Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz to juz tylko lepiej musi być :Cool!: kochany psiaczek,blizny zagoją się żeby tylko w pamięci nic nie pozostało..:roll: najważniejsze ze juz w swoim domku dupcię grzeje:bigcool:

Posted

Jasza napisał(a):
Mamo....nie mogę...
Ukłony dla nowych przyjaciół Lucky'ego.
A dla niego samego - uściski. Całus w ten cudny nos.

Płakać się chce.
Trochę jeszcze z żalu, ale już troszkę ze szczęścia.
O!Tak właśnie bym napisała:)Jestem pod wrażeniem.Dziękuję!

Posted

Wspaniali ludzie!!! Super domek!! Będzie dobrze, psinka ma wolę życia a to najważniejsze. Powoli, powoli dojdzie do siebie. A popryedniemu wađcicielowi na starođ los si odwdzięczy, jestem tego pewna! Szkoda tylko, że nie będzie wiedział dlaczego!

Posted

Do tej pory nie widziałam równie zagłodzonego psa z kośćmi miednicy na wierzchu :shake:. Cudownie, że tak szybko znalazł nowy dom, mam nadzieję, że już niedługo będziemy mogli oglądać całkiem innego psa. Wyrazy wdzięczności i szacunku dla ludzi, którzy zdecydowali się na opiekę i przygarnęli Lucky'ego.
(widzę 4 zbanowanych użytkowników udzielających się na tym wątku :crazyeye: - co się stało?)

Posted

lezka sie w oku kreci, ale to ze szczescia wiec moze :multi: wspaniali ludzie, ktorzy dali mu kochajacy domek :kiss_2:, w koncu zazna ciepla i milosci , teraz niech szybciutko zdrowieje.

Posted

z tego co się orientuje, to, że tylu zbanowanych jest na tym wątku, bezpośredniej przyczyny trzeba szukać na wątku o spalonym Kubie.
Jak patrzę na tego haskacza... jacy ludzie potrafią być okrutni....

Posted

dzisiaj w tvp kraków podczas reportażu z marszu przeciwko przemocy nad zwierzętami w krakowie pokazywali tego psiaka i mówili o nim. może to ruszy sumienie ludzi i wreszcie zrozumią, że zwierze też czuje!!
a co u Lucky'ego ? :D

Posted

Też jestem ciekawa. Dobrze że w telewizji sporo na te tematy ostatnio. Zwłaszcza w TVN Uwaga ten cykl "zwierzęta sa jak ludzie - czują". Chociaż nie zgadzam się z tytułem. Zwierzeta nie są ja ludzie. Ludzie są znacznie gorsi niestety:(

Posted

Mysza2 napisał(a):
Też jestem ciekawa. Dobrze że w telewizji sporo na te tematy ostatnio. Zwłaszcza w TVN Uwaga ten cykl "zwierzęta sa jak ludzie - czują". Chociaż nie zgadzam się z tytułem. Zwierzeta nie są ja ludzie. Ludzie są znacznie gorsi niestety:(

Niestety....

Posted

Od niedzieli nie widziałam Luckiego bo tam nie byłam. Wiem że przybiera na wadze i wygląda lepiej. W sobotę albo niedziele była tam TV ale też nie powiem dokładnie jaka. Mam zamiar wybrać się w sobote lub niedziele i jak uda mi sie to zrobic zdjęcia i dowiedzieć sie czegoś więcej. Podobno dużo sika i znaczy teren, ale jest chyba zadowolony, z poprzednich obserwacji zauważylam że stale by coś jadł. Świetnie zna drogę do kuchni, z Zadra się juz zaprzyjaźnił.

Posted

Widziałam dzisiaj Luckiego. Zdjęć e zrobiłam bo było juz ciemno. Wrócił od weta gdzie mial badanie, między innymi krwi. Znowu sie poprawił male ranki zniknęły, a duża na biodrze jest już mała. Przybrał na wadze waży teraz 21 kg. W abażurku juz nie chodzi. Odrasta mu sierść ma taki meszek. Kości jeszcze sterczą ale nie sa takie ostre a i udo jakby grubsze. Sierść mu wychodzi ale jest nieprzyjemna w dotyku taka szorstka. Pewnie mowa będzie już lepsza. Cały czas patrzy tylko co by zjeść i pierwszy jest w kuchni. Molestuje Zadrę. Nadal leje w mieszkaniu, Nie wiem dlaczego tak robi. Podobno jak wraca ze spaceru gdzie wydawałaby się że już wszystko wylał przychodzi do domu i leje sporą kałużę. Pije wodę i zaraz po wypiciu czy jedzeniu leje i to spore ilości. Merda już ogonkiem widać że jest zadowolony. Ostatnio dorwał się do worka z karmą i razem z Zadrą dosyć sporo zjedli.

Posted

Chyba jeszcze nie wie, że jedzenia to mu nigdy nie zabraknie...
Cieszę się, że przytył.
Widzieć metamorfozę takiego psa - bezcenne uczucie.