Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika15 napisał(a):
Jak zacznę robić zdjęcia to nie mogę przestać, a on ma mnie dosyć :P Ale to przecież wszystko dla Was :* Musi się trochę pies pomęczyć, hihi...

Trudno, niech się męczy :diabloti: więcej fot! więcej fot!

Posted

Dziękuję za odwiedziny, bo myślałam, że nikt się już tu nie zjawi.
Ostatnio znalazłam "najstarsze" zdjęcie Paco, jakiś tydzień po kupieniu. ;) Hihi.. jaki nochal miał zadarty :P

Posted

http://img52.imageshack.us/img52/736/zdjcie025w.jpg jakby chciał zarezerwować cały dywan dla siebie :smile:
ja się staram odwiedzać i nie zaniedbywać Was :smile:

Dziękujemy :*
Ile ona miał na tym ostatnim zdjęciu?
Około 6 miesięcy :D Jeszcze starym telefonem robione :) Ale mam jeszcze kilka zdjęć jak miał około 7-8 miesięcy :) Zaraz wstawię :D

Monika, nie masz przypadkiem nieregulaminowego podpisu? ;-)
Właśnie straciłam mój podpis :P Szczerze mówiąc to wcale nie czytałam regulaminu ;) Ale zmniejszyłam już obrazek :)

Posted

Jaaaka słodka mordka :loveu: i z tymi ucholami w górze niesamowicie wygląda hihi :D
A banerek w podpisie może mieć max 100 pix. wysokości i 500 albo 640 pix szerokości...

Posted

Dziękuemy za dowiedziny :lol:
Pozdrowionka dla wszystkich :)
To galeria Paco, ale wstawię chociaż jedno zdjęcie staruszki Borci :) Nie chce mi się prowadzić dwóch galerii :eviltong:

No i Paco :P
Na kolankach najlepiej 8)

Hihi, Jakie zdziwienie.... Przecież on taki grzeczny pies i na pewno w pokera nie gra :D Dopiero teraz wiem, dlaczego tak szybko z torby znika karma :)

Posted

Bora to pies mojej babci :) Paco kilka razy się z nią spotkał, ale ona nie była za miło nastawiona do rozbrykanego laba :P W końcu ma już około 10 latek ;)

Mina po wypowiedzeniu "Idziemy na spacer?" :)

Nauczyłam Borcię komendy "siad". :D Przełamałam mit, że jak pies jest stary to niczego się już nie nauczy :P Teraz próbuję "daj łapę". Staruszce bardzo się podoba taka nauka :)

Posted

kalyna napisał(a):
Brawo :lol:
I ja też uczyłam starego psa komend :) więc na pewno da się tylko czasami trzeba dobrze wytłumaczyć co się chce od niego :)

I ja, i ja! :D
Monia, przepraszam, dawno u Ciebie nie byłam, a tu tyle świetnych zdjęć <3

Posted

[quote name='magdabroy']A ja mam takie pytanie, czy ten pies Twojej babci, to nie jest czasem wyżeł szorstkowłosy??
Wujek kupił go na giełdzie jako wyżeł :) więc w typie ;) Mi osobiście się wydaje, że Bora to typ wyżła czeskiego (fousek) :) Ale dokładnie to nie wiem. Charakter bardzo podobny do tej rasy.
Aga to zapraszam częściej :) Niestety ja coraz rzadziej wpadam, bo czasu brak :/

Mój pseudo stolik groomerski :P Grubas zaczął linieć, ale on się tym raczej nie martwi :)