PaYooK Posted October 6, 2002 Posted October 6, 2002 ELO!!! Witaj na foorum Grzegorz :)) Ja mam 4 haszczaki: PaYooK , Albina , Atos , Pixa czy twój offspring zna albine??? kiedys chyba pisałeś meila o tym :) Quote
VELOX Posted October 7, 2002 Posted October 7, 2002 Witam wszystkich. Widzę że się nie odmeldowałem na najważniejszym haszczym temacie. VIKI - 15 miesięcy (z haczkiem). Po DANKOLI i CHILLI. Czyli wujek Albiny zresztą. Quote
Grzegorz Posted October 7, 2002 Posted October 7, 2002 Witam :lol: Tak znamy się z Albinką i to dobrze :lol: wychowywali się razem przez 2 lata u Doroty...i serdecznie ją ściskamy a zwłaszcza Springuś bo z tego co wiem żyli w najlepszej komitywie z całej hodowli. Pozdrowienia. Quote
Grzegorz Posted October 8, 2002 Posted October 8, 2002 :lol: Dobrze wnioskujesz... PaYook- nawet rozmawialiśmy na zawodach w Kłaju..., ale byliście tak zaaferowani Albinką że na pewno nie pamietasz :lol: . Quote
PaYooK Posted October 8, 2002 Posted October 8, 2002 ELO!!!! Grzegorz mylisz się mnie w Kłaju nie było :( tylko rodzice :) ja zostałem z payookiem w domku hehehe.... ale w tym roku bede w kłaju :D Quote
PaYooK Posted October 8, 2002 Posted October 8, 2002 ELO!!! To ty cały czas chodzisz z aparatem ??? :D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts