Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Super!Rufek będzie szczęśliwy i Greja weżcie,szczekał ile wlezie...

Niestety ja odpadam. Jutro jestem tylko do dyspozycji moich chłopaków. Zaniedbałem ich troche wiec trzeba to poprawić...

Posted

Ja jutro będę w schronisku i wyjdę z moim ukochanym Rufuskiem na spacer. Greja i Borysa też zamierzam zabrać, oczywiście Karmelka i Foksa. Desktop też mógłbyś przyjechać :) , poszlibyśmy razem z Rufim na spacerek :) :) :) <EWA>

Posted

perdusia1 napisał(a):
Ja jutro będę w schronisku i wyjdę z moim ukochanym Rufuskiem na spacer. Greja i Borysa też zamierzam zabrać, oczywiście Karmelka i Foksa. Desktop też mógłbyś przyjechać :) , poszlibyśmy razem z Rufim na spacerek :) :) :) <EWA>

Dzwonię do Desktopa w sprawie Jogiego ale on chyba odsypia święta...

Posted

perdusia1 napisał(a):

Świetnie! :)

Posted

Byłam wczoraj na spacerze z moimi psiakami w okolicy schroniska(na marginesie:Romka miała 5 kleszczy po tym spacerku,Pako i ja po 2 kleszcze) Rufus bardzo tęskni...cały czas wył,choć zachowywałam się tak,żeby nie było mnie słychać...wył także Leon...

Posted

[quote name='Romka']Byłam wczoraj na spacerze z moimi psiakami w okolicy schroniska(na marginesie:Romka miała 5 kleszczy po tym spacerku,Pako i ja po 2 kleszcze) Rufus bardzo tęskni...cały czas wył,choć zachowywałam się tak,żeby nie było mnie słychać...wył także Leon...[/QUOTE]
Romka, to Ty też masz Pako? Ja mam Paco, Gabat ma Pako......... nie sądziłam, że to takie popularne imię ;)

Posted

[quote name='anawa']Romka, to Ty też masz Pako? Ja mam Paco, Gabat ma Pako......... nie sądziłam, że to takie popularne imię ;)[/QUOTE]
Tak ,mam Pako,14 letniego staruszka;)...wejdz na wątek Antka z mojego podpisu,to go zobaczysz(2 strony wstecz)...a Rufus był dziś na spacerku ze mną i kąpał się w stawie...bardzo mu się podobało...:lol:

Posted

Anawa,zobacz tam po drugiej stronie stawu to Rufus ze mną na spacerze...a schronisko pięknie położone jest w lesie...a staw należy do schroniska...

[URL="http://img714.imageshack.us/i/20110430093100.jpg/"][IMG]http://img714.imageshack.us/img714/6415/20110430093100.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Sama chętnie zamieszkałabym w tak pięknie położonym schronisku ;) Macie tam raj dla pływaków schroniskowych :) Pewnie niejeden lubi sie popluskać :)

Posted

[quote name='anawa']Sama chętnie zamieszkałabym w tak pięknie położonym schronisku ;) Macie tam raj dla pływaków schroniskowych :) Pewnie niejeden lubi sie popluskać :)[/QUOTE]
Oj,tak większość psiaków jak jest tak pięknie jak wczoraj kąpie się w stawie...

Posted

[quote name='sylwiaso']To nie schronisko tylko hotel dla psiaków!Dzięki naszym wolontariuszom![/QUOTE]
Na to wygląda :) Aż miło się czyta o Waszych psach......

Posted

[quote name='anawa']Na to wygląda :) Aż miło się czyta o Waszych psach......[/QUOTE]
To małe schronisko,dlatego możemy poświęcić czas każdemu indywidualnie...oglądamy psiaki,sygnalizujemy jak coś się dzieje...i chyba wszyscy lubimy tam przychodzić...a nasza praca jest mam nadzieję doceniana...dziś tez byłam przez chwilę(trzeba podawać leki i oczyszczać ranę nowej suczce Suri) a Rufus nasłuchuje,stawia uszy i sięga łapą przez kraty,żeby mnie dosięgnąć...dostał kawałek serdelka...reszta była dla Suri,w nagrodę za dobre sprawowanie przy oczyszczaniu rany...;)

Posted

To miło wiedzieć, że w tym schronisku psom jest dobrze. To nie zastąpi domu ale tam są bezpieczne, nakarmione, wyprowadzane na spacer i pieszczochane a to w końcu namiastka domu.......Cały czas mocno trzymam kciuki za Waszych podopiecznych i utrzymuję ich ogłoszenia. Kiedys zadzwoni telefon, głęboko w to wierzę.......
A ja właśnie adoptowałam swoją tymczasowiczkę, jedną z dwóch młodziutkich sióstr, porzuconych w lesie w Wielkanoc. Druga pojechała wczoraj do DS.
Gdybym umiała wklejać zdjęcia, zrobiłabym to ale zapomniałam, jak to robić.......

Posted

[quote name='anawa']To miło wiedzieć, że w tym schronisku psom jest dobrze. To nie zastąpi domu ale tam są bezpieczne, nakarmione, wyprowadzane na spacer i pieszczochane a to w końcu namiastka domu.......Cały czas mocno trzymam kciuki za Waszych podopiecznych i utrzymuję ich ogłoszenia. Kiedys zadzwoni telefon, głęboko w to wierzę.......
A ja właśnie adoptowałam swoją tymczasowiczkę, jedną z dwóch młodziutkich sióstr, porzuconych w lesie w Wielkanoc. Druga pojechała wczoraj do DS.
Gdybym umiała wklejać zdjęcia, zrobiłabym to ale zapomniałam, jak to robić.......[/QUOTE]
Zawsze się cieszę jak jakiś psiak idzie do domu...swoja drogą jak ktoś mógł usiąść do stołu wiedząc,że wyrzucił psiaki na pastwę losu?Wklej tylko adres obrazka,prawy klawisz,jestem bardzo ciekawa suczek...no i jak zawsze dziękuję za nasze psiaki...