Śnieżynka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Oleniek o championat wysylasz wniosek elektorniczny ze strony zk i tyle :D zero poczty :D we wniosku wpisujesz 3 wystawy ktore liczą sie na championat :) Quote
Oleniek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzięki Snieżynko;) czyli wejść na stronę ZK i wpisać wystawy? nic nie kserować? Ola Quote
Oleniek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ale tam nie znalazłam żadnego wniosku. Można tylko wysłać zwykłego maila pt. czempionaty:roll: Quote
Śnieżynka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Oleniek napisał(a):Ale tam nie znalazłam żadnego wniosku. Można tylko wysłać zwykłego maila pt. czempionaty:roll: http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=wni tutaj masz link :) na stronie zk masz informator potem championaty i tam jest wnioske on-line :) wypalniasz go i tyle :) Quote
Cheritka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Oleniek napisał(a):Dzięki:lol: wysłałam;) No to mamy nową Championkę :multi::multi::multi: teraz ruszaj na podbój innych "landów" :cool3: Quote
Oleniek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kusząca propozycja, ale na razie mówię wystawom "pas";) Mam dwóch maluchów:loveu:, buduję dom:sweetCyb:, na działce (zarośniętej czym się da :huh:) jestem z Belką prawie co dzień - czy wiesz ile ona tego dziadostwa do domu w sierści przynosi:crazyeye: i do tego praca również w weekendy:roll: - ot studia zaoczne:p (ale nie mogę narzekać z zaocznych mam dodatkową kaskę:eviltong:). Najbliższa moja planowana wystawa to łódzka w maju 2009 - ot dla czystej przyjemności Quote
Oleniek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witajcie Dostałam maila potwierdzającego przyjęcie wniosku na czempiona:sweetCyb:będziemy czekać 45 dni (ale myślę że więcej;)) No to teraz mam kolejne pytanie typu "odpowiedź jest oczywista tylko ja o tym nie wiem" Więc wybieram się do mojego oddziału zapłacić składeczkę no i sobie pomyślałam, ze skoro i tak tam jadę to załatwię też sprawę przydomka hodowlanego (zakładam hodowlę:bigcool:jak to dumnie brzmi:cool3:) Nazw mam kilka w tym ta pierwsza ulubiona:loveu: no nie chcę żeby mi ją ktoś zwinął sprzed nosa:eviltong:, a tak będzie zaklepana;) I teraz pytania 1. czy muszę/powinnam poczekać aż dostanę potwierdzenie czempionatu? bo i tak z tym potwierdzeniem będę musiała się do oddziału wybrać? Więc załatwię trzy sprawy przy jednej wizycie? 2. jeśli pójdę teraz to co musze "przygotować"? a. kasę (z tego co czytałam 65zł plus 5zł za FCI?)jakieś "ukryte" ;) koszta jeszcze b. mam zrobić jakiś przegląd Belce? Czyli np muszę z nią przyjść? c. mam skądś wydrukować wniosek, czy jest na miejscu? d. mam wziąć ze sobą jakieś karty ocen z wystaw? Do usłyszenia Kochani Quote
Alfa1 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 :???:Ja chciałam zapytać o biuletyn klubowy,kolezanka otrzymała 20-go czerwca:mad: Quote
aneta Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Oleniek napisał(a): (... ) I teraz pytania 1. czy muszę/powinnam poczekać aż dostanę potwierdzenie czempionatu? bo i tak z tym potwierdzeniem będę musiała się do oddziału wybrać? Więc załatwię trzy sprawy przy jednej wizycie? 2. jeśli pójdę teraz to co musze "przygotować"? a. kasę (z tego co czytałam 65zł plus 5zł za FCI?)jakieś "ukryte" ;) koszta jeszcze b. mam zrobić jakiś przegląd Belce? Czyli np muszę z nią przyjść? c. mam skądś wydrukować wniosek, czy jest na miejscu? d. mam wziąć ze sobą jakieś karty ocen z wystaw? Do usłyszenia Kochani Oleniek :) ad. 1 - czekasz aż przyjdzie pocztą, jeżeli nie dostaniesz do 6 msc to wysyłasz 2-gi raz. Championat możesz w każdej chwili dopisać w rodowodzie - podstawą kwalifikacji są karty ocen z wystaw ad. 2 a - bierzesz kasę za opłatę przydomka ( w tym jest już opłata rejestracji FCI) wg. cennika ZK, za kwalifkację hodowlaną opłat sie nie pobiera. b - do oddziału w celu wpisania Belce że jest Suką Hodowlaną bierzesz karty ocen i rodowód (oryginały) z wystaw na których byłaś po ukończeniu 15 msc przez Belkę c - kartę kwalifikacji ma kierownik sekcji i on ją wypełnia oraz wpisuje podstawy kwalifikacji do rodowodu co potwierdza pieczątką swoją i oddziału ZK oraz własnoręcznym podpisem Wniosek na przydomek wykupujesz w kasie i wypełniasz sama. d - patrz wcześniej ;) Quote
