Soema Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Nie ma problemu. Pieniądze będą czekały. Może byc przelewowa, albo ja ją wezmę od Pani albo wyślecie na mój adres do Sandomierza i wtedy ktoś ze Stowarzyszenia opłaci. Quote
agada Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Śliczne to towarzystwo!! Gdzie ci ludzie oczy mają, bo o innych narządach szkoda gadać skoro takie cuda wywalają na ulicę...? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Olusia jedzie dzisiaj do weta zeby zobaczyl co ma z tymi nózkami Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dogo07 napisał(a):Prosimy o wsparcie dla Olusi. Oczywiscie bede bardzo wdzieczna za pomoc ale przeciez Olusi nie zostawie nie leczonej tylko za to zaplace mimo ze mam jeszcze inny psy i teraz sie dowiedzilam ze gmina niepolomice nie zaplaci za operacje nozki za kota znalezionego przez Pania Tosie w zabierzowie bochenskim ,a ze ja z Bozenka zorganizowalysmy pomoc dla niego i nie uratowlismy mu nozki ale uratowlismy mu zycie bedziemy musialy pokryc koszty -kwota 405 zl ,z tym ze wet w zwiazku z tym ma nam ja obnizyc i policzyc po kosztach jak sie dowiedzila jak gmina niepolomice postepuje z bezdomnymi. Dawniej zawsze mozna bylo na nich liczyc ale wtedy burmistrzem był pan Kracik .Teraz nawet psa w zlych warunkach u pijaka,na łancuchu nie odbiora .Zaproponowalam zeby mu warunkipoprawili zatem ale skad ,bedzie tam podjeżdzac straz miejska i co zmusza pijaka do poprawy warunkow .Az sie boje dlatego zgłosiłam to do Ktoz . Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Olusia ma bolesne łapki ale na razie czekamy ,nie wiedomo moze byla zbita ,moze potracona .Zostala zaszczepiona na wścieklizne. Quote
lika1771 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Olusiu co z łapkami? czekamy na wiadomosci Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dogo07 napisał(a):Nikt nie zagląda do Olusi. Renatko ja zaglądam ale w realu , byłam w zeszłym tygodniu u niej i teraz tez niedawno wróciłam z odwiedzin.Olusia jest cudowna, wpatrzona w człowieka ,bardzo ładnie bawi sie z szejkiem i ładnie gra w piłeczkę .Szejka po sprawdzeniu warunków jednak nie oddaliśmy do adopcji do pani doktor bo oprócz pięknego dużego ogrodzone terenu to warunki mieszkaniowe w których miałby mieszkać wogóle sie mi nie podobały ,mial do wyboru pomieszczenie gospodarcze lub nieogrzewany i nie wykończony garaż lub bude. Mieli sie zastanoic czy zrobia mu miejsce w domu ale jakos nie dzwonia ,chyba sie na mnie obrazili. Quote
Onaa Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 A czy wiadomo co z tymi łapkami suni ? Czy to było tylko przejściowe ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Dogo07 napisał(a):A czy wiadomo co z tymi łapkami suni ? Czy to było tylko przejściowe ? Nadal od czasu do czasu podnosi jedna łapke do gory ,zlamana na napewno nie jest ,moze byla stłuczona i teraz jak jest zimno to ja pobolewa. Olusia bedzie miala swoje miejsce w sobotnim wydaniu gazety krakowskiej.To jest miejsce od pani red. M.H. W moim ogłoszeniu juz byla w krakowskiej ale tam miesci sie tylko niewielka wzmianka i male zdjecie i nikt nie zadzwonił .tutaj bedzie cos wiecej.Prosze o kciuki bo potrzebujemy pilnie domku . Małe musi byc sterylizowana bo przeciez przyjechala z koncówka cieczki wiec moze byc cięzarna ,a nadal trzyma mróz wiec nie moze mieszkac w kojcu po sterylizacji. Quote
Onaa Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Oby dobry domek szybko się znalazł :). Jeśli potrzebna jakaś pomoc w ogłoszeniach w internecie to daj znać :). Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Dogo07']Oby dobry domek szybko się znalazł :). Jeśli potrzebna jakaś pomoc w ogłoszeniach w internecie to daj znać :).[/QUOTE] Renatko bardzo potrzebna jest pomoc w ogłasaniu bo mimo ,ze Olusia miala ładny tekst i zdjecie w krakowskiej w sobote nikt nie zadzwonił. W tym tygodniu bedzie tez szczepiona przeciwko wirusówka ,a potem sterylka. Quote
Onaa Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 A jest jakiś tekst dla Olusi ? No i dane do kontaktu. Poogłaszam ją troszkę w takim razie :). Quote
PaulinaB Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Renatko bardzo potrzebna jest pomoc w ogłasaniu bo mimo ,ze Olusia miala ładny tekst i zdjecie w krakowskiej w sobote nikt nie zadzwonił. W tym tygodniu bedzie tez szczepiona przeciwko wirusówka ,a potem sterylka.[/QUOTE] Ehhh Olusia jest taka cudowna, że ludzie powinni się o nią bić!!!!!!!!!! sunia jest idealna pod każdym względem:D Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 olga7 napisał(a):Zajrzę i ja zatem do Olusi .:loveu: Witaj u Olusi ,byłam u niej w odwiedzinach w poniedziłek ,a dzisiaj jedzie razem z Szejkiem na szczepienie przeciwko wirósówka ,a potem bedziemy sterylizowac. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Wczoraj zaplaciłam za szczepenie oLUSI 50 zl ,wiec jak zwykle mnie wet potraktowal łagodnie . Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Soema napisał(a):Nie ma problemu. Pieniądze będą czekały. Może byc przelewowa, albo ja ją wezmę od Pani albo wyślecie na mój adres do Sandomierza i wtedy ktoś ze Stowarzyszenia opłaci. Soema ,a moge prosic o adres do wysylki faktury .Za 10 dni bede umawiac Olusie na zabieg sterylki bo ma juz wszystkie szczepienia. Quote
Onaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Porobiłam trochę ogłoszeń Olusi, m.in. allegro, alegratke, gumtree, petsy, adopcjapsa, adopcje.org i inne. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dogo07 napisał(a):Porobiłam trochę ogłoszeń Olusi, m.in. allegro, alegratke, gumtree, petsy, adopcjapsa, adopcje.org i inne. Wielkie dzieki.Olusia w czwartek bedzie w programie kundel bury Quote
Onaa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Widziałam wczoraj Olusie w tv, jaka spokojna była :). I ona taka delikatna sunia, kruszynka :). A dzwonił ktoś, jakiś domek ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dogo07 napisał(a):Widziałam wczoraj Olusie w tv, jaka spokojna była :). I ona taka delikatna sunia, kruszynka :). A dzwonił ktoś, jakiś domek ? Nestety ;po Olusie nikt nie zadzwonil.Byly telefony tylko po colaka i cacuszke owczarke,ale w niedziele jest powtorka programu i wieksza ogladalnosc wiec trzymajcie kciuki Quote
Recommended Posts