*Magda* Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 kalyna napisał(a):ja nie wytrzymałabym bez naładowanego aparatu :) i u nas jak ktoś coś robi to Ciap jest zamykany, bo przeważnie kradnie różne fanty.. raz chyba 5 śrubokrętów wyniósł :) Czasem dobrze mieć takiego psa kleptomana :D:D:D Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 http://img843.imageshack.us/img843/8203/28023.jpg A ,ze on sobie niczego nie złamał, to sie dziwie :D Quote
monika15 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='deer_1987']Oj to trzeba podlaczyc aparat, nigdy nie wiadomo czy zaraz slonce nie wyjdzie :razz: Podobno słoneczko będzie juz u nas we wtorek :D więc trzeba szybko ładować ;) [quote name='kalyna']ja nie wytrzymałabym bez naładowanego aparatu :) i u nas jak ktoś coś robi to Ciap jest zamykany, bo przeważnie kradnie różne fanty.. raz chyba 5 śrubokrętów wyniósł :) Hahaha :D [quote name='Maalwi']http://img843.imageshack.us/img843/8203/28023.jpg A ,ze on sobie niczego nie złamał, to sie dziwie :D Paco to pies-guma :P [quote name='ania90']witamy sie:) Hej :) *** Miałam zamiar porobić jakieś fajne zdjęcia mojemu potworowi, ale niestety nie chciał nawet ruszyć dupska jak słoneczko dopiekało.:evil_lol: Cały dzień tylko i wyłącznie leeeżał... Wieczorem pobawiliśmy się w agilitowanie, ale niestety nikt nie chciał na pofocić:angryy: Mogę się jedynie pochwalić, że Paco perfekcyjnie opanował komendę turlaj się:multi: Quote
kavala Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='monika15'] Miałam zamiar porobić jakieś fajne zdjęcia mojemu potworowi, ale niestety nie chciał nawet ruszyć dupska jak słoneczko dopiekało.:evil_lol: Cały dzień tylko i wyłącznie leeeżał... http://img148.imageshack.us/img148/1876/28017.jpg ... Mogę się jedynie pochwalić, że Paco perfekcyjnie opanował komendę turlaj się:multi: No i bardzo rozsądnie, komu by się chciało w upał jakieś głupie sporty uprawiać, wypoczywać trzeba! :evil_lol: Koniecznie nagraj jak się turla :) Quote
monika15 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Przy najbliższej okazji go nagram;) *** Dzisiaj wstaliśmy wcześniej, wrzuciliśmy psa do auta i pojechaliśmy do lasu.:lol: Paco się nieźle wybiegał, a ja wreszcie rozprostowałam kości.;) Jedziemy:lol: A tu już w lesie Quote
monika15 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Paszczur:evil_lol: Wiejemy!:diabloti: Quote
monika15 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Oczywiście nie obyło się bez błotnej kąpieli ;) Koniec :D Quote
kavala Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Już sobie wyobrażam jak po tej kąpieli wyglądał.:evil_lol: Gdzie byliście w tym lesie? Jak Pako jeździ autem, na tylnym siedzeniu? Quote
*Magda* Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Świetne zdjęcia ;) [quote name='monika15'] http://img28.imageshack.us/img28/1097/28033.jpg Drzewo do kominka pozbierane?? Quote
monika15 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 kavala napisał(a):Już sobie wyobrażam jak po tej kąpieli wyglądał.:evil_lol: Gdzie byliście w tym lesie? Jak Pako jeździ autem, na tylnym siedzeniu? To był straszny widok:diabloti: stwierdziłam, ze nie ma w ogóle sensu go kąpać, bo zawsze się w czymś utapla:evil_lol:(jak nie w jakiejś kooopie sarenki to wlezie w sadzawkę). Las mamy blisko (w Przysusze).;) Wcześniej jeździł na tylnim siedzeniu, ale zostawiał straszny syf, więc teraz na krótkie trasy zabieramy go drugim samochodem w bagażniku(samochód jest w van'ie czy jakoś tak(taki bagażnik kwadratowy :p ), a do tego wyjęte są tylnie siedzenia plus jeszcze mata żeby się nie ślizgał przy hamowaniu):lol:. Miejsca jest tam dużo, pies moze położyć się w dowolnej pozie;) magdabroy napisał(a):Świetne zdjęcia ;) Drzewo do kominka pozbierane?? Dziękujemy:loveu: Drzewo jeszcze leży:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 http://img846.imageshack.us/img846/4366/28052.jpg dlatego bym nie mogla miec ani labradora ani goldena :razz: Quote
