Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lika1771 napisał(a):
Co tam u Olusi?

Olusia ma się bardzo dobrze, jest przemilusińska, spokojniutka, zaprzyjaznila się z suczką sąsiadki i razem chętnie chodzą na spacerki! Ola jest bardzo czystym psiakiem, grzecznym jedynie troche skuczy jak zostaje sama, ale za chwile sie uspakaja!dziewczyna poprostu nie lubi zostawac sama! jutro Olcia bedzie miala sesje zdjeciową, wiec aktualne zdjecia na wątku pojawią sie napewno!

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Wielkie dzieki Paulinko

Nie ma za co:)
Olusia troche nam przypomina naszego Rudolfa:) sunka jest przeslodka i bardzo calusnia, rozdaje buziaki kiedy tylko może;)
wkleilam tez troche zdjec Szejkusia, ktory przyjechal razem z Olcią! Obydwa psiaki są bardzo łagodne, grzeczne i lubiące małe dzieci:D

Posted

Szejkuś to collie tak :) ? Też jest uroczy :). Jest jakiś domek chętny na małego pieska lubiącego dzieci ale z Warszawy, w dziale Przygarne psa.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Szejkuś to collie tak :) ? Też jest uroczy :). Jest jakiś domek chętny na małego pieska lubiącego dzieci ale z Warszawy, w dziale Przygarne psa.

Tak Szejkuś to collie:) zaraz sobie odwiedze dział Przygarne psa;) dziekuje!

Posted

Soema napisał(a):
Pani Beatko jaka będzie cena sterylki? Jak nie będzie wysoka to zgłoszę ją tu:
http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29?p=16298593#post16298593 pokryjemy może całość kosztów. Tylko tak mogę pomóc.

Soema pytałam wczoraj weta ,koszt sterylki to 120 zł. Wydaje mi sie ,że cena naprawde cena promocyjna .Bardzo bym byla wdzieczna z apomoc .Musze jeszcze poprosic Bozenkę ,żeby podjechla z Olusia do weta jak bedzie jechac na zabieg z Szejkiem ,bo ma jakies problemy z tylnymi nÓzkami ,ma je dosc krzywe i czasem podnosi prawa tylna nozke.
Musze jeszcze ja zaszczepic na wirusówki i wscieklizne .Wczoraj zapłaciłam 30 zł za transport

Posted

Zgłaszam w takim razie Olusię :) pokryjemy 100% ceny, ale bardzo proszę o fakturę za zabieg na dane:
[SIZE=3]

Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3
27 - 600 Sandomierz

[FONT=&quot]NIP:[/FONT][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]
Bank Spółdzielczy
[FONT=Arial]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002

[/FONT]

Posted

Soema napisał(a):
Zgłaszam w takim razie Olusię :) pokryjemy 100% ceny, ale bardzo proszę o fakturę za zabieg na dane:
[SIZE=3]
Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3
27 - 600 Sandomierz

[FONT=&quot]NIP:[/FONT][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]
Bank Spółdzielczy
[FONT=Arial]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002

[/FONT]

Oczywiscie ,i czy mozemy zrobic ten zabieg na przelew ,zeby pieniazki poszly za fakture do weta?
Soema czy nie bedzie problemu jak ta sterylke wykonamy gdzies za miesiac ,bo teraz sie leczy ,jest w cieczce ,a potem chce ja jeszcze zaszczepic?
Dziekuje