla Laski o przeniesienie swej deklaracji dla potrzebujacego Rufusa.
Tak że mamy 110,- zl deklaracji stałych dla Rufusa i 300, zl deklaracji stałych dla Laski.
Bardziej szczegółowe informacje na wątkach wskazanych psiaków, a więc zapraszam...

Super!:loveu::loveu:Zmieniam tytuł wątku i wrzucam informację do pierwszego postu.:loveu:

Posted

Donato ,we wpływach trzeba uwzględnić kwotę wpływów od p.Marleny(za 2 miesiące),w związku z tym zmieni się kwota wpływów na koncie Rufuska,dobrze myślę?

Posted

Dziewczyny - nie wiem dlaczego znowu zbanowali Irenkę :(
... ale ludzie na FB już dawno nie mieli żadnych wieści o Rufusie ( i zaczynają pytać) - wygląda to trochę nieładnie, po tym ogłaszaniu psiaka i prośbom o kasę... czy ktoś może przekleić jakieś zdjęcia i wpisać aktualności? ;-)

Posted

Jogolciu co Ty piszesz?!!!!!!!!Boże drogi dziś do Irenki zadzwonie!!!to sie w głowie nie mieści niektórzy ludzie nie lubią prawdy,a nasza Irenka ją głosiła jest mi niedobrze od tej wieści!!!

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Dziewczyny - nie wiem dlaczego znowu zbanowali Irenkę :(
... ale ludzie na FB już dawno nie mieli żadnych wieści o Rufusie ( i zaczynają pytać) - wygląda to trochę nieładnie, po tym ogłaszaniu psiaka i prośbom o kasę... czy ktoś może przekleić jakieś zdjęcia i wpisać aktualności? ;-)

Jogolciu,w postach wyżej jest mnóstwo zdjęć to powinno wystarczyć na początek,Sylwia ma nowe zdjęcia,też pewnie zaraz wrzuci...bez Irenki będzie nam trochę trudniej...nie wiesz kiedy wraca Irenaka?

Posted

Już jestem, Romka. Jeśli jest taka potrzeba, fotki Rufuska mogę wrzucić na FB bez problemu, tylko admin wydarzenia musi poinformować uczestników, że one są, wykorzystując opcję w prawym górnym rogu: "Wyślij do wszystkich". I tą drogą też dobrze przekazywać newsy...

A jest link do wydarzenia?

Posted

Kocurek napisał(a):
To Rufusek nawet babki z piasku umie robic...?:)
No chyba...i sam popija wodę mineralną z butelki...nie widać. :diabloti:Rufus wszystko potrafi!:lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Już jestem, Romka. Jeśli jest taka potrzeba, fotki Rufuska mogę wrzucić na FB bez problemu, tylko admin wydarzenia musi poinformować uczestników, że one są, wykorzystując opcję w prawym górnym rogu: "Wyślij do wszystkich". I tą drogą też dobrze przekazywać newsy...

A jest link do wydarzenia?

Ubocze,zabij ale nie wiem nic ponad to,że trzeba informować ludzi na FB...za to BARDZO CI DZIĘKUJĘ!Nawet nie wiem kto zrobił wydarzenie Rufuskowi...czy w tej chwili jest już wszystko dobrze?Czy może trzeba coś jeszcze zmienić?Zdjęcia i informację będę przekazywała na bieżąco.Jeszcze raz dziękuję!

Posted

Romka - to ja zrobiłam wydarzenie na prośbę Irenki, ale wypisałam się z pozycji admina gdy Irenak przejęła "pałeczkę"... Więc albo Irenia kogoś doda na co-admina, albo sama musi poinformować ludzi na wydarzeniu...Czekam na Jej odpowiedź na temat bana, bo sama nic nie wiedziałam dopóki nie weszłam wczoraj na wątek szukając wieści dla ludzi z FB...

Ubocze - dzięki za dodanie zdjęć ;-)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Romka - to ja zrobiłam wydarzenie na prośbę Irenki, ale wypisałam się z pozycji admina gdy Irenak przejęła "pałeczkę"... Więc albo Irenia kogoś doda na co-admina, albo sama musi poinformować ludzi na wydarzeniu...Czekam na Jej odpowiedź na temat bana, bo sama nic nie wiedziałam dopóki nie weszłam wczoraj na wątek szukając wieści dla ludzi z FB...

Ubocze - dzięki za dodanie zdjęć ;-)

Jogolciu,jak widzisz zadziałałam najszybciej jak potrafiłam...i jak widać skutecznie,dzięki niezawodnemu Ubocze...