Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No widziałam wczoraj naszego spacerowicza , szedł bardzo dumnie ale pyszczaka miał bardzo zadowolonego, napił sie wody i poszedł dalej bo mój Karmin troche na niego ujadal . Rufus nic sobie z tego ujadania nie robil i rozkoszowal sie spacerem......

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorro,dziękuję za wpłacenie kwoty 90zł na konto Rufusa.BARDZO DZIĘKUJĘ!:lol:Jest to kwota deklaracji stałych za 6 miesięcy od sierpnia 2011r do stycznia 2012r.Jeszcze raz dziękuję bardzo!:calus:

Posted

Ja się rozpływam za każdym razem jak widzę na tym wątku zdjęcia:bigcool:
Nic tylko kochać Rufuska:loveu: do szaleństwa, na dodatek znowu ma jakąś piękną dziewczynę koło siebie:cool3:
Zacznę chyba być zazdrosna i kijkiem pogonię :-x;)
Czy to tylko wrażenie, czy Rufus chodząc na obroży bardzo ciągnie?

Posted

[quote name='Romka']A potem poszliśmy jeszcze dalej...

Znów kolejny, fajny spacer; Rufus poznaje miasto i tak trzeba. Zachowuje się jak stały bywalec miejski.

A tak dla potwierdzenia podaje wszystkie wplaty lipcowe na konto Rufusa ( rozliczenie wplat jest na poście Nr 2 str.1 watku).

1/ Irena K - 110,- zl
2/ Wielebny - 100,- zl
3/ Edzia 20,- zl
4/ Ewa O 10.- zl
5/ Donata 75,- zl
6/ Kasia M 20,- zl
7/ Mariola P. 50,- zl
8/ Karolina Z. 20,- zl
9/ Romka 84,- zl
10/ Urszula A. 150,- zl
11/ Rubin 20,- zl
12/ Karolina B. 15,- zl
13/ Funky 10,- zl

Lącznie otrzymaliśmy w m-cu lipcu kwote 684,- zl.

W m-cu sierpniu są już pierwsze wydatki - za zakup karmy 226,04 zl.

Posted

irenaka napisał(a):
Ja się rozpływam za każdym razem jak widzę na tym wątku zdjęcia:bigcool:
Nic tylko kochać Rufuska:loveu: do szaleństwa, na dodatek znowu ma jakąś piękną dziewczynę koło siebie:cool3:
Zacznę chyba być zazdrosna i kijkiem pogonię :-x;)
Czy to tylko wrażenie, czy Rufus chodząc na obroży bardzo ciągnie?

Irenko,on nie ciągnie...tam stała Ewa,która szczebiotała :cool3:do Rufuska..."Rufi,pokaż mordkę...Rufi mój kochany...":evil_lol::lol:Oczywiście mówimy o pierwszym zdjęciu,na którym ma "usmiechnięte"pyszczydło.Chodzi na smyczy bardzo dobrze,być może także dlatego,że słyszy hałas ulicy i lubi mieć z jednej strony mnie a z drugiej Ewę.
A wczoraj znów byliśmy na spacerku,tym razem poszliśmy do suczki Aury,labradorki,o domu z ogrodem i wiecie co...on pasuje do domu z ogrodem.Poruszał się swobodnie po całym ogrodzie jakby znał to miejsce od zawsze...radosny,zadowolony.Suczka Aura,radosna roczna niunia,zachęcała Rufiego do zabawy...dziś idziemy na spacer jeszcze dalej...;)

Posted

[quote name='Donata']Znów kolejny, fajny spacer; Rufus poznaje miasto i tak trzeba. Zachowuje się jak stały bywalec miejski.

A tak dla potwierdzenia podaje wszystkie wplaty lipcowe na konto Rufusa ( rozliczenie wplat jest na poście Nr 2 str.1 watku).

