Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na to wreszcie można napisać: to Berthold Peterbus, przewodniczący największego niemieckiego klubu pudla VDP oraz hodowca pudli miniaturowych (von Yburg) a pośrednio i czarnych średniaków :wink: (von Badener Rebland).

Jeżeli komuś zależy na fachowym i dokładnym ocenieniu psa, to się nie zawiedzie :D .

:thumbs:

:sweetCyb:

Dzięki Olle i witam :hand:

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam nową osobe :)

No cóż - mogę tylko wystawić Valinor.....

A biuletyn bedzie na stronach - tylko Velvia - prześlij mi zdjęcie z pikniku pudli w Kaliszu.

Przesłano mi dokumenty na papierze , bo e-mail nie przechodzi w całości więc trchę czasu mi zejdzie na przepisanie tekstu i sformatowanie w takiej formie jak na papierze do HTML-a.

Posted

Alfa1 - ty tu o świętach, a przedemną jeszcze 2 tygodnie kieratu - lekcje, próby, przesłuchania, egzaminy, audycje, przesłuchania, próby .....

Moje biedne pudle wyglądają prawie jak puli...

Posted
Taaaak? A od kieeeeeeedy tooooo mi pomagają ???

Psy to ja a nie mnie. :wink:

Od razu przypomniało mi się jak mój mąż poszedł odebrać kwiat z kwiaciarni. Pani w kwiaciarni pyta:

- To Pan ma te trzy pudelki

- Nie, to moja żona ma trzy pieski a ja mam żonę tymi pieskami :lol: :lol: :lol:

U mnie psy są wyłącznie moje.

:x-mas:

Violonczela

www.lindeza.webpark.pl

Posted

Nigdzie nie nawialiśmy, tylko ciężko pracujemy i zarabiamy na klubówkę. :smhair2: Co się będzie działo?Troszkę się kiedyś interesowałam jego średniaczkami .Najbardziej podoba mi się nazwa miasta z którego pochodzi ,BADEN BADEN :ylsuper:

Posted

Oni się nie chcą przyznać do swoich małych słabostek, poprostu są macho i jak tu być zakręconym przez pudla. Czy dać się podejść tym ślicznym długorzęsnym oczkom? Przecież nikt się do tego nie przyzna, tylko my słaba płeć.

Pozdrowienia dla słabej płci

Violonczela

:hand: