ancyk1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 hey a mają może ogłoszenia, mogę im wykupić, bo na dogomanii jest taki tytuł bazarku a co mi. Quote
sundayrose Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ancyk, jak zerkniesz na pierwsza stronę watku, to zobaczysz, ze Drako ma 30 ogloszen. Ale jak chcesz, pewnie , ze mozna wyklupic wiecej, zawsze to zwiększa szanse... zeby tylko sie nie powtarzały :) Podnosze Drako przy okazji!!! Quote
iwcia93 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 na dobranoc do góry ! :* Wyszalałeś się dzisiaj to teraz odpoczywaj :) Tak poza tym to jeden z moich znajomych chce psiaka adoptować, a Drako pójdzie na pierwszy ogień :) Mam nadzieję, że się sobie spodobają, bo jeśli tak to Drako będzie miał świetny domek ! ;] o ile ktoś wczesniej nie zainteresuje się Drakiem, choć patrząc na przestrzeni 1,5 roku jak siedzi w schronie... p.s. domek ich się jeszcze buduje ale wizytę już im złożyłam :D Quote
iwcia93 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 W sobotę dostałam telefon w sprawie adopcji Draka, pan bardzo był nim zainteresowany, a dziś Drakuś pojechał już do nowego domku! :multi::loveu: Jak go odwiedzę to na pewno dam znać co tam u niego :) Quote
Milka__ Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Tak, Drakuś ma super domek! :) Pan znalazł ogłoszenie o Draku na internecie. Przyjechał dziś, wziął go na długi spacer, chciał o nim wiedzieć jak najwięcej. Był bardzo pozytywnie nastawiony, widać, że jest świadomy tego, że pies to obowiązek i może się różnie zachowywać. Póki co psiak będzie mieszkał w mieszkaniu, ale pan posiada wielką działkę nad jeziorem i będą tam spędzali dużo czasu. Ogółem pan zapowiedział, że Drako będzie często podróżował. Szukał psa rodzinnego, przyjaciela, towarzysza na dobre i złe dni. W samochodzie psinka bardzo grzecznie leżała. Chyba wyczuł, że jedzie do domku, bo był bardzo grzeczny. Nawet jak tego pana zobaczył, to od razu zaczął się łasić. :) Także jest sie z czego cieszyć! Quote
sundayrose Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 O ludzie! Super :) Zeby sie tylko Drakuś spisał! :) A domek w Gorzowie? Może jednak te ogłoszenia coś dają, bo już zwątpiłam czy jest sens je robic... Quote
iwcia93 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 tak w Gorzowie, a drugi to z tego co wiem to w Rybakowie :D Quote
Recommended Posts