Kasia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a): Śliczny yorkuś :loveu: Witaj i dziękujemy :loveu: Muszę Ci powiedzieć, że często zaglądamy do Waszej galeryjki ale nic jeszcze nie napisałam :oops: Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Haha, poczekaj na własne to wtedy sie pośmiejemy :lol::lol: Oj kiedy to bedzie:lol: Zdecydowanie wole kolejnego psa:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Magda_Miki napisał(a): Oj kiedy to bedzie:lol: Zdecydowanie wole kolejnego psa:evil_lol::evil_lol: Teraz też tak mówię - że kolejne to będzie nic innego tylko PIES!!! :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Muszę Ci powiedzieć, że często zaglądamy do Waszej galeryjki ale nic jeszcze nie napisałam :oops: E tam, nie szkodzi ;) Ja tam rzadko zaglądam, bo jest mały ruch i nie muszę się martwić, że ją zaniedbam ;) Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a): Och taka szafa z lustrem to coś wspaniałego dla oczu kobiety- podwójna ilość butów, podwójna ubrań na wieszaku :evil_lol: Ale jednak szkoda, że tylko w lustrze ;) Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Teraz też tak mówię - że kolejne to będzie nic innego tylko PIES!!! :evil_lol: Hehe... i potem mamy ujemny przyrost naturalny:diabloti::diabloti: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a): E tam, nie szkodzi ;) Ja tam rzadko zaglądam, bo jest mały ruch i nie muszę się martwić, że ją zaniedbam ;) Ale obiecuję poprawę ;) Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Moja kochana mordka :loveu::loveu: Ja tu chyba widze troche brzuszka:eviltong: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Och taka szafa z lustrem to coś wspaniałego dla oczu kobiety- podwójna ilość butów, podwójna ubrań na wieszaku :evil_lol: Ale jednak szkoda, że tylko w lustrze ;) A wiesz, że ja juz zajęłam 3/4 jej pojemności ;) Tomek akurat pojechał na siłownię więc sie troszkę porządziłam :diabloti: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ja tu chyba widze troche brzuszka:eviltong: dobrze że tylko troszke :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a): Słodziutki pysio :loveu: fidelek2 napisał(a):Ale obiecuję poprawę ;) Ależ nie musisz ;) :eviltong: Będzie za dużo osób w mojej galerii i nie będę nadążała ze zdjęciami ;) Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a): Ależ nie musisz ;) :eviltong: Będzie za dużo osób w mojej galerii i nie będę nadążała ze zdjęciami ;) to zawczasu pstrykaj ;) Quote
Aga76 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Kryjówka Fidla przed Młodym :p Łukaszek nie znajduje go w tym miejscu i nie wyciąga na powierzchnię? Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):to zawczasu pstrykaj ;) Oj, ja już dawałam w galerii takie starocie sprzed roku :ekmm: Ale teraz aparat mam do własnej dyspozycji, więc jak na razie nikt nie może narzekać na brak zdjęć :loveu: fidelek2 napisał(a): Super kryjówkę sobie znalazł :lol: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga76 napisał(a): Łukaszek nie znajduje go w tym miejscu i nie wyciąga na powierzchnię? Nie, bo teraz jest na etapie wstawania i nauki chodzenia :lol: nie w głowie mu czołganie sie pod fotelami ;) Ale był okres raczkowania to wtedy Fidel chował sie na wyższych poziomach, np. oparciu wersalki ;) Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a): Oj, ja już dawałam w galerii takie starocie sprzed roku :ekmm: Ale teraz aparat mam do własnej dyspozycji, więc jak na razie nikt nie może narzekać na brak zdjęć :loveu: No to lecę oglądać :lol: Quote
Patikujek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 http://img63.imageshack.us/img63/3432/tn1000016jg7.jpg Ja mam podobne fotele i psa w sumie też tyle że jak Baks się pod fotelem położy to troszke więcej wolnego miejsca ma:loveu: A Fidelasek przesliczny jak zawsze, teraz znów moja psiana Fidelka przypomina po wizycie w salonbie:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):A wiesz, że ja juz zajęłam 3/4 jej pojemności ;) Tomek akurat pojechał na siłownię więc sie troszkę porządziłam :diabloti: A więc prawidłowa proporcja 3:1 :lol: Pieszczoch :loveu: Master to ma malutki łebuś w porównaniu z Fidelkowym :lol: Quote
Juszes Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Moja kochana mordka :loveu::loveu: Jaki piesczoszek kochany x** Najstepnym razem wymiziaj go też ode mnie!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Juszes napisał(a): Jaki piesczoszek kochany x** Najstepnym razem wymiziaj go też ode mnie!! :loveu::loveu::loveu: Nie ma sprawy Juszes, z przyjemnością go wymiziam :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dzień dobry wszystkim w pochmurną deszczową sobotę ;);) Quote
Recommended Posts