Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irenko,Kamilo bardzo dziękujemy...czy ktoś przypomina sobie czy na wątku jest coś na temat stosunku Rufusa do kotów...to by dopełniało obrazu całości...jaki jest Rufus do psów,szczeniąt,ludzi,dzieci wiemy...nie wiemy jaki jest do kotów...ale coś myślę,ze to prędziej koty zrobiłyby krzywdę Rufusowi niż odwrotnie...jak ktoś coś wie,niech pisze.Dziś w schronisku Łiskas wrócił do domu tuż przed zamknięciem schroniska,nie moża było go sprawdzić na Łiskasa...choć to zupełnie co innego niż poza schroniskiem...mamy tego przykłady...JUTRO SPACER!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny i wzruszajacy film, tak dobrze wkomponowane zdjecia w teksty; one tak naprawde wyrażaja to o czym myśli ten wspaniały madry pies. A myśli i czuje tym więcej im mniej widzi... Nadrabia ten ubytek zmysłu wzroku niebywałym węchem; porusza się swobodnie potrafi dotrzec do swojego człiowieka nawet z pewnej oległosci . jak on to robi? To już na pewno tajemnica zawodowa Fufusa.

Posted

Aniu,dziękuję bardzo...potrzebujemy 110zł deklaracji stałych...jakieś pieniądze już są...patrz post 2...trzeba wątek porozsyłać...może ktoś coś wrzuci...we wtorek będzie wiadomo co z karmą...zaraz napiszę...

Posted

I jeszcze jedno Rufek był dziś na spacerze...wyszłam z nim pierwsza bo szalony Easy ledwo mógł przez chwilę stanąć spokojnie przy zapinaniu obroży i Ewa walczyła z nim dzielnie...wyszli z Ewą chwilę po nas...ja byłam już nad stawem z jednej jego strony a Ewa po drugiej...kiedy zawołała Rufusa,ten na dżwięk jej głosu przepłynął cały staw z jednego brzegu na drugi...nie bał się wcale i wypłynął wprost na nią...bardzo to było wzruszające...widać,że jej ufa...

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Rufus już na fb, właśnie wrzuciłam.

Witajcie dziewczyny...

Aniu - jeżeli dobrze zrozumiałam to zrobiłaś wydarzenie dla Rufuska na FB? Jeżeli tak to może podaj link (będę rozsyłać ;-)). Bo jeżeli wrzuciłaś tylko link do wątku na dogo, to mogę zrobić wydarzenie. Obiecałam to Irence, więc czekam na dyspozycje...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Jogolciu moja Kochana Witaj na wątku naszego Rufusia!!!!!!!!!!!:laola:jak bardzo sie cieszę,że jesteś z nami:buzi::buzi::buzi:

Sylwio, teraz to mnie kompletnie zdeprymowałaś... ja tu miałam być tylko przelotem, po instrukcje do wydarzenia...

Ale też bardzo się cieszę, że jesteś na tym wątku... napisz może na PW co u Ciebie, dobrze? Gorące buziole ;)

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Rufus już na fb, właśnie wrzuciłam.

jogolcia@pdx napisał(a):
Witajcie dziewczyny...

Aniu - jeżeli dobrze zrozumiałam to zrobiłaś wydarzenie dla Rufuska na FB? Jeżeli tak to może podaj link (będę rozsyłać ;-)). Bo jeżeli wrzuciłaś tylko link do wątku na dogo, to mogę zrobić wydarzenie. Obiecałam to Irence, więc czekam na dyspozycje...

Nie macie pojęcia dziewczyny jak ja się cieszę, że jesteście i pomożecie :sweetCyb::cunao::sweetCyb:
Bardzo, bardzo dziękuję!!!!:Rose::Rose::Rose:
Aniu:loveu:, Jo:loveu: już wie, że ja jestem noga stołowa z tematu FB:oops:, ale chętnie się nauczę i też będę pomagać, tylko musicie mnie instruować i kopać po kostkach;), żeby mi lepiej szło:evil_lol:
Buziole ogromne i czekam na instrukcje:multi:

Romka napisał(a):
I jeszcze jedno Rufek był dziś na spacerze...wyszłam z nim pierwsza bo szalony Easy ledwo mógł przez chwilę stanąć spokojnie przy zapinaniu obroży i Ewa walczyła z nim dzielnie...wyszli z Ewą chwilę po nas...ja byłam już nad stawem z jednej jego strony a Ewa po drugiej...kiedy zawołała Rufusa,ten na dżwięk jej głosu przepłynął cały staw z jednego brzegu na drugi...nie bał się wcale i wypłynął wprost na nią...bardzo to było wzruszające...widać,że jej ufa...

Romka, ten cudny pies tak ufa, że pewnie by do piekła poszedł za swoim człowiekiem, nie tylko przepłynął staw:-(. Normalnie ryczę, jak czytam takie wiadomości.

