Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:no po prostu się w nim zakochalam i to po same uszy:oops::loveu:
Codziennie oglądam jego zdjęcie na stronie hodowcy:razz:
Codziennie sprawdzam czy aby go ktoś nie kupil:razz:
Jak go tylko zobaczylam to sie w nim zakochalam:loveu: i nie moge przestać o nim mysleć:shake: juz nie wyrabiam bo myślę i myśle i myślę:shake:
Bardzo chciala bym go kupić,ale........
jest psem........a ja mam już sunie na stanie:razz:
jest szczeniakiem........a ja mam pótoraroczne dziecko:shake:
Ale.......ja go kocham no po prostu nie moge bez niego:placz:
Wiem wiem zaraz powiecie mi,że nie dam rady,że to obowiązek,że to poświęcenie i i i i i i i ,ale on mną tak zakręcil i zawladną moim sercem,że nie mogę o nim przestać myśleć:loveu::placz:
Tak,chcialam sie komuś wyżalić i powiedzieć to komuś nareszcie:placz:
Mam nadzieje,że mnie rozumiecie co czuję:roll:

Posted

No i masz problem z głowy.Drugi pies w tej chwili,szczeniak,to naprawdę byłby nienajlepszy pomysł...
Poczekaj,aż synek podrośnie i wtedy sprowadzisz do domu drugą sunię.

Ja sobie zawsze powtarzam - nie ma tego z tego co by na dobre nie wyszło...choć w danej chwili może się wydawać zupełnie inaczej...

Posted

[quote name='cockermanka']No i masz problem z głowy.Drugi pies w tej chwili,szczeniak,to naprawdę byłby nienajlepszy pomysł...

Jezzmam:No wiem ,ale on jest no sama wiesz,no taki ......eh ...:loveu:

Poczekaj,aż synek podrośnie i wtedy sprowadzisz do domu drugą sunię.

Jezzmam:Nie wiem czy chciala bym drugą sunie.... chyba jednak wolala bym mieć "parkę" :roll:

Ja sobie zawsze powtarzam - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...choć w danej chwili może się wydawać zupełnie inaczej...
Jezzmam:Po tej wiadomości,że jest sprzedany jest mi smutno,ale może masz i racje Cockermanko...,ale wiesz jak to jest jak psiak Ci serduchem zawladnie:placz:

Posted

Ten pies cos w sobie ma... ja rowniez sie w nim zakochalam i namawialam mame... tata nawet sie nad nim zastanawial ale nie mialby dla niego teraz tyle czasu i psiaka wezmie pozniej... w sumie faktycznie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo bede tate namawiac na importa ;)

Posted

Dinusia napisał(a):
w sumie faktycznie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo bede tate namawiac na importa ;)

A w czy "import" jest lepszy od "polaka psa"??

Posted

Dinusia napisał(a):
Heh no za granica w dobrych hodowlach takich jak np z Vejminku sa ladniejsze psy od naszych ;)

Acha..czyli nasze psy z dobrych hodowli są "be"..a wszystkie importy "cacy"....oj,coś to chyba nie tak....:diabloti: - chyba zbytnio uogólniasz i upraszczasz temat...:angryy:

Posted

cockermanka napisał(a):
Acha..czyli nasze psy z dobrych hodowli są "be"..a wszystkie importy "cacy"....oj,coś to chyba nie tak....:diabloti: - chyba zbytnio uogólniasz i upraszczasz temat...:angryy:

Oczywiscie ze nasze nie sa "be" bo niektore ladniejsze od importow... ;) a poza tym mowie tutaj o dobrych importach bo nie wszystkie sa ladne... ale przewaznie ludzie kryja importami np.Xanthos, Giorgio, Martin, Jeff... Ale u nas tez sa fajne reproduktory z dobrych hodowli np. Bleper'sy ;)rzeczywiscie za bardzo uogolnilam ;) poprostu chodzilo mi o to ze bede namawiac tate na jakiegos fajnego importa z dobrej hodowli za granica ;)