kavala Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='monika15']... więc teraz na krótkie trasy zabieramy go drugim samochodem w bagażniku Nasz też tak jeździ, już się nie mieści na tylnym siedzeniu. Szkoda tylko, że w bagażniku pies nie może być zapięty dla bezpieczeństwa. [quote name='deer_1987']http://img846.imageshack.us/img846/4366/28052.jpg dlatego bym nie mogla miec ani labradora ani goldena :razz: Eee, tam. One maja taka sierść, że jak się wysuszy to się wykruszy ;) Quote
taxelina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 kavala napisał(a): Eee, tam. One maja taka sierść, że jak się wysuszy to się wykruszy ;) No ale sam fakt :razz: no i za bardzo sa wodne jak dla mnie, ze wlasnie kazda kaluza to zaraz wejda :D Quote
kavala Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 deer_1987 napisał(a):No ale sam fakt :razz: no i za bardzo sa wodne jak dla mnie, ze wlasnie kazda kaluza to zaraz wejda :D Mój to po deszczu nawet slalomem idzie - od kałuży do kałuży.:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 kavala napisał(a):Nasz też tak jeździ, już się nie mieści na tylnym siedzeniu. Szkoda tylko, że w bagażniku pies nie może być zapięty dla bezpieczeństwa. Tora też jeździ w bagażniku, ale jest tam przypięta. Zapinam szelki do oczka w bagażniku do mocowania bagażu. I między tylnymi siedzeniami a bagażnikiem zamontowana siatka. Więc ani nie poleci na szybę, ani przez siedzenia :) Quote
monika15 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='deer_1987']No ale sam fakt :razz: no i za bardzo sa wodne jak dla mnie, ze wlasnie kazda kaluza to zaraz wejda :D Można się przyzwyczaić:razz: A jak fajnie się pływa z takimi retrieverami:lol: [quote name='kavala']Mój to po deszczu nawet slalomem idzie - od kałuży do kałuży.:evil_lol: Skąd ja to znam:evil_lol: [quote name='magdabroy']Tora też jeździ w bagażniku, ale jest tam przypięta. Zapinam szelki do oczka w bagażniku do mocowania bagażu. I między tylnymi siedzeniami a bagażnikiem zamontowana siatka. Więc ani nie poleci na szybę, ani przez siedzenia :) Fajny pomysł z tym przypinaniem:lol: Sprawdzę czy u nas tez są takie oczka, bo kratę już mamy;) *** Korzystając z pogody dziś pojechaliśmy nad stawik, żeby Paco sobie popływał8) :) Aportujemy kijka:p :loveu: Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Milo sie tak schlodzic jak na dworzu upal :) Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 my w jednym samochodzie mieliśmy taki pasek z zapięciem w bagażniku, ale tata urwał, bo mu przeszkadzało :lol: i teraz na macie leży na tylnym siedzeniu... i dlatego ja zaczęłam myśleć o szelkach :) ** ehh ta miłość do wody :) i czuje się jak ryba w wodzie :D Quote
kavala Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 magdabroy napisał(a):Tora też jeździ w bagażniku, ale jest tam przypięta. Zapinam szelki do oczka w bagażniku do mocowania bagażu. I między tylnymi siedzeniami a bagażnikiem zamontowana siatka. Więc ani nie poleci na szybę, ani przez siedzenia :) Ja szelki mam, ale nie widzę w bagażniku nic do wpinania. Siatkę też zamontowaliśmy, ale coś felerna jest, Frodo ją pyskiem odpina.:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kavala napisał(a):Ja szelki mam, ale nie widzę w bagażniku nic do wpinania. Siatkę też zamontowaliśmy, ale coś felerna jest, Frodo ją pyskiem odpina.:diabloti: Nie wiem czy wszystkie kombi tak mają, ale moje (a mam dwa) mają 4 oczka do mocowania towaru: 2 przy siedzeniach (po 1 z lewej i 1 z prawej strony) i z przodu bagażnika to samo (z obu stron po sztuce). W zoologicznym kupiłam dwójnik i podpinam go z jednej strony do oczka, a z drugiej do szelek ;) Nie wiem jaką macie siatkę, ale moja jest zamontowana na stelażu pod sufitem, a potem naciągana pasami po obu stronach i też zapięta do tych oczek do montowania towaru ;) Quote
ania90 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 jak to na labcia przystalo kapiel blotna obowiazkowo :D Quote
Recommended Posts