Edi100 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 ulvhedinn napisał(a):Telefony były trzy- ze Szczecina (Xmartix ma namiary, miała być już zorganizowana wizyta..), ze Stargardu Szczecińskiego (Pani miała się dziś odezwać ponownie, ale cisza) i z okolic Zgorzelca (*obiecałam, że się odezwę, jak wypadła wizyta w Szczecinie, czy psiak jeszcze będzie "do wzięcia" i ew zaproponuje inne). Czyli cosik się dzieje:) Quote
Basia1244 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zrobiłam mu ogłoszenia na : http://www.wroclawiak.pl/108282_miniaturowy_kundelek_do_adopcji.html http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Malutki-3-kilogramowy-psiesek-do-adopcji-W0QQAdIdZ263549378 http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/do_adopcji/psy/showAdvert5148517.html i wysłałam na FB Quote
Edi100 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Basia1244']Zrobiłam mu ogłoszenia na : http://www.wroclawiak.pl/108282_miniaturowy_kundelek_do_adopcji.html http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Malutki-3-kilogramowy-psiesek-do-adopcji-W0QQAdIdZ263549378 http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/do_adopcji/psy/showAdvert5148517.html i wysłałam na FB Superkowo, dziękujemy! Quote
ulvhedinn Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 A tu juz foteczki z dzisiejszego spaceru: Było okropne błoto i niestety zarówno Tosiek, jaki i Piku z dziką uciechą wytaplały się po uszy, hołdując zasadzie, że pies brudny, to pies szczęśliwy ;) Tylko Dudek uważnie omijał co bardziej błotnieste miejsca i jako jedyny wrócił do domu w porządnym stanie.... Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Piękniutek:) Domki, halo widzicie??:) Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Nikaragua napisał(a):Cudo, nie piesek. Tylko go kochać! Pewnie że tak, takiego słodzinkę:):) Quote
NikaEla Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Poprzytulałam go, wygłaskałam :) Kilka osób (chyba 4) pytało o niego . Ponoć miała być wizyta PA w Szczecinie, ale coś cicho o niej. Magda bardzo czeka na zmniejszenie liczby psów w domu, bo 7 (słownie: siedem) to trochę przesada. Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Nikaragua napisał(a):Poprzytulałam go, wygłaskałam :) Kilka osób (chyba 4) pytało o niego . Ponoć miała być wizyta PA w Szczecinie, ale coś cicho o niej. Magda bardzo czeka na zmniejszenie liczby psów w domu, bo 7 (słownie: siedem) to trochę przesada. No i ja jestem sprawczynią dwójki:(:( Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Jak przyjdą pieniążki z bazarków to przeleję ulv. Zostawię tylko grosik dla kocinek na karmę. Wystawiamy kolejny, a jak!:) Quote
Basia1244 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nikaragua napisał(a):Poprzytulałam go, wygłaskałam :) Kilka osób (chyba 4) pytało o niego . Ponoć miała być wizyta PA w Szczecinie, ale coś cicho o niej. Magda bardzo czeka na zmniejszenie liczby psów w domu, bo 7 (słownie: siedem) to trochę przesada. A może fajne ale krótkie allegro z nowymi fotkami? ja tam kilka zrobiłam ogłoszeń, może coś się ruszy. Quote
NikaEla Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Basia1244 napisał(a):A może fajne ale krótkie allegro z nowymi fotkami? ja tam kilka zrobiłam ogłoszeń, może coś się ruszy. Magda mówiła, żeby poczekać z ogłoszeniami dla Togusia/Tośka jakiś tydzień. Ma nadzieję, że w tym czasie wyjaśni się z tymi zainteresowanymi osobami. To, które jest kończy się w sobotę. Jeśli będzie jeszcze potrzeba wtedy zrobię nowe. Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Nikaragua napisał(a):Magda mówiła, żeby poczekać z ogłoszeniami dla Togusia/Tośka jakiś tydzień. Ma nadzieję, że w tym czasie wyjaśni się z tymi zainteresowanymi osobami. To, które jest kończy się w sobotę. Jeśli będzie jeszcze potrzeba wtedy zrobię nowe. Oj trzymam z całych sił by te domki szybko się wyklarowały! Quote
xmartix Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 wizyta w Szczecinie ma być w tym tyg, we Wrocku też ma być jakaś i zobaczymy Quote
NikaEla Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 To trzymamy kciuki. Oby sie udało (Wrocław byłby wygodniejszy, nie trzeba wozić :) ) Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Nikaragua napisał(a):To trzymamy kciuki. Oby sie udało (Wrocław byłby wygodniejszy, nie trzeba wozić :) ) No pewnie, ze pod nosem by było cudnie:) Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Będę Prosiła o pomoc w szukaniu DOMU dla MISIA, owczarkowatego. On teraz bez ludzia za kratami smutny:( Quote
ulvhedinn Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Edi100 napisał(a):No i ja jestem sprawczynią dwójki:(:( TRÓJKI :diabloti: - a Kraksa to co? Jutro jeszcze dla Tośka robię wizytę we Wrocku, mam nadzieję, że w Szczecinie też będzie i oby się już domek wyklarował.... Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 ulvhedinn napisał(a):TRÓJKI :diabloti: - a Kraksa to co? Jutro jeszcze dla Tośka robię wizytę we Wrocku, mam nadzieję, że w Szczecinie też będzie i oby się już domek wyklarował.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no tak! Kra też z mojej przyczyny;) Quote
NikaEla Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ulvhedinn napisał(a): Jutro jeszcze dla Tośka robię wizytę we Wrocku, mam nadzieję, że w Szczecinie też będzie i oby się już domek wyklarował.... Oby, oby ..... Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 No domki dwa cudenka czekają na Was, no! Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Paczka dostarczona do Pana:) Psiaki zaokraglone, Pimpuś miał ciasną obrożę, zdjęta:) Jakieś radośniejsze są)Koty juz grzały dupinki przy piecu:) Quote
NikaEla Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Edi100 napisał(a):Paczka dostarczona do Pana:) Psiaki zaokraglone, Pimpuś miał ciasną obrożę, zdjęta:) Jakieś radośniejsze są)Koty juz grzały dupinki przy piecu:) Super wieści :) Quote
Recommended Posts