Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
ja nie wytrzymałabym bez naładowanego aparatu :)
i u nas jak ktoś coś robi to Ciap jest zamykany, bo przeważnie kradnie różne fanty.. raz chyba 5 śrubokrętów wyniósł :)

Czasem dobrze mieć takiego psa kleptomana :D:D:D

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Oj to trzeba podlaczyc aparat, nigdy nie wiadomo czy zaraz slonce nie wyjdzie :razz:

Podobno słoneczko będzie juz u nas we wtorek :D więc trzeba szybko ładować ;)

[quote name='kalyna']ja nie wytrzymałabym bez naładowanego aparatu :)
i u nas jak ktoś coś robi to Ciap jest zamykany, bo przeważnie kradnie różne fanty.. raz chyba 5 śrubokrętów wyniósł :)

Hahaha :D

[quote name='Maalwi']http://img843.imageshack.us/img843/8203/28023.jpg
A ,ze on sobie niczego nie złamał, to sie dziwie :D

Paco to pies-guma :P

[quote name='ania90']witamy sie:)

Hej :)

Miałam zamiar porobić jakieś fajne zdjęcia mojemu potworowi, ale niestety nie chciał nawet ruszyć dupska jak słoneczko dopiekało.:evil_lol: Cały dzień tylko i wyłącznie leeeżał...

Wieczorem pobawiliśmy się w agilitowanie, ale niestety nikt nie chciał na pofocić:angryy: Mogę się jedynie pochwalić, że Paco perfekcyjnie opanował komendę turlaj się:multi:

Posted

[quote name='monika15']

Miałam zamiar porobić jakieś fajne zdjęcia mojemu potworowi, ale niestety nie chciał nawet ruszyć dupska jak słoneczko dopiekało.:evil_lol: Cały dzień tylko i wyłącznie leeeżał...

http://img148.imageshack.us/img148/1876/28017.jpg

... Mogę się jedynie pochwalić, że Paco perfekcyjnie opanował komendę turlaj się:multi:

No i bardzo rozsądnie, komu by się chciało w upał jakieś głupie sporty uprawiać, wypoczywać trzeba! :evil_lol:
Koniecznie nagraj jak się turla :)

Posted

Przy najbliższej okazji go nagram;)

Dzisiaj wstaliśmy wcześniej, wrzuciliśmy psa do auta i pojechaliśmy do lasu.:lol: Paco się nieźle wybiegał, a ja wreszcie rozprostowałam kości.;)

Jedziemy:lol:

A tu już w lesie

Posted

kavala napisał(a):
Już sobie wyobrażam jak po tej kąpieli wyglądał.:evil_lol: Gdzie byliście w tym lesie? Jak Pako jeździ autem, na tylnym siedzeniu?

To był straszny widok:diabloti: stwierdziłam, ze nie ma w ogóle sensu go kąpać, bo zawsze się w czymś utapla:evil_lol:(jak nie w jakiejś kooopie sarenki to wlezie w sadzawkę).
Las mamy blisko (w Przysusze).;)
Wcześniej jeździł na tylnim siedzeniu, ale zostawiał straszny syf, więc teraz na krótkie trasy zabieramy go drugim samochodem w bagażniku(samochód jest w van'ie czy jakoś tak(taki bagażnik kwadratowy :p ), a do tego wyjęte są tylnie siedzenia plus jeszcze mata żeby się nie ślizgał przy hamowaniu):lol:. Miejsca jest tam dużo, pies moze położyć się w dowolnej pozie;)

magdabroy napisał(a):
Świetne zdjęcia ;)

Drzewo do kominka pozbierane??

