CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Romka napisał(a):Czarodzieju,pogadamy w schronisku...dziewczyny tak ,trochę prowokują... Nie wiem kto z nim wyszedł. Jedno jest pewne, powinien bardziej go pilnować!!! Quote
edzia.71 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Nie wiem kto z nim wyszedł. Jedno jest pewne, powinien bardziej go pilnować!!! Nie róbmy z tego zamieszania!Był pod najlepsza opieka i nie stało sie nic. Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 edzia.71 napisał(a):Nie róbmy z tego zamieszania!Był pod najlepsza opieka i nie stało sie nic. Nie chcę z tego robić zamieszania. Napisałem tylko jakie jest moje zdanie. I masz rację na szczęście nic się nie stało... Quote
desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):A według mnie to skrajna nieodpowiedzialność. Kto jak kto, ale on tym bardziej powinien wychodzić na smyczy. Jest niewidomy i nie zna lasu, mógł sobie krzywdę zrobić. To że jest pewniejszy siebie też w tym przypadku działa na jego niekorzyść. Takie jest moje zdanie... Post czarodzieja troche ubarwił sytuację w której nie było nic niebezpiecznego (mówię o sobotnim wyjściu moim i Ewy z Rufusem). Ale tak to jest jak się wypowiada na temat w którym się nie uczestniczyło i którego się nie widziało ;) Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 desktop19 napisał(a):Post czarodzieja troche ubarwił sytuację w której nie było nic niebezpiecznego (mówię o sobotnim wyjściu moim i Ewy z Rufusem). Ale tak to jest jak się wypowiada na temat w którym się nie uczestniczyło i którego się nie widziało ;) Nie pisałem na temat tego wyjścia tylko na pomysł wychodzenia z Rufusem bez smyczy. Zostałem źle zrozumiany, ale tak to jest jak posty czytane są bez zrozumienia:-) Quote
desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Nie pisałem na temat tego wyjścia tylko na pomysł wychodzenia z Rufusem bez smyczy. Zostałem źle zrozumiany, ale tak to jest jak posty czytane są bez zrozumienia:-) Rozumiem co czytam i wypowiadam się na tematy w których uczestniczę bezpośrednio.. Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 desktop19 napisał(a):Rozumiem co czytam i wypowiadam się na tematy w których uczestniczę bezpośrednio.. Z dogryzania sobie nic dobrego nie wyjdzie. Masz racje nie bylo mnie przy tym i nic nie widziałem ale niestety takie sa zasady i my musimy ich przestrzegać. Pies ze schroniska musi wychodzić na smyczy, dla naszego i swojego bezpieczeństwa. Przepraszam moze zbyt ostro zareagowałem ale postaraj się też mnie zrozumieć i moje intencje... Quote
desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Rozumiem i nic do Ciebie nie mam, ale nauczony doświadczeniem innych for internetowych nie chcę żeby zrobiła się afera z sytuacji gdzie ktoś pisze coś na temat na który jest nie do końca doinformowany a w efekcie końcowym wychodzi z tego zupełnie coś innego niż miało miejsce w rzeczywistości. Peace V Quote
mamanabank Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Romka napisał(a):Oczywiście,pokój bracia! Dobrze powiedziane! Nie dość, że Was tylko dwóch, to jeszcze tego brakuje, żebyście się pozabijali na wojnie, o nie! Samice Alfa mówią SPOKÓJ :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Romka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 mamanabank napisał(a):Dobrze powiedziane! Nie dość, że Was tylko dwóch, to jeszcze tego brakuje, żebyście się pozabijali na wojnie, o nie! Samice Alfa mówią SPOKÓJ :loveu: :loveu: :loveu: No i zaraz Ci się dostanie,że oni nie Beta i nie Omega...(nie mam emotikonów w fabryce) Quote
mamanabank Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Romka napisał(a):No i zaraz Ci się dostanie,że oni nie Beta i nie Omega...(nie mam emotikonów w fabryce) Trudno :-) Niech mi się dostanie :-D Quote
desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 mamanabank napisał(a):Dobrze powiedziane! Nie dość, że Was tylko dwóch, to jeszcze tego brakuje, żebyście się pozabijali na wojnie, o nie! Samice Alfa mówią SPOKÓJ :loveu: :loveu: :loveu: ale przecież jest spokojnie. Romka napisał(a):No i zaraz Ci się dostanie,że oni nie Beta i nie Omega...(nie mam emotikonów w fabryce) Ja chętnie mogę zostać Omegą :lol: Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 desktop19 napisał(a):ale przecież jest spokojnie. Ja chętnie mogę zostać Omegą :lol: No to niech stracę mogę zostać tym samcem alfa:-P. Skoro samica jest to potrzebny jest też samiec w tym stadzie... Quote
mamanabank Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Nie jest potrzebny jako Alfa. Tzn. jest potrzebny ale nie koniecznie jako alfa :-) Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 mamanabank napisał(a):Nie jest potrzebny jako Alfa. Tzn. jest potrzebny ale nie koniecznie jako alfa :-) :-( :-( Ale tylko alfa został wolny... Paweł to omega, Wojtek beta, wiec zostaje tylko alfa. A was ktoś musi pilnować:-P :-P Quote
mamanabank Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 W stadzie wilków istnieje jeszcze grupa młodzieży :lol: Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 mamanabank napisał(a):W stadzie wilków istnieje jeszcze grupa młodzieży :lol: Ok, już nic nie mówię:eviltong: Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Rany,jak Rufus wczoraj tęskinił...wył cały czas,podnosząc łepek do góry...musiał nas słyszeć pod schroniskiem,jak rozmawiłam z panią Tobiego...wył cały czas...on potrzebuje być z ludzmi...podobnie zachowują się Jantar i Figaro... Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 perdusia1 napisał(a):A jutro ktoś będzie w schronie? Jak będziecie to koniecznie wezcie Rufka na spacer...tęskni...jak się uda to Jantara i Figaro...także bardzo tęsknią...wyją cały czas,byłam pod schroniskiem dwukrotnie i słychać tylko ich...:-( Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 perdusia1 napisał(a):A jutro ktoś będzie w schronie? Ja mialem być ale niestety musze znowu iść do pracy na dzień. Chyba że coś wymyśle...odezwe się wieczorem do Ciebie Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 perdusia1 napisał(a):Ok. A Edzia coś wiesz? Edzi jutro nie bedzie, idzie do pracy. Ja i Kaja bedziemy.... Quote
Recommended Posts