Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj pojechalam do rodzicow i zastalam czekajacy na mnie ... BIULETYN :laola: . A jesli chodzi o tą pomoc to zgłaszam się na ochotnika, tylko nie wiem jak mogłabym pomóc, ale jeśli jest coś co mogę zrobić na odległość to jestem chętna do wszelkiej pomocy.

• 2 weeks later...
  • Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Mam pytanie (troche się pogubiłam) składkę klubową wplacamy na konto oddziału w Pozaniu a opłatę za wystawę w Kaliszu gdzie? Do Poznania czy do Kalisza?

• 2 months later...
Posted

Gosia szybko u sprawnie dała na serwer nową szatę klubu pudla - bardziej przejrzystą.
Do tego wprowadziła księgę gości i forum.
Zapraszamy.

• 3 months later...
Posted

Strony Klubu ruszyły ponownie :D
Mam nadzieję, że tym razem już na stałe.
Nieco zostały poprawione i mam nadzieję, że się podoba nowa szata. Kolorystyjka została mniej więcej taka sama.
No i jeszcze mała niespodzianka dla wszytskich pudlo dogomaniaków.
Według Waszego życzenia, poprzednie forum zostało zlikwidowane a w jego miejsce powstało nowe, ale tu zapraszam na strony Klubu i oczywiście obydwie z Anetą czekamy na wrażenia i wszelkie inne sugestie.

Posted

No ten gif moze nie jest jakis najfajniejszy, ale chcialam zeby bylo cos co przykuwa uwage, bo sam napis moze zginac, tym bardziej ze bez sensu robic link z boku na konkurs, a tak taki strzygący się pudel zawsze zwraca iwagę,a le jak macie jakiś pomysł żeby coś innego zrobić zeby bylo widoczne to zamieniam sie w "słuch" i "wzrok", jak poddacie jakąś myśl to razem a Anetą postaramy się spełnić oczekiwania :wink:

Posted

Witam wszystkich, a szczególnie Ciebie Gosiu.
Stronka Super :thumbs: bardzo mi sie podoba. Po uzupełnieniu wszystkich tematów będzie co oglądać. :user:
Jest w niej jeden błąd. Adres Do Strugi jest adresem do Pani Urbanowskiej, a teraz by trzeba zmienić na adres Karola. Niestety ja go nie znam, moż Marysia będzie wiedzieć.
Powiedz mi proszę co mam zrobić by moje psiaki też były w galerii championów i reproduktorów. Jakiego formaty są potrzebne zdjęcia.

Posted

No tak "szewc" bez butów chodzi :wink: :lol: . Olle zdjęcia jakiekolwiek, oczywiście najlepiej takie ok.300pikseli i jak "najlżejsze", żeby się szybko otwierały, ale jeśli masz większe albo nie umiesz obrobić to podeślij jakie masz, a ja je pozmniejszam, nie ma problemu. Oczywiście dotyczy to wszytskich forumowiczów. Pudelki jeszcze bez championatów przysyłajcie do bazy.
Championy nam się wogóle "sypnęły" i już jest kilka więcej w galerii.

Nie wiedziałam, że tamten adres był zły :oops:
W takim razie czekam na aktualny, może na chwilę niech zostanie ten co jest, albo zaraz skasuję, ale myślę, że nawet jeśli ktoś by coś wysłał dziś lub jutro (bo myślę, że do jutra dowiecie się o nowy) to p.Iwona prześle komu trzeba korespondencję. Adres pana Karola pewnie jest w jakimś katalogu, a niestety ja nie mam żadnych, tylko te z tego roku :cry:

Posted

Aha, no i nie wiemy z Anetą co robić z reproduktorami, czekamy na oficjalne listy? Z Lublina mam, z Poznania myślę, że nie byłoby problemu :wink: Z Łodzi mam obiecane (Lidka pamiętasz - obiecałaś :wink: :lol: ) Violonczela też może spojrzeć u siebie w ZK i podesłać.

Posted

Reproduktory mam zrobione w stanie w jakim miałam przesłac p. Iwonie Urbanowskiej - niepełna lista, ale nie z mojej winy, tylko poszczególnych oddziałów - po prostu napisałam na początku października do wszystkich oddziałów poruszając też w tej sprawie osoby prywatne .

Olle - zdjecia najlepiej w formacie "jpg", to popularny foramt i czytelny dla większości komputerowców :)

Posted

kolorowe reproduktory są fajne :D
Mioty - można dodać "mioty planowane"
Wracając do gifów pudlowych :wink: mam trochę ładniejsze :wink: , ale trzeba zeskanować i obrobić, niestety są na papierze

Posted

oprocz "galerii championów" można zrobić galerię młodzieżowej zwyciężczyni świata i młodzieżowych zwycięzców Europy, trochę się ich uzbierało

To w osiągnięciach specjalnych ;)
Zastanowię się jak to zrobić tylko prześlij materiały .

Posted

Sonya, w takim razie czekam na te zeskanowane gify :wink: Jak tylko dostanę coś ładniejszego to zamienię.
Jeśli chodzi o galerię to można dopisać tych Mł i dorosłych zw europy do galerii championów, tylko niech będą przesłane.
O reproduktory też poproszę.