Posted

Irenko - szukałam wydarzenia Rufusa na FB, ale nie moge znaleźć...Zatem musimy poczekać na potwierdzenie od Ani... A w między czasie możesz przesłać mi na maila oba teksty dla psiaka ( uważam, że można je oba wkleić na info wydarzenia) - miałaś robić jakieś poprawki... Aha, i które zdjęcie Rufusa wkleić jako główne? ;-)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Witajcie dziewczyny...

Jogolciu,zapomniałam się przywitać...bardzo się cieszę,że tak dużo nowych,fajnych dziewczyn jest na wątku Rufuska.:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Jogolciu,zapomniałam się przywitać...bardzo się cieszę,że tak dużo nowych,fajnych dziewczyn jest na wątku Rufuska.:lol:

Witaj Romka... :)
Szczerze mówiąc, to generalnie usuwam się z dogo już od jakiegoś czasu, ale nie mogłam odmówić pomocy Irence, więc do czasu wyjaśnienia sprawy z wydarzeniem na FB będę tu bywać, a później mogę "patrolować" sytuację na FB, tylko Irenka będzie tam robić aktualizacje... Rufusek zasługuje na cudowny dom, i takiego będziemy mu szukać wsród ludzi na fejsie ;-)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Witaj Romka... :)
Szczerze mówiąc, to generalnie usuwam się z dogo już od jakiegoś czasu, ale nie mogłam odmówić pomocy Irence, więc do czasu wyjaśnienia sprawy z wydarzeniem na FB będę tu bywać, a później mogę "patrolować" sytuację na FB, tylko Irenka będzie tam robić aktualizacje... Rufusek zasługuje na cudowny dom, i takiego będziemy mu szukać wsród ludzi na fejsie ;-)

Bardzo się cieszę,że dla Rufuska zmieniłaś postanowienia,:lol:no i oczywiście nie odmawia się Irence;)...tak Rufus zasługuje na cudowny dom!

Posted

Aniu,bardzo Ci dziękuję...jak wszyscy wyjadą albo zajmą się rodzinami...zostajesz tylko Ty i Sylwia z dziewczyn"łowickich":lol:...no oczywiście i ja...;)

Posted

Dobrze, że weszłam jeszcze na dogo, bo pewnie pól nocy bym się zastanawiała, dlaczego mi się beka;) i pośladki swędzą:evil_lol:
Jesteście dziewczyny niemożliwe, ale KOCHANE:loveu::loveu:

jogolcia@pdx napisał(a):
Irenko - szukałam wydarzenia Rufusa na FB, ale nie moge znaleźć...Zatem musimy poczekać na potwierdzenie od Ani... A w między czasie możesz przesłać mi na maila oba teksty dla psiaka ( uważam, że można je oba wkleić na info wydarzenia) - miałaś robić jakieś poprawki... Aha, i które zdjęcie Rufusa wkleić jako główne? ;-)

Jo:loveu:, prześlę Ci dwa teksty ( przy okazji serdecznie proszę :modla:Mamęnabank:loveu: o wrzucenie ich w pierwszy post) +zdjęcia + dwa filmiki.
Jeden filmik to Rufus w ogrodzie u Sylwii ( czyli na żywo) i drugi filmik zrobiony przez Kamilkę. Może się przydadzą?
A co do zdjęcia głównego to absolutnie zostawiam Ci wolną rękę. Masz lepsze wyczucie niż ja.
Daj mi znać, gdyby trzeba było napisać jakiś nowy tekst, ewentualnie może jeszcze coś poprawić w tych które są.

Posted

Donata napisał(a):
jesli wyrazacie zgode to moge sie zajac finansami RUFUSA.....

Witam wszystkich w imieniu RUFUSA na jego osobiste konto rozliczeniowe:

M-c lipiec 2011 rok - jego wiano rzeczowe i pieniężne
Dary rzeczowe
10,5 kg karmy suchej Canaillou,
5,0 kg karmy suchej Top Budget,
4 ,0 kg karmy suchej Pedeegrie,
1,0 kg karmy suchej Chappi
----------------------------------------
Razem 20,5 kg karmy suchej

2). 8 puszek miesnych x 1 kg

Deklaracje pieniężne jednorazowe
1/ 110,- zl Irenaka,
2/ 50,- zl Anonim z Tesco,
3/ 50,- zl Romka,
4/ 34,- zl Romka ( z dokonanych oplat pocztowych na Bazarku). - otrzymałam na konto
Razem 244,- zł
Stan na dzień 5.07.2011 roku

Konta nie mam i nic nie wysyłałam, a to u mnie jest 34zł z bazarku. Gdzie mam przekazać tę kwotę?

Irenaka, myślę, że co do Twojej prośby, idealny będzie post nr 3, 4 i 5 :-)