Dziękujemy:loveu:
Drzewo jeszcze leży:evil_lol:

Posted

[quote name='monika15']... więc teraz na krótkie trasy zabieramy go drugim samochodem w bagażniku

Nasz też tak jeździ, już się nie mieści na tylnym siedzeniu. Szkoda tylko, że w bagażniku pies nie może być zapięty dla bezpieczeństwa.
[quote name='deer_1987']http://img846.imageshack.us/img846/4366/28052.jpg
dlatego bym nie mogla miec ani labradora ani goldena :razz:
Eee, tam. One maja taka sierść, że jak się wysuszy to się wykruszy ;)

Posted

kavala napisał(a):

Eee, tam. One maja taka sierść, że jak się wysuszy to się wykruszy ;)

No ale sam fakt :razz: no i za bardzo sa wodne jak dla mnie, ze wlasnie kazda kaluza to zaraz wejda :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
No ale sam fakt :razz: no i za bardzo sa wodne jak dla mnie, ze wlasnie kazda kaluza to zaraz wejda :D

Mój to po deszczu nawet slalomem idzie - od kałuży do kałuży.:evil_lol:

Posted

kavala napisał(a):
Nasz też tak jeździ, już się nie mieści na tylnym siedzeniu. Szkoda tylko, że w bagażniku pies nie może być zapięty dla bezpieczeństwa.

Tora też jeździ w bagażniku, ale jest tam przypięta. Zapinam szelki do oczka w bagażniku do mocowania bagażu. I między tylnymi siedzeniami a bagażnikiem zamontowana siatka. Więc ani nie poleci na szybę, ani przez siedzenia :)

Posted

[quote name='deer_1987']No ale sam fakt :razz: no i za bardzo sa wodne jak dla mnie, ze wlasnie kazda kaluza to zaraz wejda :D

Można się przyzwyczaić:razz: A jak fajnie się pływa z takimi retrieverami:lol:

[quote name='kavala']Mój to po deszczu nawet slalomem idzie - od kałuży do kałuży.:evil_lol:

Skąd ja to znam:evil_lol:

[quote name='magdabroy']Tora też jeździ w bagażniku, ale jest tam przypięta. Zapinam szelki do oczka w bagażniku do mocowania bagażu. I między tylnymi siedzeniami a bagażnikiem zamontowana siatka. Więc ani nie poleci na szybę, ani przez siedzenia :)

Fajny pomysł z tym przypinaniem:lol: Sprawdzę czy u nas tez są takie oczka, bo kratę już mamy;)

Korzystając z pogody dziś pojechaliśmy nad stawik, żeby Paco sobie popływał8) :)

Aportujemy kijka:p

:loveu:

Posted

my w jednym samochodzie mieliśmy taki pasek z zapięciem w bagażniku, ale tata urwał, bo mu przeszkadzało :lol:
i teraz na macie leży na tylnym siedzeniu... i dlatego ja zaczęłam myśleć o szelkach :)
**
ehh ta miłość do wody :) i czuje się jak ryba w wodzie :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Tora też jeździ w bagażniku, ale jest tam przypięta. Zapinam szelki do oczka w bagażniku do mocowania bagażu. I między tylnymi siedzeniami a bagażnikiem zamontowana siatka. Więc ani nie poleci na szybę, ani przez siedzenia :)

Ja szelki mam, ale nie widzę w bagażniku nic do wpinania. Siatkę też zamontowaliśmy, ale coś felerna jest, Frodo ją pyskiem odpina.:diabloti:

Posted

kavala napisał(a):
Ja szelki mam, ale nie widzę w bagażniku nic do wpinania. Siatkę też zamontowaliśmy, ale coś felerna jest, Frodo ją pyskiem odpina.:diabloti:

Nie wiem czy wszystkie kombi tak mają, ale moje (a mam dwa) mają 4 oczka do mocowania towaru: 2 przy siedzeniach (po 1 z lewej i 1 z prawej strony) i z przodu bagażnika to samo (z obu stron po sztuce). W zoologicznym kupiłam dwójnik i podpinam go z jednej strony do oczka, a z drugiej do szelek ;)
Nie wiem jaką macie siatkę, ale moja jest zamontowana na stelażu pod sufitem, a potem naciągana pasami po obu stronach i też zapięta do tych oczek do montowania towaru ;)