Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="7"]Bolek już w domku !!!

[SIZE="5"]Bolek szuka domu !!!
[FONT="Arial Black"]Dnia 12.02.2011r. dostałam w schronisku pod opiekę szczeniaka w typie boksera. Ma on ok.6 miesięcy i jest bardzo energicznym psem. Pewna dziewczyna którą spotkałam na spacerku z nim mówiła, że w poprzednią sobotę go miała i nazwała go Bolek. W szczeniarni jak na razie był sam więc bardzo przydał by mu się domek z kochającą rodzinką. Troszeczkę ciągnie na smyczy i uwielbia się bawić. Przy nauce komend dawałam mu paróweczki które bardzo mu posmakowały. Dostał ćwiartki, ale od razu je połykać więc chyba lepiej połowe albo cały plasterek parówki. Na początku bardzo się bał, ale po chwili już się do mnie przyzwyczaił. Jak oddałam go do szczeniarni to trochę piszczał i to dowód, że bardzo potrzebuje domku. Tutaj jego zdjęcia:

Kontakt w sprawie adopcji:
Bożena Sobieszek
soboz4@gmail.com
503-364-290[/FONT]

Zrobiłam wizytówkę schroniska. Mam nadzieję, że się spodoba

Posted

Co do kontaktu to podaj do mnie, nie chciałabym żeby do Ciebie dzwonili obcy ludzie, poczekajmy z tym aż skończysz przynajmniej 16 lat. Jeżeli ktoś do mnie zadzwoni i będzie zainteresowany Bolkiem dam Ci znać i poproszę go do schroniska, gdzie również się z nim spotkasz.

Bożena Sobieszek
soboz4@gmail.com
503-364-290

Posted

[SIZE="5"][SIZE="7"]Treść do ogłoszeń

[SIZE="5"]
Bolek szuka domku !!!
Cześć, jestem Boluś. Mam zaledwie ok. 6 miesięcy i siedzę w schronisku. Jestem mojej opiekunce do kolan i wyrosnę duży. Jak z moją opiekunką wychodzimy na spacerki to spotykamy dużo fajnych piesków i ludzi którzy mnie głaszczą za uszkiem – tam gdzie najbardziej lubię. Jestem żywiołowy i uwielbiam się bawić. Cieszę się gdy dostaje piłeczkę bo ona tak fajnie mi obok łapek przelatuję. W szczeniarni na razie jestem sam i trochę mi smutno więc czekam na cieplutki dom i ludzi którzy naprawdę mnie po kochają.

Bożena Sobieszek
soboz4@gmail.com
503-364-290

Zrobiłam to ponieważ jedna dziewczyna mnie o to prosiła a przy okazji jakby ktoś miał czas i by chciał to proszę o ogłaszanie tego psiaka. Dziekuje

Posted

[SIZE="7"]Możliwe, że Bolek znalazł dom
Bardzo dziękuje za te ogłoszenia. Mam bardzo dobrą wiadomość. Pani Bożenka jutro(czwartek 17 luty) sprawdzi czy Boluś jest w schronisku bo na stronce schroniska już go nie ma. Mam nadzieję, że jutro otrzymam od pani Bożenki dobrą wiadomość. Napiszę też jutro wieczorem na dogomanii czy Boluś ma domek czy nie. Jak usłyszałam od pani, że możliwe, że jest w domku to tak się ucieszyłam i bardzo bym chciała choć nie wiem czy mogę i zależy kiedy iść na wizytę przedadopcyjną czy poadopcyjną, nie wiem dokładnie, ale słyszałam, że coś takiego piszą na forum psiwolontariusz. Jeszcze raz bardzo Ci pralinko dziękuje i może to dzięki tobie, albo inaczej dzięki nam Boluś znalazł domek. Dziękuje bardzo i jutro dam znać jak tam z Bolusiem