Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Telefony były trzy- ze Szczecina (Xmartix ma namiary, miała być już zorganizowana wizyta..), ze Stargardu Szczecińskiego (Pani miała się dziś odezwać ponownie, ale cisza) i z okolic Zgorzelca (*obiecałam, że się odezwę, jak wypadła wizyta w Szczecinie, czy psiak jeszcze będzie "do wzięcia" i ew zaproponuje inne).

Czyli cosik się dzieje:)

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu juz foteczki z dzisiejszego spaceru:

Było okropne błoto i niestety zarówno Tosiek, jaki i Piku z dziką uciechą wytaplały się po uszy, hołdując zasadzie, że pies brudny, to pies szczęśliwy ;) Tylko Dudek uważnie omijał co bardziej błotnieste miejsca i jako jedyny wrócił do domu w porządnym stanie....

Posted

Poprzytulałam go, wygłaskałam :) Kilka osób (chyba 4) pytało o niego . Ponoć miała być wizyta PA w Szczecinie, ale coś cicho o niej. Magda bardzo czeka na zmniejszenie liczby psów w domu, bo 7 (słownie: siedem) to trochę przesada.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Poprzytulałam go, wygłaskałam :) Kilka osób (chyba 4) pytało o niego . Ponoć miała być wizyta PA w Szczecinie, ale coś cicho o niej. Magda bardzo czeka na zmniejszenie liczby psów w domu, bo 7 (słownie: siedem) to trochę przesada.

No i ja jestem sprawczynią dwójki:(:(

Posted

Nikaragua napisał(a):

A może fajne ale krótkie allegro z nowymi fotkami? ja tam kilka zrobiłam ogłoszeń, może coś się ruszy.

Posted

Basia1244 napisał(a):
A może fajne ale krótkie allegro z nowymi fotkami? ja tam kilka zrobiłam ogłoszeń, może coś się ruszy.

Magda mówiła, żeby poczekać z ogłoszeniami dla Togusia/Tośka jakiś tydzień. Ma nadzieję, że w tym czasie wyjaśni się z tymi zainteresowanymi osobami. To, które jest kończy się w sobotę. Jeśli będzie jeszcze potrzeba wtedy zrobię nowe.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Magda mówiła, żeby poczekać z ogłoszeniami dla Togusia/Tośka jakiś tydzień. Ma nadzieję, że w tym czasie wyjaśni się z tymi zainteresowanymi osobami. To, które jest kończy się w sobotę. Jeśli będzie jeszcze potrzeba wtedy zrobię nowe.

Oj trzymam z całych sił by te domki szybko się wyklarowały!

Posted

Nikaragua napisał(a):
To trzymamy kciuki. Oby sie udało (Wrocław byłby wygodniejszy, nie trzeba wozić :) )

No pewnie, ze pod nosem by było cudnie:)

Posted

Edi100 napisał(a):
No i ja jestem sprawczynią dwójki:(:(

TRÓJKI :diabloti: - a Kraksa to co?

Jutro jeszcze dla Tośka robię wizytę we Wrocku, mam nadzieję, że w Szczecinie też będzie i oby się już domek wyklarował....

Posted

ulvhedinn napisał(a):
TRÓJKI :diabloti: - a Kraksa to co?

Jutro jeszcze dla Tośka robię wizytę we Wrocku, mam nadzieję, że w Szczecinie też będzie i oby się już domek wyklarował....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no tak! Kra też z mojej przyczyny;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Oby, oby .....

Posted

Paczka dostarczona do Pana:)
Psiaki zaokraglone, Pimpuś miał ciasną obrożę, zdjęta:)
Jakieś radośniejsze są)Koty juz grzały dupinki przy piecu:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Paczka dostarczona do Pana:)
Psiaki zaokraglone, Pimpuś miał ciasną obrożę, zdjęta:)
Jakieś radośniejsze są)Koty juz grzały dupinki przy piecu:)

Super wieści :)