Aga76 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dzień dobry Kasiu :shiny: Smakosze wciąż nierozłączni :wink: Quote
Alka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witam Kasiu w pniedziałkowy piękny dzionek :multi::multi: pozdrowionka i buziaczki dla chłopaczków :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Czeeeść :multi: Co słychać? Jaka pogoda? Stary program telewizyjny już w łapkach synka i piesia? :p Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Aga76 napisał(a): Dzień dobry Kasiu :shiny: Smakosze wciąż nierozłączni :wink: Witaj Aguś :multi: To przyjaciele na dobre i na złe - zawsze i wszędzie razem :loveu: Alka napisał(a):Witam Kasiu w pniedziałkowy piękny dzionek :multi::multi: pozdrowionka i buziaczki dla chłopaczków :loveu::loveu: cześć Alu :multi: madziasto4 napisał(a): Czeeeść :multi: Co słychać? Jaka pogoda? Stary program telewizyjny już w łapkach synka i piesia? :p cześć i czołem :multi: gazeta idzie w ruch w czwartki bo dopiero wtedy kupuję nowy Tele Tydzien :p a tak to muszą sie zadowolić innymi kolorowymi pismakami.... Quote
yewcia1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witam Fidelków:loveu: Przepraszam , ze tak rzadko bywam, ale moja znajda ( u mnie 2 tydzień - zostaje na zawsze i strasznie dużo czasu mu muszę poświęcać ponieważ ma on ok roku i jest rozbrykany jak cholercia) Dziś rozpakowywał paczkę z towarkiem na bazarek. Przepraszam za offa Czytam, ale nie zawsze się odzywam. Pozdrawiamy ciepło. Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 PositiveThought napisał(a): słuchaj - czy Ty jesteś pewna, że Łukaszek nie jest termitem? o_O a może ma jakieś połączenia genealogiczne z tymi tymi? o_O bo to wiesz jak nie wiesz :wink: Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 yewcia1 napisał(a): Witam Fidelków:loveu: Przepraszam , ze tak rzadko bywam, ale moja znajda ( u mnie 2 tydzień - zostaje na zawsze i strasznie dużo czasu mu muszę poświęcać ponieważ ma on ok roku i jest rozbrykany jak cholercia) Dziś rozpakowywał paczkę z towarkiem na bazarek. Przepraszam za offa Czytam, ale nie zawsze się odzywam. Pozdrawiamy ciepło. cześć Yewcia :multi: Śliczna ta Twoja znajdka :loveu::loveu: i to chyba z tych wiekszych będzie, prawda? Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ach jaki elegancik z kołnierzykiem :loveu: Quote
Aga76 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: Ależ mi się to zdjęcie podoba :sweetCyb: Też chciałabym się pobawić takimi fajnymi zabawkami :oops: Quote
Juszes Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 czesc... ja postanowilam wrócic na dogo ^^ Przepraszam, ze tak dawno nei zaglądalam :( Ojej, a jaki twoj synek wyrosniety :O Quote
Magda Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 fidelek2 napisał(a): Ale zmeczenie dopadlo naszego Fidlastego:loveu: Kasiu co ty mu zrobilas? Widze, ze teraz coraz wiecej spacerkowych fotek:multi::multi: Quote
Juszes Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 fidelek2 napisał(a): Ojj jaki zmeczony fidlak maly =** :loveu::loveu:***slodkich snów***:loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ale zmeczenie dopadlo naszego Fidlastego:loveu: Kasiu co ty mu zrobilas? Widze, ze teraz coraz wiecej spacerkowych fotek:multi::multi: Witaj Madziu :multi: Takie zdjecia zastałam po przyjściu z pracy...nie mam pojęcia co Tomek robił z Fidlastym, że ten taki wymęczony :diabloti: mogę sie tylko domyślać bo żaden nie chce nic powiedzieć :cool3: madziasto4 napisał(a): Fidel boski :loveu: Cześć Kasiu ;) Cześć Magda :multi: AgusiaTerierka napisał(a): Bazarek? A wiesz że mam wtedy troszke spokoju...jak powyciągam mu wszystkie graty to przynajmniej ma chłopak zajecie na jakiś czas :diabloti: Juszes napisał(a): Ojj jaki zmeczony fidlak maly =** :loveu::loveu:***slodkich snów***:loveu::loveu: Witaj Juszes :multi: Dawno Cię nie było...super że wróciłaś :lol: :lol: Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witaj Kasiu :loveu: przed nami kolejny słoneczny i ciepły dzień, byle do weekendu :p A mnie ta fota zauroczyła, podusie Fidlusia :grins: Faktycznie wygląda na padniętego, wyszalał się chłopak aż miło. Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dobrze, że w podpisie jest link do Fidelka :loveu: i Łukaszka :loveu: szybciej mogę tu sobie zaglądnąć :sweetCyb: Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Aga76 napisał(a): Dobrze, że w podpisie jest link do Fidelka :loveu: i Łukaszka :loveu: szybciej mogę tu sobie zaglądnąć :sweetCyb: Witaj Aguś :multi: Mi też jest teraz wygodniej z tym linkiem, ale muszę poprosiś kogoś kto robi banerki o zrobienie Fidelkowego ale takiego małego, żeby zawsze jeszcze móc zmieścić w podpisie banerek jakieś bidy szukającej domu ;) Quote
Recommended Posts