Jump to content
Dogomania

Nie ma tragicznej historii...."po prostu" psy traca dom....Piekne,mlode brodacze !

Recommended Posts

Posted

Dzieci nie są takie złe, ale ja też uważam, że bezpieczniej jak juz trochę podrośnięte i najważniejsze żeby były nauczone życia z psem. Taki dzieciak jest fajnym kompanem zabaw i życia dla psa, pod warunkiem że ma rodziców na poziomie to wtedy są same korzyści.
Zrobię cudeńkom allegro wieczorkiem.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieci są takie, jacy są rodzice ;) Jeśli w domu panuje wzajemny szacunek i rozwiązywanie konflików nie odbywa się za pomocą siły, to i dzieci rosną na empatycznych, dobrych ludzi.
A kontakt ze zwierzęciem, opieka nad nim (pod czujnym okiem mądrego dorosłego), to samo dobro.
Toż nie dzieci przywiązują psy do drzew lub robią inne straszne rzeczy mówiąc, że piesek np. uciekł (chcąc się pozbyć zwierzaka) - oczywiście są i dzieci pastwiące się na zwierzakami, ale jest to najczęściej podpatrzone zachowanie u starszych :(
Kudłaczki, hop do góry - niech Was wypatrzy Najlepszy z Domków :)

Posted

Kuchnia Felek, czekam i czekam na ten tekst do ściągnięcia i nic.'Może ktoś mi pomoże z tekstem, to bym siadla do ogłoszeń. Bo ja piszę raczej takie nie łapiące za serce, suche teksty

Posted

Ja z tekstami tez jestem kiepska...szczegolnie,ze tu chyba nie ma co wymyslac historii chwytajacej za serce....mysle,ze ogloszenia z informacjami o psiakach musza wystarczec.

Psiak podobno urodzil sie bez ogonka.

Posted

Piękna Trejsi i jej syn Leon szukają domów. Trejsi ma ok 1,5 roku. Jest łagodną i przyjaźnie nastawioną do wszystkiego sunią. Kocha ludzi i kontakt z nimi, wniesie wiele radości do nowego domu. Niestety jej aktualny właściciel chce psa do pilnowania i Trejsi ze swoim anielskim usposobieniem się do tego nie nadaje. Leon jest 3 miesięcznym przestraszonym psim dzieckiem. Jeszcze nikt go nie pokochał i maluch czuje się zagubiony w tym wielkim świecie. Potrzebuje poczucia bezpieczeństwa i miłości. Jeżeli któreś z nich chwyciło Cię za serce zadzwoń: (...)

Posted

karusiap napisał(a):
Tak,choc w takim wypadku wskazane by Trejsi poszla do domu jako druga.

To już Sobie będziecie "kierować ruchem" Ja podaję Karolinko Twój numer tel.?

• 2 weeks later...
Posted

Jak mi się przewali nawal roboty - czyli pewnie jutro do poludnia jeszcze popstrykam trochę ogłoszeń.
Nie wiem co to taki zastój się zrobił - o "moją" Dorcię bylo sporo telefonów, ale niestety nic z nich nie wynikało, a teraz od jakiegoś czasu też jest kompletna cisza :-(