Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
nic nie napiszę tylko wkleję siebie:grab::tard::bigcry::wallbash:

Sylwuś - nie świruj please ... sytuacja jest taka jaka jest i trzeba się do tego dostosować... wyrywanie włosów nie pomoże... już nie mówiąc o tym, że bez Ciebie nie ma życia dla wielu psiaków... teraz już będzie z górki (mam nadzieję ;-))... coraz więcej osób dołącza do wydarzenia Rufuska :)

Posted

Jolciu wiem,że świata nie zbawimy,bo nie damy rady.Mam tylko nadzieję,że Rufusiu jak najszybciej wyjdzie ze schronu i........chwilkę będzie u mnie,a potem znajdzie domek tym bardziej tak jak piszesz coraz więcej ludzi dołącza do niego!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Jolciu wiem,że świata nie zbawimy,bo nie damy rady.Mam tylko nadzieję,że Rufusiu jak najszybciej wyjdzie ze schronu i........chwilkę będzie u mnie,a potem znajdzie domek tym bardziej tak jak piszesz coraz więcej ludzi dołącza do niego!

Sylwuś - a ja myślę, że może i zbawimy ;-), ale nie wyrywaniem włosów z głowy, albo tymi innymi, tfu, tfu (wklejonymi)... Tylko spoko, małymi kroczkami, ale idziemy do celu, hihihiihi...

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Sylwuś - a ja myślę, że może i zbawimy ;-), ale nie wyrywaniem włosów z głowy, albo tymi innymi, tfu, tfu (wklejonymi)... Tylko spoko, małymi kroczkami, ale idziemy do celu, hihihiihi...

Proszę mi tu za przeproszeniem nie pluć po ekranie, bo aż do Krakowa doleciało:evil_lol: :evil_lol:
Oczywiście, że ratujemy. Biadolenia na wątku nie będzie:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Romka']Dobrze Sylwuś,byłam dziś w schronisku,siedział biedaczek w kącie boksu tuż przy kratach z drugiej strony wejścia do boksu i tylko uszy strzygł w naszym kierunku słysząc nasze głosy...

A powiedziałaś Rufuskowi na uszko:loveu:, że lada moment stamtąd wyjeżdża?:cool3:
Niech się nasz chłopak nie poddaje, przecież go nie zostawimy w tym schronie:-(

Posted

irenaka napisał(a):
Mamy pierwszą wpłatę 20,00 dla Rufuska, od Pani Kasi M:iloveyou: z Warszawy.
Ogromnie dziękujemy!!!:) Domyślam się, że to wczorajsza wpłata z FB:Cool!:

W poscie nr 2 podałam już aktualne konto dla Rufusa. Zapraszam wszystkich

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Mam nadzieję, że mnie za to nie zaciukacie, ale muszę to zacytować... Dziewczyny "alleluja i do przodu" :Cool!::Cool!::Cool!:

Alleluja:cool3:
Jeżeli tak, to specjalna dedykacja dla Ciebie Jo:loveu:, z podziękowaniami za to, że z nami jesteś :laugh2_2::laugh2_2:

[video=youtube;YrLk4vdY28Q]http://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q&feature=artist&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXcSsPZsO1Gy12NvUkx8XZp6[/video]

sylwiaso napisał(a):
No to lecimy-do ROBOTY!!!!!Rufusiu do góry psinko!

Sylwuś:loveu:, czy Ty śpisz?:-(

Posted

sylwiaso napisał(a):
Dziś od 5.00 nie śpię,ale to tylko godzinka wcześniej niż zwykle u nas bardzo padało i wstałam!Kocham ranne wstawanie!

To powinnaś chociaż chodzić spać z kurami:evil_lol:

Posted

A powiedziałaś Rufuskowi na uszko, że lada moment stamtąd wyjeżdża?
Niech się nasz chłopak nie poddaje, przecież go nie zostawimy w tym schronie
Ja mu non stop to powtarzam:lol:...tylko nic nie wspominam o obcięciu jajek...:cool3:

Posted

[quote name='romka']był pan z firmy produkującej karmę...dostaliśmy 22kg karmy dla rufuska,karmy bardzo dobrej...pojechałam z panem do schroniska ,żeby mógł poznać rufuska i inne nasze psiaki...mamy obietnice,że pan będzie pamiętał o rufusku.bardzo dziękujemy!:multi::multi:
Donato,to też trzeba dopisać do 2 postu!

Posted

Kamilko:loveu::loveu: pięknie dziękujemy za filmik!! Robi furorę :multi::multi:

[quote name='Romka']Ja mu non stop to powtarzam:lol:...tylko nic nie wspominam o obcięciu jajek...:cool3:

Romka:loveu:,:loveu:,Ty masz odpowiednie podejście do mężczyzn, będę o tym pamiętać:evil_lol:

Wczoraj wysłałam na konto Donaty kwoty 130,00 czyli 20,00 od Pani Kasi M:loveu::loveu:. z Warszawy oraz moją deklarację 110,00

I jeszcze jedno, czy ktoś wrzucał prośbę o pomoc na stronkę www.owczarki.eu i profil Owczarek w Potrzebie na facebooku?

Posted

[quote name='irenaka']Kamilko:loveu::loveu: pięknie dziękujemy za filmik!! Robi furorę :multi::multi:

Romka:loveu:,:loveu:,Ty masz odpowiednie podejście do mężczyzn, będę o tym pamiętać:evil_lol:

Wczoraj wysłałam na konto Donaty kwoty 130,00 czyli 20,00 od Pani Kasi M:loveu::loveu:. z Warszawy oraz moją deklarację 110,00

I jeszcze jedno, czy ktoś wrzucał prośbę o pomoc na stronkę www.owczarki.eu i profil Owczarek w Potrzebie na facebooku?
Na FB to na pewno nie...na owczarki zobaczę wieczorem...

Posted

Romka napisał(a):
Na FB to na pewno nie...na owczarki zobaczę wieczorem...

To wrzuć Rufusa na owczarki , jeżeli go tam jeszcze nie ma. Link też by się przydał;)

Posted

Potwierdzam wpływ tych pieniażków i nie tylko tych; wczoraj wpłynęło 300, zl a dzisiaj 150,- zl. Łącznie na 15.07.2011 mamy 450,-zl.
Dokladna identyfikacja wpłat znajduje sie na poście Nr 2 - watek Rufusa.

Mamy również pierwsze wpłaty i deklaracje dla ...................zgadnijcie kogo?