Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Bo jak już bezpieczny, zaopiekowany i kochany na dodatek, to cioteczki rozbiegły się ratować kolejne biedaki....

Co prawda ,to prawda.Tyle ich jeszcze ,a wciaz przybywa wiecej .To straszne.

Posted

Bardzo dobry pomysł z tym ogoleniem włosków, lepiej się wszystkie rany goić będą. Widziałam w TV reportaż o Lakim, normalnie czasami to przydałby się kałach na takich zwyrodnialców.

Posted

Wczoraj zrobiłam kilka zdjęć. Jak znajdę czas to wstawię. Ta ranka na boku to brodawka która wet usunie jak Lacki się wzmocni, bo to trzeba w znieczuleniu. Teraz jak nie ma futra to to rozlizuje. Kołnierza nie ma zakładanego bo porobiły mu się od niego obtarcia. Jest zadowolony, w mieszkaniu juz się nie załatwia.

Posted

Lacky, nie ten sam, poprawił sie niesamowicie. Nosek juz sie ładnie ofutrzył, ma śliczne niebieskie oczy, jest radosny. Jak futro odrośnie to nikt go nie pozna.

Posted

CUUUUDNIE WYGLĄDA!!!!

Pozwoliłam sobie zrobić małe porównanie! Jednak istnieją dobrzy ludzie na tym świecie!! Pokłony dla nowych włascicieli Luckiego!

Posted

[quote name='brazowa1']Brawa dla KTOZ!

Opiekunowie kochają Luckiego?

I dla lekarzy..
Za każdym razem: wystarczy jeden gnojek żeby psa skrzywdzić tak bardzo,
i tylu ludzi którzy stają na rzęsach, wkładają całe serce w to co robią, żeby pies mógł żyć i być szczęśliwy...