Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja wysłałam formularz 4 lipca to do dzis powinnam dostac potwierdzenie chyba ale niema jeszcze nic a moze nie doszło juz sama niewiem to pierwsza wystawa i panikuje juz sama nie wiem :( a moze podpowiecie mi jaka lepsza bedzie ringowka łancuszek czy inna jesli nie bedzie to problem to poprosze na wiadomość prywatna lub tutaj:)

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie zapewne dojdzie ci potwierdzenie, tylko mamy niezły młyn teraz bo kończy się termin zgłoszeń :)
Jeśli chodiz o riungówkęłańcuszek to zależy od psa przymierz to i to i zobacz na czym lepiej się pokazuję :)

Posted

przy wejsciu na wystwe musze posiadac przy sobie ksiazeczke zdrowia i kopie metryczki bo na rodowod czekam ? i na wscieklizne zaszczepic musze szczeniaka nawet jak ma 4 miesiace dopiero? słyszałam ze bez tego nie wejde

Posted

Wilczaki, znając moje szczęście też będą wchodziły jako pierwsze :roll: . A na wystawę zgłoszone są całe 3 wilczyska :evil_lol: Baldur w szczeniakach, pies w użytkach i suka w pośredniej. Jesteśmy więc ''bezkonkurencyjni'' :evil_lol: Jak dobrze pójdzie, to znowu będziemy musieli z Baldim czekać jakieś cztery godziny na bisy :painting:

Posted

pawelg napisał(a):

w Bedzinie beda 4 Bedlingtony od trzech roznych wlascicieli ;) szok ;)

Tak, będą od trzech :) Z moim młodym występujemy, udało się namówić na kolejną wystawę.
Wydaje się, że na tej wystawie tłumy będą, aż bedlingtony to bardzo dużo ;)

Posted

Embie czyli bedziecie konczyc tam Ch. PL? :)

Nigdy was na wystawie nie widzialem, wiem, ze bylas ze swoim dwa razy w Katowicach...bedzie nam bardzo milo ;)

w Wawie na CACIBie tez byly cztery Bedlisie :) jest ich coraz wiecej w Polsce.

Ostatnio nowy pojawil sie w Gdansku, jest tez od tej samej hodowli, co ty masz, jeden bejbik w Warszawie ;)

Posted

Wstyd się przyznawać ale to nasze początki z wystawami, jak na razie dla mojego ring to miejsce, gdzie można robić wszystko, tylko nie słuchać mnie ;) Dopiero zaczynamy, o kończeniu na razie nawet nie myślę.
Gdyby nie parę problemów to wystaw byłoby trochę więcej, nie jedna na rok jak teraz ;/ Ale nadrabiamy, już nie przepuścimy żadnej blisko nas ;)

O nowym w Gdańsku nie słyszałam, a ostatni miot już dawno był, w zeszłym roku jak dobrze pamiętam. jak tylko do Liby napiszę dowiem się coś o tym, szkoda nic nie wiedzieć ;)