Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś był na spacerku z Ewą...potem Ewa przypomniała mi o moich obowiązkach wobec Rufuska czyli trzeba drapać długo Rufuska...no to drapałam i mówiłam mu do ucha,ze jest kochanym psiakiem,a jego pyszczydło było cały czas uśmiechnięte...:lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Dziś był na spacerku z Ewą...potem Ewa przypomniała mi o moich obowiązkach wobec Rufuska czyli trzeba drapać długo Rufuska...no to drapałam i mówiłam mu do ucha,ze jest kochanym psiakiem,a jego pyszczydło było cały czas uśmiechnięte...:lol:

To jest zupełnie inny pies niż miesiąc temu :eviltong:. Słodziak. Nasza maskotka.:multi:

Posted

Pepe wyadoptowany,Rufus zajmie prawdopodobnie boks Pepe, obszerny z bardzo ładną budą...Rufus będzie mógł poruszać się w nim swobodnie...

Posted

Romka napisał(a):
Pepe wyadoptowany,Rufus zajmie prawdopodobnie boks Pepe, obszerny z bardzo ładną budą...Rufus będzie mógł poruszać się w nim swobodnie...

Super, super!!!!!!Rufek będzie miał w końcu dla siebie kawałek podwórka.

Posted

edzia.71 napisał(a):
Super, super!!!!!!Rufek będzie miał w końcu dla siebie kawałek podwórka.

Posprzątamy mu dokładnie boks w sobotę,żeby był czyściutki ,no i budę także...

Posted

Był dziś na spacerku i kąpał się w stawie...zadowolony z nowego boksu...zaczyna nawet okazywać,ze jakiś psiak mu się nie podoba...delikatnie powarkiwał...wie,ze jest dla nas najważniejszy...

Posted

Rufus jest przez nas wszystkich rozpieszczony jak dziadowski bicz.:evil_lol:
Dzisiaj nawet bez oprzyrządowania był na spacerze z Ewa. Załatwił się przy stawie i jakby nigdy nic sam wrócił do boksu. Skubaniec słodki:multi:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Rufus jest przez nas wszystkich rozpieszczony jak dziadowski bicz.:evil_lol:
Dzisiaj nawet bez oprzyrządowania był na spacerze z Ewa. Załatwił się przy stawie i jakby nigdy nic sam wrócił do boksu. Skubaniec słodki:multi:

Ciii...ściśle tajne!!!

Posted

desktop19 napisał(a):
Fakt, Rufusisko miejscówke dostało przednią :multi:
A smycz w jego przypadku jest zupełnie nie potrzebna, tak myślę :razz: :loveu:

A według mnie to skrajna nieodpowiedzialność. Kto jak kto, ale on tym bardziej powinien wychodzić na smyczy. Jest niewidomy i nie zna lasu, mógł sobie krzywdę zrobić. To że jest pewniejszy siebie też w tym przypadku działa na jego niekorzyść. Takie jest moje zdanie...

Posted

CZARODZIEJ:) napisał(a):
A według mnie to skrajna nieodpowiedzialność. Kto jak kto, ale on tym bardziej powinien wychodzić na smyczy. Jest niewidomy i nie zna lasu, mógł sobie krzywdę zrobić. To że jest pewniejszy siebie też w tym przypadku działa na jego niekorzyść. Takie jest moje zdanie...

Czarodzieju,pogadamy w schronisku...dziewczyny tak ,trochę prowokują...