Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ancyk, jak zerkniesz na pierwsza stronę watku, to zobaczysz, ze Drako ma 30 ogloszen. Ale jak chcesz, pewnie , ze mozna wyklupic wiecej, zawsze to zwiększa szanse... zeby tylko sie nie powtarzały :)

Podnosze Drako przy okazji!!!

• 2 weeks later...
Posted

na dobranoc do góry ! :*
Wyszalałeś się dzisiaj to teraz odpoczywaj :)

Tak poza tym to jeden z moich znajomych chce psiaka adoptować, a Drako pójdzie na pierwszy ogień :)
Mam nadzieję, że się sobie spodobają, bo jeśli tak to Drako będzie miał świetny domek ! ;] o ile ktoś wczesniej nie zainteresuje się Drakiem, choć patrząc na przestrzeni 1,5 roku jak siedzi w schronie...
p.s. domek ich się jeszcze buduje ale wizytę już im złożyłam :D

• 1 month later...
Posted

W sobotę dostałam telefon w sprawie adopcji Draka, pan bardzo był nim zainteresowany, a dziś Drakuś pojechał już do nowego domku! :multi::loveu:

Jak go odwiedzę to na pewno dam znać co tam u niego :)

Posted

Tak, Drakuś ma super domek! :)

Pan znalazł ogłoszenie o Draku na internecie. Przyjechał dziś, wziął go na długi spacer, chciał o nim wiedzieć jak najwięcej. Był bardzo pozytywnie nastawiony, widać, że jest świadomy tego, że pies to obowiązek i może się różnie zachowywać. Póki co psiak będzie mieszkał w mieszkaniu, ale pan posiada wielką działkę nad jeziorem i będą tam spędzali dużo czasu. Ogółem pan zapowiedział, że Drako będzie często podróżował. Szukał psa rodzinnego, przyjaciela, towarzysza na dobre i złe dni.
W samochodzie psinka bardzo grzecznie leżała. Chyba wyczuł, że jedzie do domku, bo był bardzo grzeczny. Nawet jak tego pana zobaczył, to od razu zaczął się łasić. :)
Także jest sie z czego cieszyć!