zachary Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bo jak już bezpieczny, zaopiekowany i kochany na dodatek, to cioteczki rozbiegły się ratować kolejne biedaki.... Quote
Javena Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 zachary napisał(a):Bo jak już bezpieczny, zaopiekowany i kochany na dodatek, to cioteczki rozbiegły się ratować kolejne biedaki.... Co prawda ,to prawda.Tyle ich jeszcze ,a wciaz przybywa wiecej .To straszne. Quote
Cypryda Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Nie widziałam jeszcze Luckiego po wizycie u Ra ale mam zdjęcia od koleżanki Quote
Merys Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Nie no, w zyciu bym go nie poznala, wyglada wspaniale. Jeszcze raz uklony dla nowych wlascicieli :) Quote
zachary Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Tak, wygląda pięknie! Widać,że trafił we wspaniałe ręce....A te dziury na kościach biodrowych zarosły, a były tak koszmarne..... Quote
Rumi. Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 O mój Boże w życiu bym go nie poznała, śliczny i jest :loveu: Wygląda jak zupełnie inny pies Quote
ewunian Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Wstawcie go na Metamorfozy... Bo niektórzy ludzie na DGM już wątpią w sens pomocy zwierzakom.... Quote
paoiii Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Niesamowite!!!!!! w zyciu bym go nie poznała!!!!!!!!! Jest w świetnej formie!! wygląda jak szczeniak :D PIĘKNYYY! Quote
diatryma Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Bardzo dobry pomysł z tym ogoleniem włosków, lepiej się wszystkie rany goić będą. Widziałam w TV reportaż o Lakim, normalnie czasami to przydałby się kałach na takich zwyrodnialców. Quote
kaskadaffik Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Pięknie misiu wygląda, taki "ożywiony", wcześniej jak martwy na żywo... Quote
Cypryda Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wczoraj zrobiłam kilka zdjęć. Jak znajdę czas to wstawię. Ta ranka na boku to brodawka która wet usunie jak Lacki się wzmocni, bo to trzeba w znieczuleniu. Teraz jak nie ma futra to to rozlizuje. Kołnierza nie ma zakładanego bo porobiły mu się od niego obtarcia. Jest zadowolony, w mieszkaniu juz się nie załatwia. Quote
Merys Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Kolejna Bida :( http://www.dogomania.pl/threads/205200-Zag%C5%82odzony-owczarek-niemiecki-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/page5 Quote
Cypryda Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Lacky, nie ten sam, poprawił sie niesamowicie. Nosek juz sie ładnie ofutrzył, ma śliczne niebieskie oczy, jest radosny. Jak futro odrośnie to nikt go nie pozna. Quote
paoiii Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 CUUUUDNIE WYGLĄDA!!!! Pozwoliłam sobie zrobić małe porównanie! Jednak istnieją dobrzy ludzie na tym świecie!! Pokłony dla nowych włascicieli Luckiego! Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Asior napisał(a):boże, podmienili psa :crazyeye: tez tak sobie pomyslalam ,trzeba by go dac na metamorfozy ale ja niestety nie umiem Quote
Agata P Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Przyszłam na wątek z metamorfoz ,nie mogę uwierzyć ,że to ten sam pies:crazyeye: Quote
brazowa1 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Brawa dla KTOZ! Opiekunowie kochają Luckiego? Quote
Jasza Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='brazowa1']Brawa dla KTOZ! Opiekunowie kochają Luckiego? I dla lekarzy.. Za każdym razem: wystarczy jeden gnojek żeby psa skrzywdzić tak bardzo, i tylu ludzi którzy stają na rzęsach, wkładają całe serce w to co robią, żeby pies mógł żyć i być szczęśliwy... Quote
kinga_kinga7 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 wygląda cuuuuuuudownie:loveu::loveu: zupełnie inny psiak:crazyeye: Quote
Recommended Posts