Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalyna napisał(a):
ja mam z 2.0 megapikselami i wstyd, trzeb ana inny zmienić...

ja robiłam Sony ericssonem 3,2 megapikseli, ale mam też samsunga 3,2 i zdjęcia wychodzą nim o wiele gorzej:roll: może to kwestia liczby kolorów:???:
kalyna u nas w szkole niektórzy jeszcze noszą takie cegły bez aparatu;) mi to na telefonie nie zależy byle by dzwonił:evil_lol:
Dziękujemy za tak częste odwiedziny :)

Posted

a mnie wkurza, że nie zawsze aparat mam pod ręką :( a jak zrobię tym moim tel, to tylko kicha...
w sumie mój to musi jeszcze grać i dzwonić i pisać smsy :) jak narazie nic więcej nie potrzebuję.... chociaż w chwilach sesji to i net by się przydał...

Posted

kalyna napisał(a):
a mnie wkurza, że nie zawsze aparat mam pod ręką :( a jak zrobię tym moim tel, to tylko kicha...
w sumie mój to musi jeszcze grać i dzwonić i pisać smsy :) jak narazie nic więcej nie potrzebuję.... chociaż w chwilach sesji to i net by się przydał...

Moja Nokia C6 jest badziewna, ale co fakt to fakt, zdjęcia niezłe robi aparatem 5mpix ;) no i ciągle z Internetu w komórce korzystam, a Nokia C6 jest do tego wygodna, choć wadliwa.

Posted

Coś ten mój pies taki zamulony dzisiaj był jak wyszliśmy:roll:, więc....

...powolutku wybudzamy...:diabloti:

...kusimy jedzeniem i ....

...Paco podnosi głowę:eviltong:....

Posted

ten uśmiech jest Boski :)
nie martw się, bo moje też przytyły przez zimę i kondycję łapiemy, bo kiepsko było z nami :)
aa jakie duże podwórko, więc jest gdzie brykać :)

Posted

aa jakie duże podwórko, więc jest gdzie brykać :smile:

jest, jest, ale jak pies wielki brzuch ma to mu się zazwyczaj nie chce:evil_lol: Ostatnio to jak wychodzimy na dwór to mnie tylko prowadzi pod bramę żeby na spacer iść:eviltong:

Dziękujemy :)

Świetne zdjęcia. ! :smile:
Niie martw ja i moje psy też dzisija zamulamy. Wstaliśmy z łóżka o 12.00, a jak wyszliśmy na spacerek, to wszyscy się suneli po Ziemii.:lol:

O matko! o 12!:crazyeye: Ale z Was próżniaki:lol:

Ale się rozwalił :evil_lol:

No a jak:lol: Trochę mi taki spłaszczony samochód przypomina:evil_lol:

Innymi się raczej nie bawimy (no może jedną małą ze sznurkiem), bo naczytałam się, że mała piłeczka może utknąć i pies się udusi:shake: A jak je przyczepiony sznureczek to przynajmniej jakaś asekuracja;)

Posted

monika15 napisał(a):

O matko! o 12!:crazyeye: Ale z Was próżniaki:lol:

Aj tam . Spałam TYLKO 12 h. :D Byłam zdziwiona bo ja nigdy nie śpię do tej godziny i moje psy też, no ale cóż... ;) Gdy chodzę do szkoły, to wstaję 6:15. A, że wtedy miałam wolne...no, to nadrobiłam zaległości senne. :)