pralinka94 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 No proszę długo nie trzeba było czekać :) Quote
miudzioszka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [SIZE="7"]Bolek w domku To cudownie, że Boluś w domku. Z całą pewnością na ten domek zasługiwał tak jak każdy piesek, ale on to po prostu na pewno. Tak go polubiłam, że już za nim tęsknie, ale z drugiej strony bardzo się cieszę, że znalazł domek. Dziękuje za informację Quote
miudzioszka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Mały problem, jak się zmienia tytuł?? Quote
soboz4 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 musisz wejść w edycję zaawansowaną pierwszego postu i zmienić tytuł na "Bolek ma dom!!!!" Quote
miudzioszka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Dziękuje, weszłam i zmieniłam. A jak wizyta poadopcyjna od Bolka będzie i będą zdjęcia to bardzo proszę czy mógłby ktoś je włożyć na Picaso do folderu Bolka. Dziękuje Quote
Recommended Posts