sylwiaso Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Rufusiu jutro wychodzi ze szpitaliku jedzie prosto do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Rano skontaktuję się z Donatką i Ewą i umówimy się o której godzinie go przywieziemy!HURAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Quote
Romka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Już wróciłam... ;)i po odpoczynku nocnym...działamy razem z Sylwiaso ;)...RUFI DZIŚ JEDZIE DO HOTELIKU! :multi::multi::multi:CZEKAJCIE NA INFORMACJE!:lol: Quote
Romka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Kaja10014'] Widzę,że Rufi spacerował pod moją nieobecność...pewnie ciotka Ewa zajmowała się naszym psiakiem:cool3:;) Quote
irenaka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Normalnie beczę:placz::placz::placz:Taka jestem beksa, że ze szczęścia też to robię:oops:. Dziękuję Sylwuniu:loveu::loveu: za wspaniałe wiadomości :multi::multi: Romka:loveu:, Ty spryciaro:loveu::loveu: wiedziałaś kiedy wrócić:evil_lol::evil_lol: [LEFT]CZEKAMY!!!!!!!!!! Byle info było szybko:mad::mad::mad:;););) [/LEFT] Quote
sylwiaso Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Cioteczki dziś był Wielki Dzień Rufiniu już z nami przywiozła go Romka z Ewą pozwiedzał "lasek"najgorszy był moment kiedy musiał zostać,szukał ich dzieewczyny czekały za bramą!ale potem już było lepiej siedział z nami do wieczora grzeczniutki,kochany.Jutro będzie biegał przy mnie żeby lepiej poznał otoczenie.Jestem szczęśliwa,że Rufusio jest już z nami. Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 No to zaczynamy relację: Przyjechaliśmy i wysiadamy z samochodu: Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 A teraz trzeba pozwiedzać i zaznaczyć co nieco: Poznajemy też domowników...o i Florcia też jest: ...i Ninka też mnie przywitała(no powiedzmy,że przywitała)ale ciotka Sylwia to bardzo się cieszyła: ...ja też się cieszyłem,że tu przyjechałem: Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Biegałem sobie...wszyscy coś do mnie mówili...najwięcej Ewa: ...ciotka Sylwia też mówiła,że będzie dobrze i,że jestem piękny i kochany,a co! Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Kumple z hoteliku trochę mnie obszczekali: a za płotem był mały smutny psiak: ...a zapomniałem powiedzieć,że i Romka ciotki Romki mnie odwoziła...o tu wita się z sąsiadem zza płotu. Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 A Ewa znów mi coś mówiła na ucho...no to się przytuliłem do niej: ...odpoczywam trochę: ...i znów zwiedzam: ...co tam jest w tej kuchni letniej...wszystkim psiakom podoba się tam,muszę i ja zobaczyć: Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 A to jest mój kojec,ciotka Sylwia odgrodziła mnie od innych kojców,żebym miał spokój i nie bał się hałasu: ....resztę opowiem jak ciotka Romka i Ewa odwiedzą mnie ponownie. Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Informacje dodatkowe: Rufus będzie otrzymywał leki osłonowe na wątrobę:2 tabletki dziennie na czczo(na razie przez tydzień) oraz karmę Royal Canin Hepatic.Po zakończeniu kuracji skonsultujemy z p.doktor czy celowe jest dalsze karmienie Rufusa karmą Royal Canin Hepatic.Być może wystarczy karmienie Rufusa dobrą karmą.Ponowne badanie krwi wykazało,że wyniki są dobre!:lol::lol::lol:Sylwuś wyniki badań są do odbioru u pani Mai,jak już je otrzymasz to wrzuć proszę na wątek! Informacja dla Donaty,wydatki ze skarpety Rufka: 100zł-pierwsze badanie krwi 80zł-drugie badanie krwi 100zł-pobyt w hoteliku,od 25 lipca Rufus nie figuruje już w ewidencji schroniska 19zł-leki osłonowe na wątrobę Razem:299zł Donato jak wrócisz z urlopu,uzupełnij proszę post dot.wydatków.Dziękuję! Donato,należy przyjąć,że Rufus jest u Sylwii od 16 sierpnia(połowa miesiąca)od tego czasu należy też liczyć wszystkie wpływające deklaracje stałe(podkreślam stałe) i odpowiednio je korygować,być może okaże się,że niektóre osoby mają deklaracje dłużej niż zostało to zapisane,np:Cantadorra.Deklaracje są od lipca 2011r a powinny być liczone od 16 sierpnia 2011r.tak więc Cantadorra ma o 1,5 miesiąca dłużej zapłacone.Uwzględnij to proszę po urlopie! PONADTO PODZIEL PROSZĘ WSZYSTKIE WPŁATY NA DEKLARACJE JEDNORAZOWE I DEKLARACJE STAŁE,dla wszystkich będzie czytelniej.Przy stałych najlepiej zrobić wpływy za konkretny miesiąc!Wypróbowana praktyka na forum.:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 sylwiaso napisał(a):Cioteczki dziś był Wielki Dzień Rufiniu już z nami przywiozła go Romka z Ewą pozwiedzał "lasek"najgorszy był moment kiedy musiał zostać,szukał ich dzieewczyny czekały za bramą!ale potem już było lepiej siedział z nami do wieczora grzeczniutki,kochany.Jutro będzie biegał przy mnie żeby lepiej poznał otoczenie.Jestem szczęśliwa,że Rufusio jest już z nami. Tak,tak właśnie było...dziś rano Sylwia powiedziała mi jeszcze,że płakał trochę(wył biedaczek:-() ale potem uspokoił się i do wieczora był na podwórku...Rufi odwiedzimy cię niedługo z Ewą i zabierzemy na spacer...teraz będzie już tylko lepiej psiaku...:lol::lol::lol: Quote
sylwiaso Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 A dzis coraz lepiej Rufciu już biega zwiedza,wącha całe podwórko!!! Quote
Romka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 sylwiaso napisał(a):A dzis coraz lepiej Rufciu już biega zwiedza,wącha całe podwórko!!! Bardzo się cieszę:lol: Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mieliśmy zapytanie o leona ale niestety w domku jest już mała sunia, również ze shroniska. Podesłałem link rufusa... Quote
irenaka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Mieliśmy zapytanie o leona ale niestety w domku jest już mała sunia, również ze shroniska. Podesłałem link rufusa... Dziękujmy pięknie!!!:calus::Rose: Quote
sylwiaso Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Rufusio jest najspokojniejszym psiakiem w hoteliku ten jego spokój inteligencja tak na mnie działają że mogłabym zamieszkać z nim w kojcu! Quote
Kocurek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Poprosze o numer konta,obiecalam ,ze wplace symboliczny grosik dla Rufuska:) Quote
Romka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Kocurek napisał(a):Poprosze o numer konta,obiecalam ,ze wplace symboliczny grosik dla Rufuska:) Kocurku już podaję na Pw,Donata jeszcze urlopuje...;) Quote
Romka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 No i niespodzianka: Bieganie z moją Romką...ale było fajnie...wiatr w uszach i te wszystkie zapachy...Ewa z Romką bacznie mnie nadzorowały... Quote
Recommended Posts