1/ Irena K - 110,- zl
2/ Wielebny - 100,- zl
3/ Edzia 20,- zl
4/ Ewa O 10.- zl
5/ Donata 75,- zl
6/ Kasia M 20,- zl
7/ Mariola P. 50,- zl
8/ Karolina Z. 20,- zl
9/ Romka 84,- zl
10/ Urszula A. 150,- zl
11/ Rubin 20,- zl
12/ Karolina B. 15,- zl
13/ Funky 10,- zl

Lącznie otrzymaliśmy w m-cu lipcu kwote 684,- zl.

W m-cu sierpniu są już pierwsze wydatki - za zakup karmy 226,04 zl.
Donato od 2 dni podaję Ci moje konto już się poprawiam...

Posted

magda222 napisał(a):
Czy starałyście się o dofinansowanie Rufuska np. ze Skarpety im. Talcott?

Nie starałyśmy się...ale bardzo dziękuję za podpowiedz...póki co dajemy sobie radę...ale dobrze mieć w zanadrzu taką ewentualność...DZIĘKUJĘ ZA PODPOWIEDZ!:lol:

Posted

Przesłałam wczoraj do Donatki 100,00 za badania, żeby mieć już jeden wydatek mniej;).
A co z tym chodzeniem na smyczy dziewczyny?
Nie bez przyczyny pytałam, bo chciałabym mu kupić szelki.
Nie wiem, czy to dobry pomysł?

Posted

irenaka napisał(a):
Przesłałam wczoraj do Donatki 100,00 za badania, żeby mieć już jeden wydatek mniej;).

Dziś damy odpowiedż...szykuje się długi spacer!;)

Posted

irenaka napisał(a):

Irenko,bardzo dziękuję...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='irenaka']Super!!!:multi::multi:
Romciu:loveu:, a może dasz się wrzucić na głęboką wodę i lekko przytopić:cool3::evil_lol:
Może byś mogła przejąć prowadzenie wątku, oczywiście jak Mamanabank:loveu: się zgodzi?
Mamanabank, co Ty na to?;)
Nie wiem, czy Romka umie pływać, sprawdzimy?;)
A już całkiem poważnie pisząc, masz tyle wątków, że pomyślałam, że jak Romka wyciąga Rufuska, to będzie Jej łatwiej panować nad całością, jeżeli wątek przejmie.
Mamanabank zgodziła się przekazać mi prowadzenie wątku Rufusa(post 558 ...przed wyjazdem poproszę o to moderatora...

Posted

[quote name='Romka']Mamanabank zgodziła się przekazać mi prowadzenie wątku Rufusa(post 558 ...przed wyjazdem poproszę o to moderatora...

A pewnie, że się zgodziła i faktycznie to było dawno:evil_lol:. Myślałam, że już go prowadzisz:cool3:

Posted

irenaka napisał(a):
A pewnie, że się zgodziła i faktycznie to było dawno:evil_lol:. Myślałam, że już go prowadzisz:cool3:

A pewnie,że prowadzę...nie widać!:cool3::evil_lol:Wpisy głównie moje...no i Twoje;)

Posted

Romka napisał(a):
JUŻ PROWADZĘ!Zobacz 1 post...:lol:

Super:), to teraz nie tylko jesteś opiekunką Rufusa, ale też prowadzącą wątek.
Teraz idź na urlop, a my Ci wywiniemy numer;) i wydamy Rufusa do DOMU!!!:roflt::roflt:

Posted

Irenko i jeszcze najważniejsza sprawa P.doktor przekazała mi info.na temat karmy i spisuję teraz z kartki:Zentonil to jest chyba lek!Karma:Royal Hepatic lub Hepatiale Forte,Essentiale Forte lub Hepatil

Posted

sylwiaso napisał(a):
Irenko i jeszcze najważniejsza sprawa P.doktor przekazała mi info.na temat karmy i spisuję teraz z kartki:Zentonil to jest chyba lek!Karma:Royal Hepatic lub Hepatiale Forte,Essentiale Forte lub Hepatil

Karma polecana przez p.doktor,Royal Canin Hepatic,już czeka na Rufuska...wczoraj byliśmy na dłuuugim spacerze...relacja ze spaceru i nasze spostrzeżenia trochę póżniej...