Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a poza tym nie ładnie, Ty z psem się bawisz i focie mu pstrykasz a z tyłu mama biedna musi sprzątać..:diabloti: rozumiem, że to poświęcenie się dla nas z tymi fotkami ;-)

Ja nie lubię ogródka i oczywiście to wszystko dla Was:evil_lol: Nawet jej dzisiaj powiedziałam, że wolałabym mieć trzy psy niż jeden ogródek:eviltong:. Jakoś nie mam zapału do zielenizny (w wakacje kupiłam takie cztery roślinki nazywają się żywe kamienie i obecnie trzyma się tylko jedna:roll:).

:smile: już nie moge się doczekać kiedy Falko będzie taki duży :smile::smile:

A ja Ci gwarantuję, że będziesz tęskniła za tym małym bobasem:fadein: No, ale z dużego też jest pożytek można postraszyć :) Mi wszyscy schodzą na krawężnik jak idę z Paco:diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']ja też nie cierpię pracy w ogródku, ale lepsze to niż gotowanie.... bo ja to beztalencie totalne jestem :lol:
A ja "potrafię" gotować "Pomysł na...":eviltong:
Wiosna, wiosna, wiosna!:multi: Pierwsze kwiatuszki:cool1:

Posted

Nie wytrzymałam do końca tygodnia:lol: Jestem chora i usiedzieć nie mogę na miejscu;)
Wiosenny Paco:lol:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH GALERIĘ PACO! :)

Posted

Pako fajniutki. ! U nas też już wiosna zawitała. ;)
A ja po chorobie i powiem Ci, że gdy chorowałam, to codziennie wychodziłam na dwór i pstrykałam fotki, biegałam z psami kładłam się na trawie, no i co teraz. ? Zdroowa. ! A miałam gorączkę(17,5stopni), kaszel, katar i ból głowy. I chorowałam tylko 3,5 dni. :razz:

Posted

darii_iia napisał(a):
A miałam gorączkę(17,5stopni),

Kurcze i z taka temperaturą ciała dożyłas dnia dzisiejszego ?????????? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Kurcze i z taka temperaturą ciała dożyłas dnia dzisiejszego ?????????? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aj, tam. :eviltong:
Paluszek zły guziczek wcisnął. :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
A ja Technikiem żywienia jestem a garnki mnie parza nawet jak na ogniu nie stoją :evil_lol:

:D:D:D to ja od razu wiedziałam ,że na nic z jedzeniem nie idę i poszłam do technikum handlowego :)
Hmm to choroba motywuje do robienia fotek :cool3:
oj ciekawe :evil_lol:

Posted

Hmm to choroba motywuje do robienia fotek :cool3:
oj ciekawe :evil_lol:
Wyszłam tylko na chwilkę:evil_lol:. Ale żałowałam, oj żałowałam jak smarkoliłam potem przez następne pół dnia ;)

Paco wacha sobie kwiatek czy go zasadzil?:eviltong:
Wąchał, ale nie kwiatki tylko ser żółty pod kwiatkami:diabloti: Z tymi grubiutkimi i krzywymi łapami raczej by nie zasadził (no chyba że kopniaka):eviltong: On potrafi tylko niszczyć, obrywać, wyrywać :) a te wyrastające tulipany niestety zdeptał:roll: musiałam zwalić winę na siebie:lol:

Posted

[quote name='kalyna']i co zdrowa już?
będą teraz fotki?
Zdrowa, zdrowa :) Ale fotek mało, bo mnie aparat wkurza i wczoraj do tego internet mi chodził jak żółw:comp26: Dzisiaj może coś lepszego napstrykam :) Na razie trochę wczorajszej Pakusiowej mordy :D
Jakie wielkie chęci ma mój pies do agilitowania:roll: Próżniak jeden:evil_lol: