xmartix Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 no to super, przepraszam że się nie odzywałam ale nie mam sprawnego kompa, może jutro już będzie ok Quote
terierfanka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='kora78']bedzie mial szelki, bedzie spal w lozku, bedzie mial kawalek ogrodka swoj, z kwiatkami i opalanie na sloneczku, bedzie wykasrowany i usuniete przestale mleczaki, bedzie jadal lepiej, niz jego pancio ;) bedzie sam w domu 8godz zostawal, ale to bedzie mial zrewanzowane :) a na wakacje bedzie jezdzil do Sławy, nad jezioro, rok w rok[/QUOTE] kurcze, może by ta Pani mnie jeszcze wzięła? na wykastrowanie się nie zgodzę, ale reszta... bajka :) Quote
Edi100 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='ulvhedinn']W czwartek pani przyjeżdża po młodego :)[/QUOTE] Hurra!:) Szczęsliwości:) A ja doły łapie i kłopot za kłopotem...:( Musze cos wymysleć bo źle skończę, ech:( Quote
ulvhedinn Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Tosiek pojechał..... chlip, chlip, hurra!!!!!!! ;) Państwo bardzo fajni, przyjechali ze smyczką i szelkami, wysłuchali miliona moich rad i napomnień i zaprosili do odwiedzin poadopcyjnych ;) Quote
terierfanka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Edi - masz pełna skrzynkę, ten gość ode mnie twierdzi, że się nie zna na takich junkersach... Ulv - czy Lalka jest już na 100% zaklepana? Mówiłaś, że ktoś ją ma brać tylko za jakiś czas dopiero, tak? Quote
Edi100 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='terierfanka']Edi - masz pełna skrzynkę, ten gość ode mnie twierdzi, że się nie zna na takich junkersach... Ulv - czy Lalka jest już na 100% zaklepana? Mówiłaś, że ktoś ją ma brać tylko za jakiś czas dopiero, tak? Już odblokowałam. Jestem jak pisałam z doskoku na dogo:( Junkers naprawiony. Pan policzył chyba ulgowo bo 80zł i działa! Jedna malutka wraca nam z adopcji. Nie chcą jej:( Martwię się bo ona jeszcze tam w DS:( xmartix dzwoniła i nic wiecej nie wiem:( Quote
Edi100 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='ulvhedinn']Tosiek pojechał..... chlip, chlip, hurra!!!!!!! ;) Państwo bardzo fajni, przyjechali ze smyczką i szelkami, wysłuchali miliona moich rad i napomnień i zaprosili do odwiedzin poadopcyjnych ;)[/QUOTE] Hura hura hura!!!!! Quote
NikaEla Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='ulvhedinn']Tosiek pojechał..... chlip, chlip, hurra!!!!!!! ;) >[/QUOTE] Super! Super!!!! Quote
Poker Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Edi100']Już odblokowałam. Jestem jak pisałam z doskoku na dogo:( Junkers naprawiony. Pan policzył chyba ulgowo bo 80zł i działa! Jedna malutka wraca nam z adopcji. Nie chcą jej:( Martwię się bo ona jeszcze tam w DS:( xmartix dzwoniła i nic wiecej nie wiem:([/QUOTE] która malutka? dlaczego jej nędznicy nie chcą? Quote
Edi100 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Poker']która malutka? dlaczego jej nędznicy nie chcą?[/QUOTE] Melunia wróciła... bo wet powiedział ze duża urośnie... Quote
NikaEla Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Magda mówiła, że dzwoniła do niej pani od Togusia/Tośka. Psiak nie odstępuje jej na krok. Quote
Edi100 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Nikaragua']Magda mówiła, że dzwoniła do niej pani od Togusia/Tośka. Psiak nie odstępuje jej na krok.[/QUOTE] Kocha znaczy:) Kochani jestem dziś w Żmigrodzie. Zasmarkana, zakichana ale jestem. Pozaglądam tu i ówdzie... Quote
NikaEla Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Edi100']Kocha znaczy:) Kochani jestem dziś w Żmigrodzie. Zasmarkana, zakichana ale jestem. Pozaglądam tu i ówdzie...[/QUOTE] Obyś nic nie znalazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Edi100 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Nikaragua']Obyś nic nie znalazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Nie, nie na działkę podejrzeć i do Pana Józka. Quote
Edi100 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Nikaragua']I jak tam w Żmigrodzie? W porządku?[/QUOTE] Wszystko prawie dobrze. Prawie, bo muszę się wstawic za jednym piesem, co ma "dom", tylko ludzia powaleni... Dam radę! Quote
NikaEla Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Edi wiem, że dasz radę :) :) :) dzielna dziewczyna z Ciebie :) :) :) Quote
Poker Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Edi100']Melunia wróciła... bo wet powiedział ze duża urośnie...[/QUOTE] walnięcie ludzie, niech sobie małego pluszaka kupią ,na pewno nie urośnie. Quote
NikaEla Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Poker']walnięcie ludzie, niech sobie małego pluszaka kupią ,na pewno nie urośnie.[/QUOTE] Wydaje mi się , ze odpowiedź LILUtosi można tu przytoczyć. [quote name='LILUtosi']Mela już u mnie. Pani była dziś u weta i lekarz powiedział że sunia będzie duża. A Pani mieszka na 4 pietrze i my myśli o przyszłości, że stawy na starość, że a nuż będzie trzeba nosić i że ona nie da rady dużego psa. Myślę że mądrze postąpiła. W sumie cały czas była mowa że będą średnie i syn tym się kierował wybierając psa dla niej.[/QUOTE] Quote
NikaEla Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dostałam mail od Pani Togusia: Witam Jest super, śpi ze mną hiihihii................na razie wziełam kilka dni urlopu, ale we wtorek wracam do pracy, martwie się:( ponieważ jak wychodzę to płacze, cały czas chodzi za mną..............troszkę boi sie mężczyzn w moim domu, chyba ktoś go bardzo krzywdził, mam nadzieje, że przyzwyczai się:) pozdrowionka:) Quote
NikaEla Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Jeszcze drugi mail: zapomniałam dopisać, że chwalę się Togusiem i pokazuje go wszystkim moim znajomym ;) jeszcze jedno jest prawdziwym łakomczuchem i lubi szyneczkę:) pozdrawiam Quote
NikaEla Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 O tak, wieści super i "moje" imię zostało. Ten Toguś to mniejsza wersja mojej Niki i dlatego tak blisko leży mojemu sercu :oops: Quote
Javena Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Czy ta maleńka sunia ma juz domek? Szukam dla pewnej pani małego pieska do bloku. Quote
Recommended Posts