Romka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Dziś był na spacerku z Ewą...potem Ewa przypomniała mi o moich obowiązkach wobec Rufuska czyli trzeba drapać długo Rufuska...no to drapałam i mówiłam mu do ucha,ze jest kochanym psiakiem,a jego pyszczydło było cały czas uśmiechnięte...:lol: Quote
edzia.71 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Romka napisał(a):Dziś był na spacerku z Ewą...potem Ewa przypomniała mi o moich obowiązkach wobec Rufuska czyli trzeba drapać długo Rufuska...no to drapałam i mówiłam mu do ucha,ze jest kochanym psiakiem,a jego pyszczydło było cały czas uśmiechnięte...:lol: To jest zupełnie inny pies niż miesiąc temu :eviltong:. Słodziak. Nasza maskotka.:multi: Quote
sylwiaso Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Rufusku wystarczy popatrzeć na fotki już bije od nich Twoja pozytywna energia!!!! Quote
Romka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 sylwiaso napisał(a):Rufusku wystarczy popatrzeć na fotki już bije od nich Twoja pozytywna energia!!!! Sylwuś,jak dobrze,ze zaglądasz... Quote
perdusia1 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Sylwia, kochana, Ty wiesz jak ja Cię lubię :) <EWA> Quote
sylwiaso Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ewuniu ale narazie nie mogę Wam pomóc!serce mi pęka! Quote
Romka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Pepe wyadoptowany,Rufus zajmie prawdopodobnie boks Pepe, obszerny z bardzo ładną budą...Rufus będzie mógł poruszać się w nim swobodnie... Quote
edzia.71 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Romka napisał(a):Pepe wyadoptowany,Rufus zajmie prawdopodobnie boks Pepe, obszerny z bardzo ładną budą...Rufus będzie mógł poruszać się w nim swobodnie... Super, super!!!!!!Rufek będzie miał w końcu dla siebie kawałek podwórka. Quote
sylwiaso Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dobre i to!!!Rufusku nasza dobra energio skacz do góry! Quote
Romka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 edzia.71 napisał(a):Super, super!!!!!!Rufek będzie miał w końcu dla siebie kawałek podwórka. Posprzątamy mu dokładnie boks w sobotę,żeby był czyściutki ,no i budę także... Quote
Romka Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Był dziś na spacerku i kąpał się w stawie...zadowolony z nowego boksu...zaczyna nawet okazywać,ze jakiś psiak mu się nie podoba...delikatnie powarkiwał...wie,ze jest dla nas najważniejszy... Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Zaraz poproszę Kajkę to zrobi...wczoraj nie zdążyłam... Quote
kajkoowa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Romka']Zaraz poproszę Kajkę to zrobi...wczoraj nie zdążyłam... Proszę bardzo :) Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Ale zadowolony,słyszał Was pewnie w tle... Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Zapraszam do Boryska,najstarszego z tej trójki: http://www.dogomania.pl/threads/175641-BORYS-mix-ON-ka?p=16719350#post16719350 Quote
edzia.71 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Rufus jest przez nas wszystkich rozpieszczony jak dziadowski bicz.:evil_lol: Dzisiaj nawet bez oprzyrządowania był na spacerze z Ewa. Załatwił się przy stawie i jakby nigdy nic sam wrócił do boksu. Skubaniec słodki:multi: Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 edzia.71 napisał(a):Rufus jest przez nas wszystkich rozpieszczony jak dziadowski bicz.:evil_lol: Dzisiaj nawet bez oprzyrządowania był na spacerze z Ewa. Załatwił się przy stawie i jakby nigdy nic sam wrócił do boksu. Skubaniec słodki:multi: Ciii...ściśle tajne!!! Quote
sylwiaso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Kaju taaaaakie piękne zdjęcia!!!!!!!marnujesz się dziewczyno!!!!A Rufusio w całej krasie!:gent::obrazic:Pięknie! Quote
desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Fakt, Rufusisko miejscówke dostało przednią :multi: A smycz w jego przypadku jest zupełnie nie potrzebna, tak myślę :razz: :loveu: Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 desktop19 napisał(a):Fakt, Rufusisko miejscówke dostało przednią :multi: A smycz w jego przypadku jest zupełnie nie potrzebna, tak myślę :razz: :loveu: A według mnie to skrajna nieodpowiedzialność. Kto jak kto, ale on tym bardziej powinien wychodzić na smyczy. Jest niewidomy i nie zna lasu, mógł sobie krzywdę zrobić. To że jest pewniejszy siebie też w tym przypadku działa na jego niekorzyść. Takie jest moje zdanie... Quote
Romka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):A według mnie to skrajna nieodpowiedzialność. Kto jak kto, ale on tym bardziej powinien wychodzić na smyczy. Jest niewidomy i nie zna lasu, mógł sobie krzywdę zrobić. To że jest pewniejszy siebie też w tym przypadku działa na jego niekorzyść. Takie jest moje zdanie... Czarodzieju,pogadamy w schronisku...dziewczyny tak ,trochę prowokują... Quote
Recommended Posts