Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julia chce zabrac boksery do hotelu w Lublinie do czasu wyjazdu z Lublina do Szczecina ze wzgledu na stan zdrowia jednego z bokserów, jest bardzo wychudzony. Wczoraj wyslalam zdjecia z opisem psow. Julia bedzie sponsorowac pobyt psow w hotelu.
Rozmawialam dzis z kierownikiem schroniska, zawiezie psy z Zamościa do Lublina.

Posted

[quote name='Magda - Zamość']Mam super wiadomość!
Dostałam maila od Julii, jej znajomy w najblizszym czasie będzie jechał w okolice Lublina więc może zabrać psy do Szczecina. Pozostaje znaleźć transport z Zamościa do Lublina (100 km) i zgrać z terminem przyjazdu kolegi Julii
Ogromne podziękowania dla Julii:Rose:
Nie tylko pomaga w znalezieniu im domków ale i w transporcie az z Lublina do Szczecina
Jutro będę miala nowe zdjecia i dokladniejsze inf o bokserach potrzebne przy adopcji psiakow

Kurczę, bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy.
Mi Julia także pomogla w transporcie Skierki z Poznania do Szczecina:multi::multi::multi:

Julia chce zabrac boksery do hotelu w Lublinie do czasu wyjazdu z Lublina do Szczecina ze wzgledu na stan zdrowia jednego z bokserów, jest bardzo wychudzony. Wczoraj wyslalam zdjecia z opisem psow. Julia bedzie sponsorowac pobyt psow w hotelu.
Rozmawialam dzis z kierownikiem schroniska, zawiezie psy z Zamościa do Lublina.

Cosik wiadomo?
Czy boksie w hotelu???
Julia dziękuję za pomoc:buzi::buzi::buzi:

Posted

Dostałam wiadomość, że wczoraj boksio nr 3 pojechał do Lublina do kliniki. Podróż zniół dzielnie. Okazało sie ze nie ma wiecej niż 3 lata:)
Będzie zbadany i leczony :-)

Posted

Pisałam do Julii z pytaniem gdzie dokladnie jest boksio odpisała ze w hotelu przy klinice ale ul. nie zna. Czekam na wiadomość, Julia miała się skontaktować z Olą, która odbierała boksera ze schroniska. Jeśli tylko coś wiecej będę wiedziała napiszę

Posted

Boksio jest w Klinice Małych Zwierząt na Stefczyka, dzwoniłam tam, miewa się dobrze, jest jeszcze trochę wychudzony, miał zmiany skórne ale wszystko jest już na dobrej drodze do wyzdrowienia

Jeśli chodzi o mix boksera, Marta była dziś w schronisku, z boksiem wszystko w porządku

Jeszcze zapomniałam dodać że ten bokser, który został niedawno adoptowany trafił do bardzo dobrego domu, z ogrodem

Posted

Jeszcze mix boksera, czeka w tej chwili w schronisku, dobrze znosi warunki schroniskowe, jest zdrowy, nie jest mu potrzebna taka pomoc jak w przypadku boksia ktory jest w klinice
Z boksiem, ktory jest w klinice tez juz wszystko jest w porzadku, teraz tylko oba pieski czekają na transport

Posted

Magda - Zamość napisał(a):
Jeszcze mix boksera, czeka w tej chwili w schronisku, dobrze znosi warunki schroniskowe, jest zdrowy, nie jest mu potrzebna taka pomoc jak w przypadku boksia ktory jest w klinice
Z boksiem, ktory jest w klinice tez juz wszystko jest w porzadku, teraz tylko oba pieski czekają na transport

Super:multi::multi::multi:

Posted

W tym tygodniu został zabrany boksio z hoteliku do Szczecina, nie wiem czy jest w Szczecinie czy już pojechał do Niemiec
MIx boksera, który był w schronisku, został jakieś 2 tyg temu adoptowany
Jeśli dowiem się czegoś więcej napiszę

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam maila od Julii, boksio jest teraz w Bremen w organizacji, jest dalej leczony bo okazało się że ma grzybicę. Poza tym jest wszystko Ok, jest pod dobrą opieką rodziny przejściowej i czeka na adopcję

• 11 months later...