Moniś Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): A ogladal ktos "Testosteron"? ja jeszcze nie;) ale jak pojade na święta do TZa to pewnie sie wybierzemy do kina :multi: Świadek, dla mnie też nieco przereklamowany :roll: Quote
Kasia Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Żeby nie było że Was zaniedbujemy i olewamy...:p:p Quote
Moniś Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 I tak sie gniewamy :evil_lol::evil_lol: widziałaś tą biało-kremową bluzkę? :lol: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 fidelek2 napisał(a):Żeby nie było że Was zaniedbujemy i olewamy...:p:p Też masz gest, jedna fotka :obrazic: Jaki on malusi w tej szafie :loveu: :eviltong: Quote
Kasia Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Moniś napisał(a): I tak sie gniewamy :evil_lol::evil_lol: widziałaś tą biało-kremową bluzkę? :lol: chiba nie :roll: nie przypominam sobie biło-kremowej... Quote
Moniś Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 fidelek2 napisał(a):chiba nie :roll: nie przypominam sobie biło-kremowej... to looknij w aukcje :lol: może zechcesz zasilić mój fundusz hahahaha :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 O to zdjęcie jest fajne :lol: Ale Ty masz z nimi fajnie :loveu: Uwielbiam małe dzieci :loveu: Quote
Moniś Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 fidelek2 napisał(a): Ł: aaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeee smaczna gazetka :evil_lol::evil_lol: F: masz racje stary, też uwielbiam ten gazeciany zapach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 fidelek2 napisał(a)::loveu::loveu: ahhhhhh słodziaczek:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Moniś napisał(a): to looknij w aukcje :lol: może zechcesz zasilić mój fundusz hahahaha :evil_lol: obejrzę na pewno :lol: madziasto4 napisał(a): O to zdjęcie jest fajne :lol: Ale Ty masz z nimi fajnie :loveu: Uwielbiam małe dzieci :loveu: pogadamy za jakis czas jak będziesz miała swoje...:p i ręczę że nie powiesz że to tak fajnie :diabloti: Quote
Kasia Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Moniś napisał(a): Ł: aaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeee smaczna gazetka :evil_lol::evil_lol: F: masz racje stary, też uwielbiam ten gazeciany zapach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz jak oni uwielbiają wojne gazetową...:diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 fidelek2 napisał(a): pogadamy za jakis czas jak będziesz miała swoje...:p i ręczę że nie powiesz że to tak fajnie :diabloti: Oj jak Ty straszysz :eviltong: Quote
Kasia Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ok, zmykam ogladać kolejne odcinki "Prison Break"...:p momentami to załuję że zaczęłam go oglądać - wciąga jak cholercia :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 I gdzie to można obejrzeć? :razz: Padammm :loveu: Quote
Alka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 niesamowity słodziak z niego :loveu::loveu::loveu: buziaki dla chłopaków :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madziasto4 napisał(a): a o czym to w ogóle jest? :razz: :: FiGa :: napisał(a): I gdzie to można obejrzeć? :razz: To jest ten serial, który leci w niedzielę na Polsacie o 20:00 :lol: dzisiaj będzie leciał odcinek 8 a ja zdobyłam całe 22 odcinki pierwszego sezonu i 19 następnych :p ( i czekam na kolejne ;)) Nie wiem ile Polsat wyemituje, podejrzewam że tylko te pierwsze 22... Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cześć Kasiu!:multi: To ja już wiem, o który serial chodzi... moi chłopcy zabrali do Anglii coś ponad 40 odcinków, ja sama nie oglądałam ale ciekawa jestem ile oni z tego zobaczyli...:evil_lol::evil_lol: Kasiu, miłej niedzieli!:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 AAA teraz kojarzę :razz: Mój tata z bratem go oglądają :cool3: Czy u Was też jest taka przepiękna pogoda? :loveu: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 fidelek2 napisał(a): Mmm...przeglad porannej prasy:lol: Prosze jakich masz oczytanych chlopakow:evil_lol: Milego popoludnia!! Quote
Recommended Posts