Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']bedzie mial szelki, bedzie spal w lozku, bedzie mial kawalek ogrodka swoj, z kwiatkami i opalanie na sloneczku, bedzie wykasrowany i usuniete przestale mleczaki, bedzie jadal lepiej, niz jego pancio ;)
bedzie sam w domu 8godz zostawal, ale to bedzie mial zrewanzowane :) a na wakacje bedzie jezdzil do Sławy, nad jezioro, rok w rok[/QUOTE]
kurcze, może by ta Pani mnie jeszcze wzięła? na wykastrowanie się nie zgodzę, ale reszta... bajka :)

Posted

[quote name='ulvhedinn']W czwartek pani przyjeżdża po młodego :)[/QUOTE]
Hurra!:) Szczęsliwości:)
A ja doły łapie i kłopot za kłopotem...:( Musze cos wymysleć bo źle skończę, ech:(

Posted

Tosiek pojechał..... chlip, chlip, hurra!!!!!!! ;)

Państwo bardzo fajni, przyjechali ze smyczką i szelkami, wysłuchali miliona moich rad i napomnień i zaprosili do odwiedzin poadopcyjnych ;)

Posted

Edi - masz pełna skrzynkę, ten gość ode mnie twierdzi, że się nie zna na takich junkersach...
Ulv - czy Lalka jest już na 100% zaklepana? Mówiłaś, że ktoś ją ma brać tylko za jakiś czas dopiero, tak?

Posted

[quote name='terierfanka']Edi - masz pełna skrzynkę, ten gość ode mnie twierdzi, że się nie zna na takich junkersach...
Ulv - czy Lalka jest już na 100% zaklepana? Mówiłaś, że ktoś ją ma brać tylko za jakiś czas dopiero, tak?
Już odblokowałam. Jestem jak pisałam z doskoku na dogo:( Junkers naprawiony. Pan policzył chyba ulgowo bo 80zł i działa!
Jedna malutka wraca nam z adopcji. Nie chcą jej:( Martwię się bo ona jeszcze tam w DS:( xmartix dzwoniła i nic wiecej nie wiem:(

Posted

[quote name='ulvhedinn']Tosiek pojechał..... chlip, chlip, hurra!!!!!!! ;)

Państwo bardzo fajni, przyjechali ze smyczką i szelkami, wysłuchali miliona moich rad i napomnień i zaprosili do odwiedzin poadopcyjnych ;)[/QUOTE]
Hura hura hura!!!!!

Posted

[quote name='Edi100']Już odblokowałam. Jestem jak pisałam z doskoku na dogo:( Junkers naprawiony. Pan policzył chyba ulgowo bo 80zł i działa!
Jedna malutka wraca nam z adopcji. Nie chcą jej:( Martwię się bo ona jeszcze tam w DS:( xmartix dzwoniła i nic wiecej nie wiem:([/QUOTE]
która malutka? dlaczego jej nędznicy nie chcą?

Posted

[quote name='Poker']która malutka? dlaczego jej nędznicy nie chcą?[/QUOTE]
Melunia wróciła... bo wet powiedział ze duża urośnie...

Posted

[quote name='Nikaragua']Magda mówiła, że dzwoniła do niej pani od Togusia/Tośka. Psiak nie odstępuje jej na krok.[/QUOTE]
Kocha znaczy:)
Kochani jestem dziś w Żmigrodzie. Zasmarkana, zakichana ale jestem. Pozaglądam tu i ówdzie...

Posted

[quote name='Edi100']Kocha znaczy:)
Kochani jestem dziś w Żmigrodzie. Zasmarkana, zakichana ale jestem. Pozaglądam tu i ówdzie...[/QUOTE]

Obyś nic nie znalazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Nikaragua']I jak tam w Żmigrodzie? W porządku?[/QUOTE]
Wszystko prawie dobrze. Prawie, bo muszę się wstawic za jednym piesem, co ma "dom", tylko ludzia powaleni...
Dam radę!

Posted

[quote name='Edi100']Melunia wróciła... bo wet powiedział ze duża urośnie...[/QUOTE]
walnięcie ludzie, niech sobie małego pluszaka kupią ,na pewno nie urośnie.

Posted

[quote name='Poker']walnięcie ludzie, niech sobie małego pluszaka kupią ,na pewno nie urośnie.[/QUOTE]

Wydaje mi się , ze odpowiedź LILUtosi można tu przytoczyć. [quote name='LILUtosi']Mela już u mnie. Pani była dziś u weta i lekarz powiedział że sunia będzie duża. A Pani mieszka na 4 pietrze i my myśli o przyszłości, że stawy na starość, że a nuż będzie trzeba nosić i że ona nie da rady dużego psa. Myślę że mądrze postąpiła. W sumie cały czas była mowa że będą średnie i syn tym się kierował wybierając psa dla niej.[/QUOTE]

Posted

Dostałam mail od Pani Togusia: Witam Jest super, śpi ze mną hiihihii................na razie wziełam kilka dni urlopu, ale we wtorek wracam do pracy, martwie się:( ponieważ jak wychodzę to płacze, cały czas chodzi za mną..............troszkę boi sie mężczyzn w moim domu, chyba ktoś go bardzo krzywdził, mam nadzieje, że przyzwyczai się:) pozdrowionka:)

Posted

Jeszcze drugi mail: zapomniałam dopisać, że chwalę się Togusiem i pokazuje go wszystkim moim znajomym ;) jeszcze jedno jest prawdziwym łakomczuchem i lubi szyneczkę:) pozdrawiam