robkowa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Julia chce zabrac boksery do hotelu w Lublinie do czasu wyjazdu z Lublina do Szczecina ze wzgledu na stan zdrowia jednego z bokserów, jest bardzo wychudzony. Wczoraj wyslalam zdjecia z opisem psow. Julia bedzie sponsorowac pobyt psow w hotelu. Rozmawialam dzis z kierownikiem schroniska, zawiezie psy z Zamościa do Lublina. Quote
boksiedwa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 wreszcie jakieś swiatełko w tunelu dla tych bidulek Quote
bigos Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Magda - Zamość']Mam super wiadomość! Dostałam maila od Julii, jej znajomy w najblizszym czasie będzie jechał w okolice Lublina więc może zabrać psy do Szczecina. Pozostaje znaleźć transport z Zamościa do Lublina (100 km) i zgrać z terminem przyjazdu kolegi Julii Ogromne podziękowania dla Julii:Rose: Nie tylko pomaga w znalezieniu im domków ale i w transporcie az z Lublina do Szczecina Jutro będę miala nowe zdjecia i dokladniejsze inf o bokserach potrzebne przy adopcji psiakow Kurczę, bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. Mi Julia także pomogla w transporcie Skierki z Poznania do Szczecina:multi::multi::multi: Julia chce zabrac boksery do hotelu w Lublinie do czasu wyjazdu z Lublina do Szczecina ze wzgledu na stan zdrowia jednego z bokserów, jest bardzo wychudzony. Wczoraj wyslalam zdjecia z opisem psow. Julia bedzie sponsorowac pobyt psow w hotelu. Rozmawialam dzis z kierownikiem schroniska, zawiezie psy z Zamościa do Lublina. Cosik wiadomo? Czy boksie w hotelu??? Julia dziękuję za pomoc:buzi::buzi::buzi: Quote
Biedronka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Dostałam wiadomość, że wczoraj boksio nr 3 pojechał do Lublina do kliniki. Podróż zniół dzielnie. Okazało sie ze nie ma wiecej niż 3 lata:) Będzie zbadany i leczony :-) Quote
mariee Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Biedronka w ktorej klinice jest boksio LCMW ? Quote
robkowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 bokser najbardziej potrzebujacy pomocy pojechal do hotelu do Lublina, bokser nr 2 zostal dzis adoptowany do dobrego domu. w Zamosciu pozostal mix boksera Quote
robkowa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Pisałam do Julii z pytaniem gdzie dokladnie jest boksio odpisała ze w hotelu przy klinice ale ul. nie zna. Czekam na wiadomość, Julia miała się skontaktować z Olą, która odbierała boksera ze schroniska. Jeśli tylko coś wiecej będę wiedziała napiszę Quote
robkowa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Boksio jest w Klinice Małych Zwierząt na Stefczyka, dzwoniłam tam, miewa się dobrze, jest jeszcze trochę wychudzony, miał zmiany skórne ale wszystko jest już na dobrej drodze do wyzdrowienia Jeśli chodzi o mix boksera, Marta była dziś w schronisku, z boksiem wszystko w porządku Jeszcze zapomniałam dodać że ten bokser, który został niedawno adoptowany trafił do bardzo dobrego domu, z ogrodem Quote
bigos Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 to tylko ten boksio, który jest w klinice jedzie do Julii??? Quote
robkowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Jeszcze mix boksera, czeka w tej chwili w schronisku, dobrze znosi warunki schroniskowe, jest zdrowy, nie jest mu potrzebna taka pomoc jak w przypadku boksia ktory jest w klinice Z boksiem, ktory jest w klinice tez juz wszystko jest w porzadku, teraz tylko oba pieski czekają na transport Quote
bigos Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Magda - Zamość napisał(a):Jeszcze mix boksera, czeka w tej chwili w schronisku, dobrze znosi warunki schroniskowe, jest zdrowy, nie jest mu potrzebna taka pomoc jak w przypadku boksia ktory jest w klinice Z boksiem, ktory jest w klinice tez juz wszystko jest w porzadku, teraz tylko oba pieski czekają na transport Super:multi::multi::multi: Quote
Biedronka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Czyli kiedy boksie będą mogły jechać? Quote
robkowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Na razie nie wiadomo kiedy będą jechały do Niemiec, jeśli tylko będę wiedziała napiszę Quote
robkowa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 W tym tygodniu został zabrany boksio z hoteliku do Szczecina, nie wiem czy jest w Szczecinie czy już pojechał do Niemiec MIx boksera, który był w schronisku, został jakieś 2 tyg temu adoptowany Jeśli dowiem się czegoś więcej napiszę Quote
robkowa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dostałam maila od Julii, boksio jest teraz w Bremen w organizacji, jest dalej leczony bo okazało się że ma grzybicę. Poza tym jest wszystko Ok, jest pod dobrą opieką rodziny przejściowej i czeka na adopcję Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Boksiu wyleczony??? jakies wieści? od dawna taka cisza.... Quote
Recommended Posts