IraKa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Zebranie, ranking, wystawa informacje na www.klubpudla.pl Quote
Oleniek Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 CZy ja dobrze zerknęłam? Zebranie jest w niedzielę? I druga sprawa Czy ktoś coś wie o tym piesku? Z Polski on? DEKZ GOLD DAVIOLA, Quote
ROOFI Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 DAVIOLA to hodowla toy pudli apricot z Poznania . Quote
IraKa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Oleniek napisał(a):CZy ja dobrze zerknęłam? Zebranie jest w niedzielę? Zgadza się, niedziela Quote
Oleniek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dzięki IraKa co to za nowy avatarek? ładny:loveu:- czy coś sugerujący??? Czy ja o czymś nie wiem:evil_lol: DAVIOLA to hodowla toy pudli apricot z Poznania No tak ale na stronie klubu Pudla czytam że we Wrocławiu był wystawiany w miniaturach a nie w toyach. To w końcu on- mini czy toy? Quote
IraKa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Oleniek napisał(a):ładny:loveu:- czy coś sugerujący??? nawet bardzo ;) Quote
Oleniek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ojojoj weszłam na Twą stronkę....cudo ale jestem cofnięta w wieściach:lol::oops: a kilka razy widziałam Twoje zdjęcia z białaskiem, ale myślałam że tylko wystawiasz:oops: Jakie wystawy planujesz w Tym roku? Quote
Equus Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Oleniek napisał(a):w końcu on- mini czy toy? Oleniek, on jest po rodzicach toyach ale z tego co wiem troszkę przerósł i został przepisany do miniatur, więc jest z tych mniejszych miniatur. Quote
slaw-k-z Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Witam zainteresowanych pieskiem Decks Gold Daviola. Jest Po toyach , ojciec YANKEE BOSS of LUBAKO (Czechy), matka WOODSIE LUBAKO (Poznań). Troszkę nam przerósł , ma 30 cm, więc został przeklasyfikowany na miniaturę. Jeśli ktoś chce go zobaczyć ,to będzie wystawiany 2-go maja w Łodzi. Pozdrawiam Quote
Cheritka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witam, co tu taka cisza ???, i czemu nic się nie dzieje na stronie klubu ??? czy coś wiecie na temat następnej wystawy ? Quote
ROOFI Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cheritka napisał(a):Witam, co tu taka cisza ???, i czemu nic się nie dzieje na stronie klubu ??? czy coś wiecie na temat następnej wystawy ? No właśnie dlaczego,czy energia i zapał uleciał. Quote
Włodek i Agunia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Chyba cos zlego dzieje sie w zarzadzie ,bardzo prosze niech zarzad sie spotka i wyjasni sobie wszystkie sprawy bo klubu szkoda bo jak nie to :mad::mad::mad: Quote
pati Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='ROOFI']No właśnie dlaczego,czy energia i zapał uleciał.[/QUOTE] a co sie ma dziać? zdjęc z wystaw nikt nie przysyła, wyników też nie więc jakim cudem mają pojawiac sie relacje z wystaw na stronie. Samo sie nie zrobi niestety. Wystarczy z kazdej wystawy na ktorej ktos z Was jest zrobić zdjęcia psom lokatowym, skompletować pełne wyniki( nie tylko swoich psów) i przesłać to dalej a nowe relacje z wystaw na pewno się pojawią. Quote
Cheritka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ja mam prośbę-kto mi podpowie co zrobić :oops:, jak wchodzę na stronę wystaw i chcę obejrzeć zdjęcia to mi się godzinę otwiera a potem zawiesza komp, czy tylko mnie, czy Wam też ??? Quote
Equus Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='pati']zdjęc z wystaw nikt nie przysyła[/quote] Ja co prawda nic nigdzie nie wysłałam ale wrzuciłam parę zdjeć z Warszawy i pytałaś nawet czy możesz ich użyć, a ja nie miałam nic przeciw temu;) A Ty nawet spisałaś wszystkie wyniki! A Warszawy na Klubie Pudla brak:eviltong: P.S. I jakby co to mam jeszcze inne zdjęcia pudli z Warszawy - napisz "kogo" brakuje to może znajdę. Wybiorę się też chyba teraz do ND to może też porobię zdjecia. Dużo pudli będzie? Quote
Recommended Posts