Sonya-Nero Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Na to wreszcie można napisać: to Berthold Peterbus, przewodniczący największego niemieckiego klubu pudla VDP oraz hodowca pudli miniaturowych (von Yburg) a pośrednio i czarnych średniaków :wink: (von Badener Rebland). Jeżeli komuś zależy na fachowym i dokładnym ocenieniu psa, to się nie zawiedzie :D . :thumbs: :sweetCyb: Dzięki Olle i witam :hand: Quote
Alfa1 Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Witam nowego dogomaniaka, jak i nienowego pudlarza. :lol: :multi: Quote
Sonya-Nero Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Sędzia Peterbus w trzech odsłonach, co przystojności oceńcie same :wink: :D Quote
aneta Posted December 13, 2004 Author Posted December 13, 2004 Witam nową osobe :) No cóż - mogę tylko wystawić Valinor..... A biuletyn bedzie na stronach - tylko Velvia - prześlij mi zdjęcie z pikniku pudli w Kaliszu. Przesłano mi dokumenty na papierze , bo e-mail nie przechodzi w całości więc trchę czasu mi zejdzie na przepisanie tekstu i sformatowanie w takiej formie jak na papierze do HTML-a. Quote
Sonya-Nero Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Hmmm, ale cisza zapanowała :hmmmm: ... Quote
Alfa1 Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Możee jest to związane ze świętami,które już tuż,tuż tylko jedenaście dni,a może sędzia zaskoczył wszystkich?? :wink: :P Quote
aneta Posted December 13, 2004 Author Posted December 13, 2004 Alfa1 - ty tu o świętach, a przedemną jeszcze 2 tygodnie kieratu - lekcje, próby, przesłuchania, egzaminy, audycje, przesłuchania, próby ..... Moje biedne pudle wyglądają prawie jak puli... Quote
Alfa1 Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Wierzę,że sobie poradzisz,mamcia z mężusiem pomogą. :lol: Quote
aneta Posted December 13, 2004 Author Posted December 13, 2004 Taaaak? A od kieeeeeeedy tooooo mi pomagają ??? Psy to ja a nie mnie. :wink: Quote
Alfa1 Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Mówię o całej reszcie przygotowań świątecznych,a na sunie znajdziesz czas :Dog_run: :Dog_run: Quote
Sonya-Nero Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Albo wszyscy :sleeping: ... ale tak od wczoraj..... :wink: Quote
aneta Posted December 13, 2004 Author Posted December 13, 2004 Wygląda na to, że właśnie :morning: Quote
Sonya-Nero Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 ...bo zaczynałam sie bać, że może to wina obsady sędziowskiej ... zobaczyli i...:scared: Quote
Sonya-Nero Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 :kaffee_2: :HUT012: ja już kończę... bo jutro do pracy.... :D Quote
aneta Posted December 13, 2004 Author Posted December 13, 2004 Niestety czas i na mnie - wszystkim życze żywych wełnianych kołderek Quote
Violonczela Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Taaaak? A od kieeeeeeedy tooooo mi pomagają ??? Psy to ja a nie mnie. :wink: Od razu przypomniało mi się jak mój mąż poszedł odebrać kwiat z kwiaciarni. Pani w kwiaciarni pyta: - To Pan ma te trzy pudelki - Nie, to moja żona ma trzy pieski a ja mam żonę tymi pieskami :lol: :lol: :lol: U mnie psy są wyłącznie moje. :x-mas: ______________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
aneta Posted December 14, 2004 Author Posted December 14, 2004 Coś w tym jest :wink: Mój zawsze mówi, że żona ma pieski :wink: Quote
Violonczela Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Bardzo się cieszę, że nie jestem osamotniona w tej kwestii. Zapraszam na stronę "Pudel nie taki straszny" wyślę tam fotki mojej ferajny. ___________________ Serdecznie Pozdrawiam Violonczela Quote
Gina&Tiger Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Nigdzie nie nawialiśmy, tylko ciężko pracujemy i zarabiamy na klubówkę. :smhair2: Co się będzie działo?Troszkę się kiedyś interesowałam jego średniaczkami .Najbardziej podoba mi się nazwa miasta z którego pochodzi ,BADEN BADEN :ylsuper: Quote
Alfa1 Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Moja połowa też tak mówi mimo ,że pierwsze dwa pudle to jego inicjatywa. :roll: Quote
Violonczela Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Oni się nie chcą przyznać do swoich małych słabostek, poprostu są macho i jak tu być zakręconym przez pudla. Czy dać się podejść tym ślicznym długorzęsnym oczkom? Przecież nikt się do tego nie przyzna, tylko my słaba płeć. _______________________ Pozdrowienia dla słabej płci Violonczela :hand: Quote
Recommended Posts