Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Embie jak chcesz pocwiczyc ze swoim psiakiem, to zapraszam do Czestochowy ;) chetnie pomozemy.

My mamy nowy nabytek z Rosji, na razie idzie jak burza ;) ale zeby pies sie ladnie prezentowal, ladnie wystawial, potrzebny jest trening, trening i jeszcze raz trening.

Bedziesz sama w klasie, na pewno cos ugrasz ;)

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Częstochowa za daleko, nikt mnie tam nie zawiezie. Może jakieś spotkania na wystawach, będę mogła liczyć na jakieś wskazówki? ;) Myślę że idzie nam dobrze, tylko nie potrafi się skupić na dłużej na mnie, ale ciągle ćwiczymy i wychodzi lepiej ;)

Celin będzie w otwartej a Jazz to jeszcze szczeniak, dobrze zgaduję? My w pośredniej, chciałabym żeby coś nam się też poszczęściło ;)

Posted

Celin bedzie w championach, a Jazz w juniorach. Do tej grupy dojdzie jeszcze prawdopodobnie Holly w szczeniakach od Ewy.

Jak najbardziej mozemy dac Ci jakies wskazowki. Zalezy nam na tym, aby Bedlingtonow bylo jak najwiecej ;))

na Slasku masz duzo wystaw, od Czestochowy po Raciborz :)

Posted

Szukam dobrej Duszyczki która jedzie z Krakowa na Wystawę do Będzina ! i chciałaby Pomóc w transporcie mikro chihuahuy zabranej z pseudo.Na Sunieczkę czeka fajny dom w Bytomiu. Malizna jest zdrowa ma wszystkie szczepienia ! przebywa w DT ,odebrałabym ja w Będzinie przed wystawa albo na ;)

Posted

Agnieszka85 napisał(a):
My tez mamy potwierdzenie;)
A czy ktos sie orientuje jakim autobusem dojade z katowic! na ten stadion w Bedzinie Bo to bedzie mój pierwszy raz w Bedzinie:oops:

autobus 807 zatrzymuje się przy stadionie, zresztą pewnie będzie jeszcze kilka innych autobusów. Sprawdź rozkład jazdy, przystanek - Będzin Stadion. :)

Posted

Monalisa4 napisał(a):
Szukam dobrej Duszyczki która jedzie z Krakowa na Wystawę do Będzina ! i chciałaby Pomóc w transporcie mikro chihuahuy zabranej z pseudo.Na Sunieczkę czeka fajny dom w Bytomiu. Malizna jest zdrowa ma wszystkie szczepienia ! przebywa w DT ,odebrałabym ja w Będzinie przed wystawa albo na ;)

zapytam kolezanki ktora jedzie do Bedzina towarzysko wiec moze akurat by wziela? ale nie obiecuje :)

juz zapytałem -mówi ze nie ma problemu :) moze zabrac Ci sunie :) pozostaje kwestia kontaktu

Posted

A ja mam pytanko zeby przejsc do dalszej konkurencji to mój psiór musi zajac pierwsza lokate z ocena wybitne obiecujaca???? Bo jesli zajoł by pierwsza lokate z ocena obiecujaca to juz nici sa z wystawy tak i do domu:( Tak pytam bo to moja pierwsza wystawa

Posted

Agnieszka85 napisał(a):
A ja mam pytanko zeby przejsc do dalszej konkurencji to mój psiór musi zajac pierwsza lokate z ocena wybitne obiecujaca???? Bo jesli zajoł by pierwsza lokate z ocena obiecujaca to juz nici sa z wystawy tak i do domu:( Tak pytam bo to moja pierwsza wystawa

Tak, musi być ocena wybitnie obiecująca i tytuł Najlepsze Baby w Rasie ( bo sama lokata I, niekonieczne da nominację na finały ). Z tego co widzę na planie sędziowania, to w akitach amerykańskich jest Twoja suczka w baby i piesek w baby. Każde z was może dostać ocenę wo i I lokatę ( każdy w swojej płci ;) ). Potem nastąpi porównanie o tytuł Najlepszego Baby w Rasie :) Będzie dobrze, zobaczysz. Moją pierwszą wystawą też był Będzin dwa lata temu ;) Będę mocno trzymała za Was kciuki :)

Posted

Yanni napisał(a):
zapytam kolezanki ktora jedzie do Bedzina towarzysko wiec moze akurat by wziela? ale nie obiecuje :)

juz zapytałem -mówi ze nie ma problemu :) moze zabrac Ci sunie :) pozostaje kwestia kontaktu

super!! podaj nr tel zadzwonię !

Posted

Merrick napisał(a):
Tak, musi być ocena wybitnie obiecująca i tytuł Najlepsze Baby w Rasie ( bo sama lokata I, niekonieczne da nominację na finały ). Z tego co widzę na planie sędziowania, to w akitach amerykańskich jest Twoja suczka w baby i piesek w baby. Każde z was może dostać ocenę wo i I lokatę ( każdy w swojej płci ;) ). Potem nastąpi porównanie o tytuł Najlepszego Baby w Rasie :) Będzie dobrze, zobaczysz. Moją pierwszą wystawą też był Będzin dwa lata temu ;) Będę mocno trzymała za Was kciuki :)

Aha to dobrze zrozumiałam zeby przejsc dalej musi byc lokata I i ocena WO i do tego najlepsze baby w rasie jesli tego nie bedzie to klapa tak?

Posted

Agnieszka85 napisał(a):
Aha to dobrze zrozumiałam zeby przejsc dalej musi byc lokata I i ocena WO i do tego najlepsze baby w rasie jesli tego nie bedzie to klapa tak?

Właśnie tak :) Ale żadnej klapy nie będzie. Nawet jeśli sunia dostanie ocenę ''tylko'' obiecującą, to nie będzie to koniec świata i nie znaczy, że w przyszłości dziewczyna nie będzie podbijała ringów :) Baldur był dotąd na 7 wystawach, z czego 6 razy miał ocenę wo i był Najlepszym Baby/Szczenięciem w Rasie,dodatkowo w finałach aż 5 razy stawał na pudle :) A mimo to raz jeden zdarzyło mu się dostać ocenę obiecującą. Teoretycznie to śmieszne ale praktycznie tak bywa ;) Nie można się przejmować zbyt mocno, na każdej wystawie może być inaczej, a najważniejsze żeby, to była dobra zabawa dla Ciebie i psa :)