kalyna Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 http://img405.imageshack.us/img405/3611/28035a.jpg uwielbiam psy w skoku :cool3: a poza tym nie ładnie, Ty z psem się bawisz i focie mu pstrykasz a z tyłu mama biedna musi sprzątać..:diabloti: rozumiem, że to poświęcenie się dla nas z tymi fotkami ;) Quote
Rysia88 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 :) już nie moge się doczekać kiedy Falko będzie taki duży :):) Quote
monika15 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 a poza tym nie ładnie, Ty z psem się bawisz i focie mu pstrykasz a z tyłu mama biedna musi sprzątać..:diabloti: rozumiem, że to poświęcenie się dla nas z tymi fotkami ;-) Ja nie lubię ogródka i oczywiście to wszystko dla Was:evil_lol: Nawet jej dzisiaj powiedziałam, że wolałabym mieć trzy psy niż jeden ogródek:eviltong:. Jakoś nie mam zapału do zielenizny (w wakacje kupiłam takie cztery roślinki nazywają się żywe kamienie i obecnie trzyma się tylko jedna:roll:). *** :smile: już nie moge się doczekać kiedy Falko będzie taki duży :smile::smile: A ja Ci gwarantuję, że będziesz tęskniła za tym małym bobasem:fadein: No, ale z dużego też jest pożytek można postraszyć :) Mi wszyscy schodzą na krawężnik jak idę z Paco:diabloti: Quote
łamAga Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A ja tesknie za czasami jak Nerus był malutki bo teraz sama boje sie z nim isc wsrod ludzi :roll: super fotki :loveu: Quote
kalyna Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ja też nie cierpię pracy w ogródku, ale lepsze to niż gotowanie.... bo ja to beztalencie totalne jestem :lol: Quote
monika15 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='kalyna']ja też nie cierpię pracy w ogródku, ale lepsze to niż gotowanie.... bo ja to beztalencie totalne jestem :lol: A ja "potrafię" gotować "Pomysł na...":eviltong: *** Wiosna, wiosna, wiosna!:multi: Pierwsze kwiatuszki:cool1: Quote
ania90 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jakie ladne krokusy:) a jakiego pompcnika masz poprostu odlotowo Quote
łamAga Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='kalyna']ja też nie cierpię pracy w ogródku, ale lepsze to niż gotowanie.... bo ja to beztalencie totalne jestem :lol: A ja Technikiem żywienia jestem a garnki mnie parza nawet jak na ogniu nie stoją :evil_lol: http://img33.imageshack.us/img33/1541/28044.jpg Przepiekne :loveu: Quote
mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 WIOSNA! Ojaaa a u nas tak szaroburo i zimno :( Quote
monika15 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Nie wytrzymałam do końca tygodnia:lol: Jestem chora i usiedzieć nie mogę na miejscu;) Wiosenny Paco:lol: POZDRAWIAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH GALERIĘ PACO! :) Quote
darii_iia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Pako fajniutki. ! U nas też już wiosna zawitała. ;) A ja po chorobie i powiem Ci, że gdy chorowałam, to codziennie wychodziłam na dwór i pstrykałam fotki, biegałam z psami kładłam się na trawie, no i co teraz. ? Zdroowa. ! A miałam gorączkę(17,5stopni), kaszel, katar i ból głowy. I chorowałam tylko 3,5 dni. :razz: Quote
łamAga Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 darii_iia napisał(a):A miałam gorączkę(17,5stopni), Kurcze i z taka temperaturą ciała dożyłas dnia dzisiejszego ?????????? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 http://img151.imageshack.us/img151/8351/28011.jpg i zaraz będzie po kwiatuszkach :eviltong: Wracaj do zdrowia :) Quote
darii_iia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 dOgLoV napisał(a):Kurcze i z taka temperaturą ciała dożyłas dnia dzisiejszego ?????????? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aj, tam. :eviltong: Paluszek zły guziczek wcisnął. :eviltong: Quote
kalyna Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 dOgLoV napisał(a):A ja Technikiem żywienia jestem a garnki mnie parza nawet jak na ogniu nie stoją :evil_lol: :D:D:D to ja od razu wiedziałam ,że na nic z jedzeniem nie idę i poszłam do technikum handlowego :) *** Hmm to choroba motywuje do robienia fotek :cool3: oj ciekawe :evil_lol: Quote
ania90 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Paco wacha sobie kwiatek czy go zasadzil?:eviltong: Quote
monika15 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Hmm to choroba motywuje do robienia fotek :cool3: oj ciekawe :evil_lol:Wyszłam tylko na chwilkę:evil_lol:. Ale żałowałam, oj żałowałam jak smarkoliłam potem przez następne pół dnia ;) Paco wacha sobie kwiatek czy go zasadzil?:eviltong:Wąchał, ale nie kwiatki tylko ser żółty pod kwiatkami:diabloti: Z tymi grubiutkimi i krzywymi łapami raczej by nie zasadził (no chyba że kopniaka):eviltong: On potrafi tylko niszczyć, obrywać, wyrywać :) a te wyrastające tulipany niestety zdeptał:roll: musiałam zwalić winę na siebie:lol: Quote
ania90 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 oj to z niego diabelek:diabloti::lol: jak zamiast sadzic to zdeptal kwiatki a takie ladne byly;) Quote
Rysia88 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jak tu już u was wiosennie...ahhhh.... na szczęście u nas też już mocno czuć wiosne:):) Pako jak zawsze piękny! pozdrawiam. Quote
monika15 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='kalyna']i co zdrowa już? będą teraz fotki? Zdrowa, zdrowa :) Ale fotek mało, bo mnie aparat wkurza i wczoraj do tego internet mi chodził jak żółw:comp26: Dzisiaj może coś lepszego napstrykam :) Na razie trochę wczorajszej Pakusiowej mordy :D Jakie wielkie chęci ma mój pies do agilitowania:roll: Próżniak jeden:evil_lol: Quote
Recommended Posts