Moniś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Cześć Kasiu! U nas też niestety pochmurno i w dodatku deszczowo :mad: a było już tak ładnie :angryy: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Foteczki super :loveu: A jak ładnie Fidelkowi w kitce :loveu: Quote
Aga76 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: pochmurno i chłodno za oknem, więc tym bardziej przesyłam gorące i serdeczne pozdrowienia. Quote
Kasia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu! U nas też niestety pochmurno i w dodatku deszczowo :mad: a było już tak ładnie :angryy: Fakt że zapowiadali pogorszenie, ale myślałam że jak zwykle sie pomylą a tu jednak prawdę mówili :placz: PositiveThought napisał(a): dzień dobry Kasiu! cóż ja tu widzę, KITECZKA! :loveu: :loveu: :loveu: No, zapuszczam mu grzyweczkę :lol: Na razie jeszcze taka niedorobiona ta kiteczka ale za niedługo będzie lepiej ;) Yorkie napisał(a): Foteczki super :loveu: A jak ładnie Fidelkowi w kitce :loveu: Witaj Saro :loveu: I dziekujemy za miłe słowa :lol: Quote
Kasia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Aga76 napisał(a): Dzień dobry Kasiu :loveu: pochmurno i chłodno za oknem, więc tym bardziej przesyłam gorące i serdeczne pozdrowienia. Oj przydadzą sie Aguś :loveu::loveu: Nienawidzę takiej pogody, nic mi sie wtedy nie chce... Quote
Aga76 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Oj przydadzą sie Aguś :loveu::loveu: Nienawidzę takiej pogody, nic mi sie wtedy nie chce... :oops: to tak jak mi :oops: u nas wieje potwornie i ciągle pada, brrr Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzień dobry ;) U nas też niestety pogoda się zepsuła- jest pochmurnie i się ochłodziło :roll: Fidelek w kitce wygląda uroczo :loveu: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='fidelek2'] Aaa.....to zdjecie musze sobie zapisac w archiwum. FIDEL + KITKA:multi::multi: Milego popoludnia Kasiu!! Quote
Sara_i_Aris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jakie fajne foteczki :loveu: A jak ich dużo :multi: Quote
Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: U was jak zwykle wesoło i kolorowo. Widzę, że Fidlasty gustuje w różu, wie chłopak co ładne :wink: A Łukaszkowa czapeczka jest bardzo świąteczna. Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='fidelek2'] To nie te święta, teraz będą Wielkanocne :lol: Quote
Juszes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='fidelek2'] Jakis zaspany ten wj pies xD albo p prostu oślepil go blysk flesza ;P Quote
Kasia Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Fidlasty tuż po zabiegu fryzjerskim :lol: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='fidelek2']Fidlasty tuż po zabiegu fryzjerskim :lol: Rozkosznie wygląda z kukuryku na łepetynie :lol: Quote
Aga76 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='fidelek2'] Dzień dobry Kasiu :Cool!: przystojny chłopak z Fidlaczka, kucor tak pięknie mu stoi. Dziękuję za kciuki... zawału chyba zaraz dostanę. Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Aga76'] Dziękuję za kciuki... zawału chyba zaraz dostanę. Aguś wszystko będzie dobrze i nie denerwuj się tak bo Capruni się to udzieli i też zacznie sie zamartwiać ;) Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='fidelek2'] Ja sie chyba zgubilam... to Wielkanoc czy Boze narodzenie przed nami?:lol: Fidlasty juz na stale bedzie mial kitke?:razz: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ja sie chyba zgubilam... to Wielkanoc czy Boze narodzenie przed nami?:lol: Fidlasty juz na stale bedzie mial kitke?:razz: cześć Madziu :multi: powiedzmy że taka uniwersalna czyli całoroczna, od samego początku jest wrśród wszystkich jego gratersów :p A kitka będzie już zawsze, tylko teraz jesteśmy na etapie zapuszczania :lol: Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A co tam porabiasz Kasiu? Siedzicie z Łukaszkiem?:loveu: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): A co tam porabiasz Kasiu? Siedzicie z Łukaszkiem?:loveu: Ja jestem w pracy :placz: a z chęcią posiedziałabym w domku - nawet z tym małym diabłem wcielonym ale byle w domku :p :p Tylko tak se myślę, że i tak póki co pogoda sie popsuła więc nie mam co narzekać ale po świętach będę miała 3 tygodnie urlopu i mam nadzieję że to juz będzie prawdziwa, ciepła wiosna :multi: Quote
Recommended Posts