mafia Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Witam, Czy ktoś się orientuje, czy jest jakakolwiek możliwość konsultacji psa telefonicznie lub mailowo z dr Jagielskim. Bardzo proszę o informacje i ewentualny kontakt do doktora. Quote
sota36 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 http://www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=60 dzwon, ale teraz Go nie ma. Wiec recepcja... Quote
mafia Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Dzięki, ale do kliniki dzwoniłam już dawno i niestety "miła" Pani z recepcji nie chciała mnie nawet połączyć z dr Jagielskim. :-( Quote
PaulinaG Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Do dr. Jagielskiego najlepiej osobiście. Na ogół czeka się na wizytę ale ja z Czesterem pojechałam z marszu i powiedziałam, że nie wyjdę dopóki nas nie przyjmie (przyjechałam 50 km specjalnie do niego po namiarze od weterynarza). W moim przypadku zadziałało. Quote
mamaandzi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Czy udało się Tobie skontaktować z Doktorem? Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze? :-) Quote
Recommended Posts